Gondozzuk közösen kedvenc virágjainkat? (beszélgetés)
Szép napot!
Kérdésem lenne.A téli időszakot nehezen viselik a növénykéim.Van aki teljesen elszórja a leveleit.Olyanom is akad,hogy év közben sem nyílik,mert alig tud helyrejönni.Gondoljátok,hogy az északi ablakok előtt egyszerűen nem kaphatnak elég fényt?Nincs más oldalon ablakom....Akkor most ki fognak halni a kényesebb típusok?
Szia Margókám! Nálatok le esett a hó!?
Nálunk csak a szél fúj.
Úgy sajnálom, nem voltam a kertbe 2 hete :-(
Nincs időm kimenni. Most sincs idehatza az autó, hogy kimennék.
Sziasztok! Én uj fórumozó vagyok, imádom a virágokat, nagyon sokat tartok, nevelek, termesztek itthon.
Pl. a lentebb emlitett könyezőpálmám 36 éves, és 3 gyereke van.
:o) detto
Csak legalább a fűtésszámla is tavaszias lenne! :(
Sziasztok!
Mi tegnap este azon nevettünk a családdal, hogy a trombitavirág ( sárga ) még mindíg gyönyörűen virít és még mindíg hozza a bimbókat :-)
Eszébe sincs megpihenni :-D
Bibi!Az enyémek is,de van még egy,ami még "alszik".:o)
Kicsit szomorú vagyok,mert az szokott a legszebb lenni,az barackszinű. :(
Vissza metszheted őket.Arra figyelj,hogy ne meleg helyen teleltesd őket,hanem olyan 10 fok körül,de inkább kicsit alatta.Időnként egy kis vizet adhatsz nekik.
Én akkor szoktam visszavágni őket,ha nagyon magasak.Nálam még karácsonykor is nagyon sokszor virágzik az előszobában.
Jó reggelt mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni! Van egy csomó muskátlim, amit már 2 hete bemenekítettem a lépcsőházba. Már nem nagyon rémlik, hogy hogyan kell őket átteleltetni... :-(
Olyanra emlékszem, hogy a nagyim visszametszette őket. Megtegyem, vagy ne bántsam őket?
Üdvözöllek benneteket!
Ha ilyen jó idő lesz holnap is, akkor kimegyek a kerttbe szétnézek, hogy mit tudnék még csinálni.
A rózsatövekre föld kellene és van még kint egy pár virág amit kikellene venni a télre.
További ajánlott fórumok:
- Írjunk közösen 4 soros verset! A következő 1 sorral bővítse! Az 5. látogató indítson újat!
- Mi a kedvenc? (Felelj az előzőre, kérdezz.)
- Írd le a kedvenc viccedet :O)
- Ki szereti a Horror filmeket? Mit ajánlanál, mi a kedvenced?
- Mi a kedvenc...és mi a legkevésbé, vagy melyiket választod a kettő közül?
- Kisőzikét találtunk, hogy gondozzuk, hova vigyük?