Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Genitális herpesz fórum

Genitális herpesz (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
409. Ágio8405 (válaszként erre: 408. - Csaba-2)
jún. 16. 09:07
A fertőzéshez nem kell együttlét. Kezedre rákerül valahol te épp oda nyulsz, megvakarod ezzel felsérted kicsit a bőrt és máris be jut és ha épp úgy áll a szervezeted kialakul, máskor meg lehet hogy nem. A herpesz virus mindenkiben benne van. Vagy kijön vagy nem. Van akinek pl szájon sosem pedig mondjuk párjának rendszeresen van. Lent pedig igen mondjuk attól függetlenül párjának épp volt-e az utóbbi időben.
408. Csaba-2
jún. 16. 08:28

Szia Mara!


Köszönöm az érdekes hozzászólást, és azt is, hogy engem külön megtiszteltél a bizalmaddal!


Természetesen szívesen válaszolok/segítek neked és a többieknek is.


A vírus megjelenésének körülményei nálam is hasonlóak voltak: egyszer csak a fanszőrzetnél borzasztó, fájdalommal kevert viszketést éreztem, és miután megvakartam, észrevettem a hólyagokat. Láttam, hogy miről van szó, így sokáig nem is mentem orvoshoz.


Mivel a hímvesszőmön nem volt semmi, továbbra is ugyanúgy szeretkeztem, mint előtte. Az előjáték alatt volt natúr cumiztatás, időnként natúr anál, de a hüvelyi rész mindig óvszerrel történt. Így védekeztünk teherbeesés ellen. A párom sohasem fertőződött meg.


Később - mivel a tudatlanságom miatt alkoholos vattával (kínomban) szétdörzsöltem a hólyagokat – a fertőzés átterjedt a péniszemre is, kivéve a makkot (hál Istennek), hiszen az tényleg nagyon fájdalmas lehet, és lehetetlenné tehet bármiféle örömet.


Később elmentem vérvizsgálatra, ahol kimutatták a fertőzést. Azt írták a zárójelentésre, hogy „nem aktív, lezajlott fertőzés”. Az orvosom nem sokat értett hozzá, azt sem mondta el, hogy mikor történhetett. Amúgy én sem tudom, mert a kitörést megelőző három évben nem volt kockázatos kapcsolatom. (Mindkét partnernőm szűz és herpeszmentes volt).

Mindenesetre jó lenne, ha valaki meg tudná mondani a lelet alapján a fertőzés időpontját. Ha tudtok ilyen orvosról, feltétlenül jelezzétek itt a fórumon.


Gyanítom, hogy én is jóval korábban kaptam el a vírust, de az valamilyen ok miatt nem aktiválódott bennem. Feltételezhető, hogy óvszert is használtam a fertőzés napján, mert nem a hímvesszőmön jelent meg először. Valószínőleg a hüvelyváladék rákenődött a fanszőrzetre, később ott megvakarhattam, és belevakartam a vírusokat a bőrbe.


A genitális herpeszesek kb. 60 százaléka sohasem tudja meg, hogy beteg, mert a vírus csak kb. 40 százaléknál okoz tüneteket. Szerintem évekig én is a 60 százalékba tartoztam – ugyanúgy, mint Mara korábban. Ez magyarázza azt is, miért nem volt a partnerednek tünete.


A Telvirannál (de bármely készítménynél) nagyon kell vigyázni, mert egy idő után teljesen ellenállóvá válhatnak a vírusok. A protokoll szerint először három hétig szedetik nagy adagban, utána várnak, hogy fellángol-e újra a fertőzés. Ha igen, tartanak egy három hónapos kúrát kis adagban. Ha ezután is ugyanúgy megjelenik a betegség, nem szabad tovább szedni, mert egy idő után teljesen hatástalanná válik.

Ekkor már csak más gyógyszer hozhat ugyanolyan eredményt. Tudomásom szerint Magyarországon még egy készítmény van, a Famvir, ami hatásosabb a Telviran-nal, de nagyon drága. Ha jól tudom, külföldön még két gyógyszer kapható: a Valaciclovir és a Penciclovir.


A lizin nekem sem jött be, Pannánál viszont bevált. Ez is mutatja, mennyire egyéniek vagyunk, és hogy a terápiát is egyénre kell szabni. Lizinből egyébként nincs limit, én egyszer evőkanállal ettem, mégsem volt semmi mellékhatás (de hatás sem). (Vettem fél kiló lizin port az interneten viszonylag olcsón)-


Kedves Mara! Ha társkeresési problémáid vannak, nyugodtan fordulj hozzám, mert én is keresek valakit.

407. mmara13
jún. 15. 22:28

Sziasztok!


Fél éve jelent meg nálam először a vírus, de a vérképem alapján az orvos azt mondja, hogy sokkal régebben fertőzödtem meg. Így aztán fogalmam sincs, hogy mikor történt a dolog, és miért éppen most jött elő.

Viszont azóta szinte havi rendszerességgel.

Telvirant írt fel 5x200 mg 5 napig.

Kérdésem, hogy mi a vélemény (leginkább Csabát kérdezném), hogy meddig lehet szedni ezt a gyógyszert. Mindig csak akkor kezdjem, amikor érzem a tüneteket, vagy lehet folyamatában is, kisebb dózisban.

Ezt sajnos elfelejtettem megkérdezni a dokitól.


Itt olvastam a Lysinről is, de nekem nem igazán jött be, vagy lehet hogy másképp kellene szednem (napi 2000 mg-ot szedek, mennyit lehet)?

Ahogy abbahagytam a Telvirant 1-2 hét múlva újból megjelentek a hólyagok.

Ráadásul nekem több, mint egy hét mire elmúlik.

Előjel a bizsergés azon az 1-2 helyen, ahol standard megjelenik. Én egyelőre idegdúcok környékén nem érzek jeleket.


Mondjuk az is érdekes, hogyha ez egy régi "szerzemény", akkor előző kapcsolataimban miért nem okozott a partneremnél is tüneteket?

Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy a vérképben szereplő értékek hogy mutatják a a fertőzés időrendjét?

Kérdeztem az orvost, de azt mondta, hogy ne foglalkozzak ezzel, mert nem változtat meg semmit, de én azért örülnék, ha egy kb. időintervallumra be tudnám lőni, márcsak a partnerek miatt is.

Amíg nem tudtam róla könnyebben ment az ismerkedés, most viszont tényleg nagyon nehéz felülkerekedni a "most valakit megfertőzök" gondolatkörön.

Mindenesetre nagyon jó, hogy létezik ez a fórum, mert nagyon sok hasznos infót olvastam Tőletek!

:)

406. Csaba-2
jún. 13. 05:43
Köszi, Panna!
405. Panna5
jún. 11. 14:54

Csaba, megint nagyon jókat írtál.

Olyankor én is szoktam böjtölni,leginkább zöldséget gyümölcsöt fogyasztok, semmi csoki és semmi nasi. De normál esetben is magas kakaó tartalmú csokit választok és csak egy-két cikket, ha nagyon megkívánom. Nasi gyanánt magokat eszem, de olyankor azt is szüneteltetem az arginin miatt. Tehát, ha baj van, saját tapasztalatom szerint is érdemes böjtölni.

404. Csaba-2
jún. 11. 11:08

Úgy tűnik, Napsugár esete is mutatja, mennyire máshol bújnak meg a vírusok egy-egy embernél. Az egyiknél a gerincvelőben, a másiknál a lábakban, a harmadiknál a hasi régióban.


Mindenesetre az a bizsergő érzés azt mutatja, hogy "feléledtek" a vírusok. Ilyenkor a parazita valamilyen módon érzékeli, hogy az immunrendszer nincs abban a helyzetben, hogy könnyedén legyőzze, és kibújik a tokjából. Utána az idegdúcokból az idegszálakon át elkezd vándorolni a bőr felé, ahol belefúrja magát a bőrsejtekbe. Itt a saját genetikai információját beleoltja a sejtek DNS-ébe, majd ezek a sejtek elkezdenek újabb vírusokat gyártani. Amikor megtelt egy sejt, "szétrobban" és rengeteg új vírust szabadít fel, amelyek újabb sejteket fertőznek meg. Olyan ez, mint egy láncreakció: a vírus meghatványozza magát.


Persze az immunrendszer sem tétlen: a vérben megjelennek az antitestek, amelyen rátapadnak a vírusokra, a T-limfociták (fehérvérsejtek) pedig bekebelezik őket.


Csak az a kérdés, hogy melyik oldal erősebb. A vírus nyilván érzékeli (mint említettem), hogy mikor van esélye, ezért csakis olyankor bújik elő, amikor "tudja", hogy ő fog nyerni.


Ezért ilyenkor mindig cselekednünk kell: megadózis C-vitamin (óránként 1000 mg. napi 8-10 adagra elosztva), hozzá 3-600 mg. magnézium, réz és egy-két szem multivitamin - sok folyadékkal. A bizsergő idegdúcok környékére, a bőr alá néhány ml. ezüstkolloid injekció. Ha pedig kijöttek/kijönnek a hólyagok, akkor herpesz-stick-kel felmelegítés és a környékükre újabb (nem sok) ezüstkolloid injekció.


Az természetes, hogy betegség esetén nem éhes az ember, ezért ilyenkor jótékony lehet a böjt, ami megtisztítja a szervezetet, az immunrendszer pedig magához tér. Ezért azt javaslom Napsugárnak, igyon frissen facsart gyümölcs- és zöldségleveket + végezzen béltisztítást.

403. Panna5
jún. 8. 21:00
Napsugár, hasfájást én még nem tapasztaltam.
402. Csillagod (válaszként erre: 369. - FecoFeri)
jún. 8. 20:23
Szia! Irsz nekem privatban?
jún. 8. 13:43

Sziasztok :)


Olvasgatom a fórumot, de még nem találtam választ, ezért megkérdezem.


Genitális herpesz esetében tapasztaltatok már hasfájást? Nekem másfél éve nem jött ki a herpeszem, de most érzem este óta hogy nagyon próbálkozik, de még szerencsére semmi bőrtünet. De nyilallgat,fáj, bizsereg és körülbelül ezzel egy időben egyre erősebb hasfájás, nem csak a petefészeknél hanem feljebb is ahol szerintem már a belek vannak.

Nem ismerős nekem ez a fájdalom :( És talán mintha a hüvelyem is fájdogálna és a másik kijárat is :D

Étvágytalan is vagyok, de bár ez lenne a legnagyobb problémám....most ez a furcsa hasfájás zavar.

400. Csaba-2
jún. 7. 08:48

Panna nagyon jókat írt, érdemes megfogadni.


Emellett van még néhány lehetőség, ha nagyon kellemetlenek a hólyagok:


1. Bekenni antivirális krémmel. (Egy idő után hatástalan lesz).

2. Herpesz "hot stick"-kel felmelegíteni 50 fok köré. (Ez automatikus a stick programja alapján)

3. Néhány milliméterrel MELLÉ ezüstkolloid injekció a bőr alá.

4. Szoft lézeres kezelés. Az eszköz lúgossá teszi a bőr ph-ját, ami nem kedvez a vírusok szaporodásának.

399. Panna5
jún. 6. 15:41

Csabával értek egyet, szerintem sem szabad kaparni,dörzsölni, kiterjedhet nagyobb területre. Esetleg közvetlen kifakadás előtt, tiszta kézzel, lehet egy steril géz darabbal óvatosan rányomkodni, így felitatva a kifakadó folyadékot. Utána újabb steril géz darabbal lefertőtleníteni,a környékét is. Erre én sebjódot szoktam alkalmazni. Végül alapos kézmosás, ilyenkor fertőtlenítő szappant használok.

Ezt volt, hogy anno csináltam,amikor súlyosabb formában jelentkezett, mert szabadulni akartam tőle minél előbb. Csak a higiéniai szabályokat kell betartani.

398. Csaba-2
jún. 6. 10:45

"Sikerbox" azt írja, "ki kell kaparni". Nekem erről más a véleményem - a saját károm alapján.


Annak idején nekem csak a fanszőrzetnél jött ki, sehol máshol. Annyira viszketett, hogy mindig kidörzsöltem alkoholos vattával. Ennek az lett az eredménye, hogy szétterjedt, és mindent elárasztott a környezetében.


Ha akkor békén hagyom, most talán nem fórumoznék itt, mert rég elfelejtettem volna az egészet. (Azon a helyen már egyáltalán nem jelenik meg, és amúgy is annyira távol volt az akció helyétől, hogy a szexben nem okozott semmi gondot).


Úgyhogy semmi kaparás vagy dörzsölés! Fogadjátok meg.

397. Szellő (válaszként erre: 396. - 0adc8842b1)
jún. 5. 23:36
Sziasztok! Megvettem ezt az új csavarható krémet... Nah hát, lehet, hogy én tűröm rosszul a fájdalmat.... Nekem általában a kialvatlanság-csoki-bármilyen cukor-alkohol-stressz-dióféléktől bújik elő a hangyusz.. Aztán kint van 2-3alkalomig és 2 hónap szünet. Majd elkezd ugrálni a szemem. Rettentően fáj a fejem és érkezik az élettárs ismét. István.. Ismerkedjünk, hátha..
jún. 5. 09:20
Nálam is volt. Figyeld meg mit eszel, iszol. Komolyan ne felejtsd el. Rájöhetsz mitől jön ki. Például. Divatosak a kapszulás kávék. Az eredeti Nespresso jó és semmi gond, de ha más - másolt kapszulás kávét ittam gyorsan megjelent a herpesz. Ez lehet újonnan használt valamilyen fűszertől, vagy alkoholtól is. De amint észrevettem, kicsit radikális de ki kell (bocsi) kaparni, hogy kijöjjön amennyire lehet pedig fájdalmas, de tűrni kell. Utána a férfi arcszesz, vagy tiszta alkohol, attól csípni fog. Utána pedig - Zovirax Duo - val bekenni. Ha nagyobb területen van, akkor van egy piros fertőtlenítő folyadék és utána egy fehér sűrűbb folyadék ami rá szárad és segít a leszárításban. Csak kellemetlen úgy kimenni utcára. Inkább otthoni használatra.
395. Csaba-2
jún. 5. 08:51
Köszi, Panna!
394. Panna5
jún. 4. 19:39

Sajnálom, hogy István is csatlakozni kényszerült. Bár én párkapcsolatban élek, de nagyon is el tudom képzelni, hogy nehéz az ismerkedés. Ha nekem kellenne, nem tudnám hogyan fogjak hozzá.

De itt a fórumon, olvastam néhány kétségbeesett hozzászólást, olyan lányoktól akik szintén nem tudják, hogyan lehetne így ismerkedni, talán náluk sikerrel jár.

Csabánál is őszintén sajnálom, hogy nem jönnek össze a dolgok, pedig ha valaki, akkor ő nagyon aktív ezen a fórumon.

Kitartás, előbb vagy utóbb sikerülni fog. :-)

jún. 3. 20:42
Köszönöm csaba2 ez a legjobb amit kivanhatsz! Viszont kivanom en is neked, es minden kedves tagnak.
392. Csaba-2
jún. 3. 10:51

Panna hozzászólására reagálva, a betegség valóban mindenkinél egy kicsit másképp jelenik meg. Ezért fontos az egyénre szabott terápia. Ha pl. valakinél akkor jön ki, amikor keveset tud aludni, akkor erre kell figyelnie. Másoknak a csokoládéra vagy egyéb dolgokra.


Az ezüstkolloidos kezelésnél nagyon fontos, hogy tudjuk, mikor és hová szúrjunk. Ezt csak az tudja kitapasztalni, aki érintett. A szert én is használtam szájon át is, de úgy hatástalan volt.


Istvánnak sajnálatomat szeretném kifejezni, és kívánom neki, hogy egykor ő is tökéletesen meggyógyuljon. Aki itt van, mindenki erre vágyik.


A herpeszes társkeresés nagyon jó ötlet, én is sokat próbálkoztam vele, de csak kisebb eredményeim voltak. Itt eddig két nővel ismerkedtem meg, de a nagyobb, nemzetközi fórumokon sem jártam túl nagy sikerrel. Reméljük, neked nagyobb szerencséd lesz.

jún. 2. 21:53
Üdv. En is ekaptam ezt a nyavajat es nincs jo kedvem tőle. Elsosorban az lenne a kerdesem, hogy van e itt olyan lany aki ugyan ebben a cipoben jar es szeretene kialakitani parkapcsolatot!36 eves rendezett eletu srac vagyok. Koszi. Szebb jövőt!
390. Panna5
jún. 1. 10:15

Nagyon érdekes amit az ezüstkolloidról írtál, én még így nem próbáltam, csak szájon át, igaz azt sem kúraszerűen, csak egy üveggel ittam meg.

Bizsergést én már csak akkor érzek ha éppen aktiválódik a vírus, és ott ahol éppen ki akar törni, de gondolom ezzel mindenki így van. Nálam a combhajlatban a nyirokcsomók szoktak érzékenyek lenni, akkor már tudom, hogy baj van. De szerencsére, ha lehet ezt mondani, ha kitör csak két-három napig tart, és már nagyon régóta nem is a nemi szervnél.

Mint írtam nekem a lizin vált be, C-vitaminnal és cinkkel kiegészítve. Ezt folymatosan szedem.

389. Csaba-2
máj. 30. 09:48

Talán már korábban is írtam a témáról, de most megismétlem, hogy mások is hasznosíthassák a tapasztalatot.


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én a kitörések előtt mindig érzek valami bizsergésfélét az idegdúcokban. Történetesen az egyik lábamban, ahol feltételezhetően a betokozódott vírusok bújtak meg.


Sokat kísérleteztem azzal, hogy miként lehetne itt elpusztítani vagy semlegesíteni a parazitákat, de eddig csak egyféle módszer vált be. Ez pedig nem más, mint az ezüstkolloid injekció.


Az ezüstkolloid tulajdonképpen tiszta desztillált víz, amely nagyon apró ezüstrészecskéket tartalmaz. Ezek képesek a vírus csápjaihoz tapadni, megakadályozva annak behatolását a sejtekbe. (Egy vírus a mákszemnél kb. 2000-szer kisebb, de az ezüstrészecske még ennél is sokkal parányibb).


A lényeg a következő: amikor érzem a bizsergést, "bemérem" annak pontos helyét, és ezekre a helyekre (egy helyre) 0,5-1 ml. ezüstkolloid oldatot fecskendezek be a bőr alá. Ezt akár többször is megteszem a rá következő napokban, ha még nem múlik el a bizsergés.

Rendszerint eredménnyel járok, és megállítom a folyamatot.


Ha használjátok, ügyeljetek a sterilitásra, és mindig légtelenítsétek ki a fecskendőt. Lehetőleg vékony tűvel dolgozzatok, hogy kevésbé legyen kellemetlen.


Nyilván mindenkinek máshol bújnak meg a vírusok, de amikor közelednek a nemi szerv felé, az intim zóna körüli (comb felső, belső része) befecskendezésekkel talán meg lehet állítani őket.

388. Panna5
máj. 19. 09:50
A hangyabolyos hasonlatod nagyon találó, így azok is meg fogják érteni a vakcina működési elvét, akiknek ez eddig nem volt teljesen világos :-).
387. Csaba-2
máj. 19. 08:33

Nagyon szívesen! Mivel sajnos én is érintett vagyok, és szeretnék minél előbb megszabadulni ettől a borzalomtól, természetes, hogy keresem a megoldást.


Ami a végzettségemet illeti, diplomás vagyok, és egészségügyi területen is dolgoztam/dolgozom.


A Ian Frazer-féle vakcina egy teljesen új koncepció, mert nem úgy "működik", mint a hagyományos oltóanyagok. Tulajdonképpen ez egy terápiás célra kifejlesztett vakcina. Olyan antitesteket termeltet a szervezettel, ami azonnal rátapad a vírusokra és semlegesíti azokat - még mielőtt el tudna szaporodni.


Az egész herpesz-problémát talán úgy lehetne legjobban elképzelni, mint egy hangyabolyt a járólapok alatt, ahonnan időnként kimásznak a hangyák, és ellepik pl. a konyhaszekrényt. A háziasszony hiába csapkodja agyon a konyhaszekrényen mászkáló bogarakat, ha a járólap alatti boly érintetlen marad. Tehát a járólap alá kell valahogy jutni, hogy a bolyt megsemmisíthessük. Enélkül nem sokat ér a küzdelem.


Mivel ezt nagyon nehéz megtenni, el kell érni, hogy a kilépő hangyákat azonnal el tudjuk pusztítani. Ezt megtehetjük úgy, hogy a kijárathoz valami ragacsos anyagot teszünk, ami egyből foglyul ejti a rovarokat. A boly megmarad ugyan, de sohasem (vagy legfeljebb nagyon ritkán) fog kellemetlenséget okozni.


Az oltóanyag nyilvánvalóan preventív célra is felhasználható. Így ha valakinek egészséges partnere van, a partnert beolthatják, aki már eleve nem fogja elkapni a betegséget. A vírusgazda pedig nem fog (vagy csak nagyon ritkán fog) tüneteket tapasztalni, és teljes értékű életet élhet. A herpesz nem halálos betegség, akár 120 évig is el lehet vele élni.


Egy idő után (remélhetően) rendelkezésre fog állni a vírus teljes kiirtását lehetővé tevő technológia, ami véglegesen múzeumba teszi a betegséget.


Véleményem szerint már réges-régen meg tudták volna ezt oldani, de a gyógyszerlobbi ellenérdekeltsége miatt nem valósulhatott meg. Ha ugyanis kifejlesztenek egy biotechnológiai eljárást, akkor egyetlen injekcióval vagy infúzióval pontot lehetne tenni a betegség végére. Ebben az esetben viszont elmaradna a gyógyszergyárak profitja.


A fenti cégek (akik szinte az egész egészségügyet finanszírozzák) egyszerűen nem adnak pénzt a biotechnológiai kutatásokra. Ezért kellett bezárnia Bryan Cullen-nek a laboratóriumát, és ezért nem tudott Joachim Hauber sem továbblépni a HIV-vírus kiirtására kifejlesztett génterápiás módszer kifejlesztésében. Fenti kutató egerekből a génolló segítségével teljesen ki tudta irtani az AIDS-vírusát, de amikor emberkísérleteket akart végezni, senkitől sem kapott támogatást. Vajon miért? A válasz kézenfekvő: egy AIDS-es beteg gyógykezelése kb. 21 ezer euróba (kb 7 millió forint) kerül évente. Melyik gyógyszergyártó cégnek érdeke, hogy a betegség eltűnjön?


A herpesz elleni gyógyszerek is drágák, óriási profit van rajtuk.


Az utolsó kérdésre válaszolva, én már kezeltem/kezeltettem magam homeopátiával, de nem a herpesz ellen, így ebben még nincs tapasztalatom. Lehet, hogy megpróbálom.

386. Panna5
máj. 15. 18:29

Kedves Csaba-2!


Megint új infókat osztottál meg velünk. Köszönjük.

Mivel rendkívül tájékozott vagy, gyanítom van valamiyen orvosi vagy tudományos végzettséged. Nyílván ez nem publikus, nekem az is elég, hogy igen vagy nem. :-)

A Ian Frazer vakcina semlegesíti a vírust, de nem nyírja ki. Ez azt jelentené, hogy ha megkapnánk a vakcinát, attól még ugyanúgy fertőzőképesek lehetünk, csak mondjuk többé nem fog tüneteket okozni?

A homeopátiát próbáltad már a herpesz vírusra?

385. Csaba-2
máj. 15. 14:59

Látom, hirtelen megélénkült a forgalom... Úgy látszik, ez teljesen kiszámíthatatlan: van úgy, hogy hetekig "csend van", most meg egyszerre többen is (Panna, Ejmi, Szabina) megnyilvánultak. Végre!


Panna nagyon pontosan utána nézett a vakcináknak: tényleg minden úgy van, ahogy leírta. Persze az, hogy mit jósolnak, sajnos csak jóslás. Nem tudhatjuk, mikor lesz belőle valami. Mivel az orosz oltóanyagot nem tesztelték nemzetközileg, sajnos bizonytalannak és kockázatosnak kell tekintenünk. Ráadásul a zöld majom veséjében tenyésztik ki a vírusokat, ami további aggályokat is felvet. (Az AIDS vírusa is állítólag a zöld majomból került át az emberre).


Én inkább az ausztrál vakcinában reménykedem. Ian Frazer egy olyan intelligens oltóanyagot kísérletezett ki, amely megtanítja az immunrendszert a védekezésre (egy speciális antitestet hoz létre, ami semlegesíti a vírust), így az nem jut el odáig, hogy elszaporodjon és tüneteket okozzon. Nyilván ez sem irtja ki a parazitát, de azért óriási előrelépést jelent.


A homeopátiát nem kell lebecsülni, mert alapjában gyógyítja meg a betegségeket. Semmi esetre sem kuruzslás, amit a gyógyszerlobbi és a "szkeptikusok" rá akarnak ragasztani. Az más kérdés, hogy a herpeszre hogyan hat, és hol vannak az alkalmazás határai.


Szerintem a jövő megoldása a biztonságos génterápia lesz. (Crispr cas 9 nevű génolló vagy annak továbbfejlesztett változata). Az a baj a crispr cas 9-el, hogy nem tud bemenni az idegdúcokba, ahol az alvó vírusok meghúzzák magukat.


Persze vannak más, elhalt (vajon milyen érdek miatt...?) módszerek is, mint a vírusok mikro RNS-ének manipulálása, és ezáltal a betokozódás meggátlása (Jennifer Lin Umbach) vagy az intelligens bombák, amikor AAV vírusokra nyomjelzőt és DNS hasító enzimet "szerelnek fel". A nyomjelző "eligazítja a vírust", ami behatol a sejtmagba megkeresi a herpeszvírusok kiálló DNS szakaszát, az enzim pedig szétrombolja a genetikai állományukat. (Bloom labor).

máj. 14. 17:37

sziasztok

nekem volt 2016ban baranyhimlom. ami ra ment a szamra undorito varas volt ami tartott ketto honapig igy a suliban vizsgakon sem vettem reszt, azt mondta a doki ez mar nemfog kimenni a szervezetembol. mindig kinlodni fogok vele. kellemetlen.....ha be gyullad pl a torkom azonnal kijon ha iszok eszek valaki utan azonnal kijon. vigyaznom kell mindenre ..

383. Panna5
máj. 14. 17:31

Kedves Ejmi!


Teljesen igazad van, napi szinten teszem. :-) De, attól a vírus ott marad a szervezetben. Sajnos!

382. ejmi
máj. 14. 14:35
Meg kell erősíteni az immunrendszert. Tapasztalat !
381. Panna5
máj. 14. 14:09

Kedves Csaba-2, kedves mindenki!


Kicsit utánanéztem azoknak a vakcináknak amikről írtál. Az orosz vakcina, vitagerpavac vagy vitaherpavac, nem tudom egyszer így, egyszer úgy van írva, ha jól értem, /mivel a cikkek többnyire angol nyelven elérhetőek/ már 2016 óta van az orosz piacon. Akkor miért nem hallunk felőle?

Az Ian Frazer féle ausztrál vakcina, meggyőzőbb, már csak azért is mert az ő nevéhez fűződik a HPV vakcina is. Itt is több cikket átnéztem, egy 2013-mas cikk szerint 6 év múlva elérhető lesz a vakcina, míg egy másik 2016-os szerint 5 év múlva. Vagy így, vagy úgy, ha hinni lehet ezeknek az előre jelzéseknek, akkor hamarosan hozzáférhető lesz.

A homeopátiának is utána néztem, a víz memória vagyis a víz emlékezetére irányuló elmélet, a víz emlékezik az eredeti anyag rezgéseire, miután hígitották és össze rázták vele, hát nem tudom nekem ez egy kicsit afféle kuruzslásnak tűnik. Persze senkit nem akarok megbántani, aki esetleg ebben hisz, netán használt is neki, csak valahogy bennem nem áll össze a kép. Ettől függetlenül, ha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, netán kigyógyult valamilyen gyógyíthatatlan betegségből, arról szívesen olvasnék.


Üdv: mindenkinek

380. Csaba-2
ápr. 18. 06:19

Nagyon szívesen segítek, ez közös érdek. (De érdekektől függetlenül is).


A C-vitaminhoz még annyit, hogy az általam említett napi mennyiség csak ajánlás. Nyilván mindenkinek más az egyéni igénye, ami az aktuális állapot függvényében is változik.

Én pl. 3-5000 mg-ot fogyasztok naponta, de ha beteg vagyok, akkor 8-15 ezret. Van úgy, hogy semennyit, mert a gyümölcsökben és zöldségekben levő mennyiség fedezi a szükségletemet.


Tehát ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia. Ha valakinek gyomorégése, hasmenése vagy bélelsavasodása lesz, csökkentenie vagy átmenetileg le kell állítania az adagot.


A rézpótlásra a legegyszerűbb a dió fogyasztása, magnézium pedig a szőlőlében van. (Ettől függetlenül tablettában is bevihető).

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook