...gondolatok... (beszélgetés)
ahhhhh,köszi...Nektek is....:-)
"A méltóság nem tévesztendő össze a gőggel vagy a hiú beképzeltséggel, mert ez még mindig színjáték. Másoknak szóló szerep. A méltósághoz nem kell senki. Egyedül egy szobában, olvasás közben, vagy éppen hagymavágás közben a konyhán is méltóságunk lehet - mert ez nem egy olyan rang, amelyet kapunk, hanem amelyet magunknak adunk.
A méltóság nem a külső élethelyzettől függ."
Müller Péter
Nem tudom, hogyan jutottál erre a következtetésre, de rosszul gondolod ..... nem tudok most itt ülni folyamatosan, csak be-bekukkantok, mert még a családot rendezem. :o))
a jó dolgokra mindig várni kell..
a válasz is meg jön biztosan.. lehet onnan., ahonnan most még nem is gondolnád..:)
Oké! Megértettem,s elfogadtam./hogy velem még "beszélni"sem lehet/Tudom,hogy nem vagyunk,s nem is leszünk "egy súlycsoportban "értelmileg.
Szerintem elég sokat írtam magamról,de különbözőek vagyunk,ha te nem vagy egy mesélős ,akkor megértem,hogy ha nem írsz.Két tűz között vagyok .Le is írnék mindent,de nem szeretném ,ha rámismernének.
Sokat tudok? Tényleg? :o)))
Hmmmm ..... én nem vagyok nagy magamról mesélős ..... mire vagy kíváncsi? :o))
Ezt még mindig nagyon ..... :o)))))
Szijjjjjja! Minden oké és boldogság? :o))))
Írj magadról,ha van kedved,mert rólam már sokat tudsz,de én rólad semmit.
Örülök neked,van egy szabad órám nekem is:-)
Vigyázok. Neked is szép napot! :o))
ügyes vagy:)
kellemes napot és vigyáz magadra:)
Ja, és megy a második adag mosás, azt mindjárt teregetem ...... :o)))) ..... aztán huss! :o))
Ó, én már elindítottam a srácokat, rendet raktam, kivasaltam, elrendeztem a macskákat, és mindjárt indulok dolgozni ..... :o))))
szia:)
neked kell ez ébresztő::)))
vagy még nem nézted az órát?
Jó reggelt, szép napot! Ébresztőőőőőőő! :o))
Én is lépek, aludj jól, szép álmokat! :o))
Mindkét variáció előfordul:))
Most megyek,és elha(nyagol)om magam vizszintesbe:))
Szép álmokat:)
Ezért hanyagolják el magukat, hogy megszabaduljanak a többiektől, vagy ezért hanyagolnak másokat, mert azok hanyagolják önmagukat? :o))
..ez így van..talán pont ezért teszik az emberek:)
:o))))
Ezt is húztam ....
"Ha saját magadat elhanyagolod,
mások is elhanyagolnak téged."
Neem,inkább csak emésztenem:))
...... ööööö ..... innod kell rá? :oDDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok: