Friss kapcsolatban szinte nincs is szex. Ez a kapcsolat halott? (beszélgetés)
Szerintem ez baj.
Az,hogy fizikai munkát végez,nem jogositja fel a szexmentes életre.
Állj a sarkadra,illetve bocsánat.. vágd magad hanyatt pucéran,lássuk erre mit lép😁
Jaj, ezen most felröhögtem:D
Egyébként én sem értem, szerintem amit mond a pasi csak duma. Mi az, hogy nem csak arra kellesz meg fáradt. Egy egészséges fiatalembernek, meg középkorúnak, de még az öregnek is fel áll a farka. Ennyi.
Szerintem egyszerűen neki ennyire van igénye. Ő ilyen, ennyi. Minden kapcsolatban a legelején a legintenzívebb a szexualitás, a tűz. Aztán idővel, a megszokással, a szürke hétköznapok bekövetkeztével átalakul picit, átrendeződnek a dolgok, és mérséklődnek az igények. Kérdés, hogy mi az, amiből mérséklődni tud! Az elején szerintem még egyáltalán nem ok vagy kifogás az, hogy sokat dolgozott meg sokat kirándultok, meg hogy nincsen hol. Ideális esetben ilyenkor még pláne megoldjátok, ha törik ha szakad! Szerintem egészséges libidó esetében egy kapcsolat elején az ember inkább nem alszik, csak csinálhassa, legyen az bármennyire fáradt!
Szerintem ebből több nem lesz, max még kevesebb. Ha neked fontos a testiség, akkor ez a kapcsolat kuka. Nem lesz jó vége ugyanis. 2 hónap még nem nagy idő, én most lépnék a helyedben.
Hogyhogy nincs olyan hely?
Kirandulas elott (ha mar muszaj kifulladasig uton lenni), miert nem lehet?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Szerintetek bele lehet úgy szeretni valakibe, hogy nem volt köztetek semmilyen fizikai kapcsolat, viszont azon kívül szinte mindent tudsz?
- Peg Perego Aria babakocsival kapcsolatos őszinte vélemények-kritikák érdekelnének. Könnyű babakocsit keresek a félévésemnek.
- A kapcsolatunk elején megcsaltam a férjem. Szinte gyerekek...
- Az Aura-Soma színterápiával kapcsolatban van valakinaek valami véleménye, tapasztalata?