Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Göngyölt császárhús fórum

Göngyölt császárhús (beszélgetős fórum)


6. e2e3dd6eca (válaszként erre: 5. - Soospityu)
2012. júl. 5. 12:39
Nincs mit.
5. soospityu (válaszként erre: 4. - E2e3dd6eca)
2012. júl. 5. 12:35
Köszi.
4. e2e3dd6eca (válaszként erre: 3. - Soospityu)
2012. júl. 5. 12:22
Fogalmam sincs. Folyamatosan nézek rá, figyelem, ha lefőtt a leve, és sül, de még kemény(villával bökd meg) öntök alá még. Dee rakhatsz rá alufóliát is, jut eszembe. :)
3. soospityu (válaszként erre: 2. - E2e3dd6eca)
2012. júl. 5. 12:20
Kb. mennyi ideig kell sütni?
2012. júl. 5. 10:50

Rendes tőled. :)

Én beirdalnám, fokhagyma, bors, kakukkfű, és megsütném tepsiben a szokásos módon. Zsírral, nem olajjal. Önts alá kis vizet is, és folyamatosan locsolgasd, hogy szép pirosra süljön.

2012. júl. 5. 10:48
Szeretném a feleségemet meg lepni, ezért vettem a Spar-ból egy szép göngyölt császárhúst. Nagyon guszta és nem szeretném elrontani. Tudnátok ajánlani a sütés módját, sütőbe tepsiben vagy forgó nyárson, az is sütőben.

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook