Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Füstölt lazac carpaccio mézdinnyével recept

Füstölt lazac carpaccio mézdinnyével recept

A Füstölt lazac carpaccio mézdinnyével hozzávalói:
1 személynek:
1 szelet füstölt lazac
1/2 mézdinnye
olívaolaj
olívabogyó
kapribogyó
citrom
bazsalikomlevél

őrölt feketebors


A Füstölt lazac carpaccio mézdinnyével elkészítési módja:
A dinnyét félbevágom, magját eltávolítom. Az egyik felet kockára vágom. Egy tányérra locsolok olívaolajat, ráteszem a lazacfilét, a közepére pakolom a dinnyedarabokat, rakok rá olíva- és kapribogyót, sózom, borsozom, csepegtetek rá citromlevet, díszítem citromkarikával és bazsalikomlevéllel.


Kategória: Halas ételek receptjei


A füstölt lazac carpaccio mézdinnyével elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook