Futball (beszélgetés)
Számomra tiszteletreméltó ez a szurkolói hozzáállás és készséggel elhiszem amit a hangslulról írsz, de a színvonal(talanság)akkor is elkeserítő. Nálam ez a tény mindent felülír.
A Real Madrid csak akkor lehet bajnok, ha minden meccsét megnyeri. és az Atletico a három idegenbeli meccsén kétszer pontot veszit. A Barca bajnoksága a legkevésbé esélyes. Ehhez mindkét ellenfelének ponokat kellene vesziteni és avégén megverni az Atleticot.
Aki ennyire utálja a magyar focit,az volt valaha kint élőben megnézni?Mert a hangulat,ha nagyon kevesen vannak is,óriási tud lenni.
Én nő létemre 90 percig tombolok,ugrálok,szurkolok és történjen bármi,a csapatom az enyém,ha kikap,akkor is!!
Egy Iniesta kevés,Neymar még be kell,hogy érjen.Messi sokat volt sérült és olyan,mintha még keresné önmagát.Van egy-egy jobb meccse,de ez már nem az aranylabdás Messi.Pedig imádom.
A lassú, bénázós, pontatlan foci, élőben is ugyanolyan rossz.
Nagyon nagy siker és meglepetés lenne, ha az Atleti meg tudná nyerni a bajnokságot a Madrid előtt. Azért én reménykedem, hogy nagy mázlival a Barca is odaérhet... Bármennyire rossz is kimondani, idén nem érdemelnék meg...
Mert nem a tv előtt kell nézni,hanem a helyszínen :P
Oké, értem én persze, de leülni a tévé elé, azzal a szándékkal, hogy megnézzék egy magyar bajnokit.... Hát nem tudom...
Az Atletico most a Real Madridnak nagy ellenfele a bajnokságban. Persze, hogy szurkolok, a Madrid bajnoki sikeréért. Az Atleticonak az idén csúcs éve volt, korábban az első kettő mögött sok poúnttal lemaradva lett 3.
Másik oldalon meg ott a fanatikus,őrült,de szerethető Diego Simeone :)
Egyértelműen az Atletico-nak szurkolok. Remélem, nyernek, bár José nagy kombinátor, minden lehet.
Fogalmam sincs. Nem voltam hatásal az érdeklődésére.
Ma sem számítok valami iszonyú iramra.Itt egy idegenben lőtt gól és visszaállnak bekkelni.Bár remélem tévedek.
Igen, sajnos az unokáinknak nem az ilyen meccsekről fogunk majd mesélni...
Lassú,gyenge,de a MIENK!! Inkább meghalnék,de ha eltiltanának a csapatom meccseitől,végem lenne.Hétvégén a fradi ellen is mi volt,áhhh :))))))
Az a helyzet, hogy az Újpest ifiben fociztam, csak nekik szurkoltam. Most, hogy szarbasn vannak, miért hagynám el őket ?
Kispályás,teremcsapat voltunk és full amatőrök,bár azért ügyesek.Most próbálgatjuk a nagypályát,itt a hátravont ék az én posztom.
Köszi, aranyos vagy!
A sport és a foci szeretetét apukámtól örököltem, már egész kisgyerek korom óta érdekel. Az olimpia és a vb. számomra maga a kánaán....
Szerintem Iniesstát a világ bármelyik csapata örömmel vinné, de ,,nemadjuk,,.
Minden tiszteletem a tiéd és az ultrás Kispest szurkoló csajszié, hogy képesek vagytok magyar focit nézni. Számomra a mazochismussal egyenlő.
Mi az erősséged ?
Milyen posztoln játszottál ?
Hobbi szinten egészen addig,míg terhes nem lettem,most újra akarjuk aktiválni a csapatunkat,ezért is futok naponta többet és többet :)
Azon a car meccsen leginkább a bíró érdemelte volna meg inkább a kupát....
Bocs, férfinek hittelek, mivel a lapodon nincs megjelölve, a nemed. Örülök neked egyx puszit te is megérdemelsz. Egy időben intézője voltam egy női foci csapatnak. Te nem fociztál sosem ?
És ne feledjük Öcsi bácsi végakarata az volt,hogy a kispesti temetőben helyezzék örök nyugalomra,ehhez képest a Bazilikában nyugszik :(
Puszi neked is, el is küldtem egy csókos üzit. Külön gratula, hogy sportszerű is vagy.
A Barcát nem kedvelem, de kedvenc játékosom a Barcából, akit a Madridban is szivesen látnél Ineista. Messi neki köszönheti, hogy annyi gólt rúg.
Kitől örökölted a foci iránti szretetedet ?
Én nő létemre a legaktívabb szurkoló vagyok és csak az ultrákkal járok meccsre.Most is így volt.Lett is egy kis combizom-húzódásom,de a KISPEST-ért bármit!!!!!
(itthon is tudok őrjöngeni, a fiúk hozzám képest pudingok)
Mesélj, a lányod hogyan lett olyan nagy foci rajongó ?
Engem sem lehet zavarni meccs közben...:)Tudom , kevesebb a női szurkoló, én mégis büszkén vállalom. Magyar focit a gyenge színvonal miatt nem nézek, kivétel a válogatott. A Barcelona a nagy kedvencem, évek óta Nekik szurkolok. Gratula a Madridnak, a kupát teljesen megérdemelten nyerték!
Az én drukkerkedésem kutyafasza a 14 éves lányom aktivitásához képest. :)
Sajnos erre a csatornára nincs előfizetésem.