Gilmore girls rajongók ide (beszélgetés)
majd a talin jól elmondom neki a nevedben és asszem Bercsiében is:)
na ezt is HOXÁnak köszönhetjük, remélem, tudja, mennyi örömteli percet okozott a portállal a látogatóknak :)
akkor ez egy ilyen örömködős nap(ja, ez már egy másik, akkor remélhetőleg ez is ilyen lesz:)), mert én is:))
na ezt tényleg megtiszteltetésnek veszem, örülök Neked :)
tényleg jó, de ezt kevesebb kávéval is meg lehetne tenni:)
na de nem hazudtolom meg magam, te irányítasz, mert én azt szeretem:))
maradok még kicsit...;)
ezt pozitívumként is fel lehet fogni, gondolj bele, mennyire jó egy finom kávét kortyolgatva, cigit szívva átgondolni a dolgokat... Látod, én csak jót akarok Neked.. :)))
három napja éjfél után fekszem, pedig 22-23h körül azért általában le szoktam...ebből így nem 3, de 5 kávé is lesz:)
még 1 órácska, és a reggeli 2 kávé helyett 3 lesz, nem nagy probléma :) (ezt magamnak is mondom :-P)
neeeeeeeeee, rugdoss inkább innen elfele!!:)
mi pedig péntekig-amikor nem tanítunk-reggeltől estig szöveges értékelünk, hogy pénteken ki tudjuk adni a biziket...
de tartok tőle, hogy pár félórácskát én is itt fogok tölteni:)
most se akaródzik elindulnom...
na kíváncsi leszek :)) jóéjt, én is megyek lassan , holnap szakdogát kellene írni, de szerintem hoxázni fogok :))))
reggelre az is kiderül, milyen próféta válna Belőled...:)
na tényleg dobb...még hajat sem mostam:(
:))) Remélem, vigyorogva fogsz ébredni ,-)))))
ld.40.hozzászólásomat
az vagy:)))
na itt is jó éjt mindenkinek, habár csak ketten vagyunk, igaz?:) akkor Neked!
álmodj szépeket!!:))))))))))))))
szeretnék olyan okos lenni, mint Ő :)
tényleg:((((
És mi a véleményed Rory Gilmore-ról?:)))))
nem... szeretem, ha irányítanak(viccen kívül)
szét offoljuk a topikot :))
másban is ilyen kis akaratos vagy?! :-P
letty kedves, amit csak akarsz, foci téren Rád bízom magam teljesen :)
ha alkalmat találunk, szívesen:))))
de csak angol focit nézhetünk és csak a Manchester United-nek szabad szurkolni!!:)
talán a társaság hiányzott eddig hozzá?! Letty drága, vezess be a foci szépségeibe egy sör mellett ;-)
annál nincs jobb, mint beülni egy jó kis pubba, finom söröcske, cigi, közben a meccs, kiabálás, felugrálás, szitkozódás, örömujjongás, egymás nyakába borulás....áh, csuda jó "fíling"!
mindjárt megérted a kérdést vagy már érted is?:)
További ajánlott fórumok: