Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Friss kapcsolatban szinte nincs is szex. Ez a kapcsolat halott? fórum

Friss kapcsolatban szinte nincs is szex. Ez a kapcsolat halott? (beszélgetés)

1 2 3 4
2019. aug. 13. 09:36
Fura. Vagy csak engem hozott össze a sors mindig olyanokkal akik egész nap csinálni akartàk?
2019. aug. 13. 09:35

Szerintem ez baj.

Az,hogy fizikai munkát végez,nem jogositja fel a szexmentes életre.

Állj a sarkadra,illetve bocsánat.. vágd magad hanyatt pucéran,lássuk erre mit lép😁

5. semleges (válaszként erre: 2. - Df1e1c376c)
2019. aug. 13. 09:32

Jaj, ezen most felröhögtem:D

Egyébként én sem értem, szerintem amit mond a pasi csak duma. Mi az, hogy nem csak arra kellesz meg fáradt. Egy egészséges fiatalembernek, meg középkorúnak, de még az öregnek is fel áll a farka. Ennyi.

2019. aug. 13. 09:30
Ha nagyon akarna lenne hol ..
3. Mézes-Krémes (válaszként erre: 1. - Kovacskat1223)
2019. aug. 13. 09:29

Szerintem egyszerűen neki ennyire van igénye. Ő ilyen, ennyi. Minden kapcsolatban a legelején a legintenzívebb a szexualitás, a tűz. Aztán idővel, a megszokással, a szürke hétköznapok bekövetkeztével átalakul picit, átrendeződnek a dolgok, és mérséklődnek az igények. Kérdés, hogy mi az, amiből mérséklődni tud! Az elején szerintem még egyáltalán nem ok vagy kifogás az, hogy sokat dolgozott meg sokat kirándultok, meg hogy nincsen hol. Ideális esetben ilyenkor még pláne megoldjátok, ha törik ha szakad! Szerintem egészséges libidó esetében egy kapcsolat elején az ember inkább nem alszik, csak csinálhassa, legyen az bármennyire fáradt!

Szerintem ebből több nem lesz, max még kevesebb. Ha neked fontos a testiség, akkor ez a kapcsolat kuka. Nem lesz jó vége ugyanis. 2 hónap még nem nagy idő, én most lépnék a helyedben.

2. df1e1c376c (válaszként erre: 1. - Kovacskat1223)
2019. aug. 13. 09:27

Hogyhogy nincs olyan hely?

Kirandulas elott (ha mar muszaj kifulladasig uton lenni), miert nem lehet?

2019. aug. 13. 08:57
Két hónapja ismertem meg egy férfit. Azóta kétszer feküdtünk le egymással, nem bírom megérteni mi a baj, egyszer már meg kérdeztem de akkor azt mondta fáradt volt és nem bírt volna, meg nem akarja, hogy azt higyjem csak arra kellenék neki mert nem így van . Tudom, hogy tetszem neki nagyon nem hiszem, hogy ez a baj de teljesen kétségbe vagyok esve. Egyébként 7 napból 6ot elég kemény fizikai munkát végez. Amikor együtt tudunk lenni egész nap akkor általában nincs rá lehetőség mert kirándulunk vagy nincs olyan hely. Este meg szinte azonnal elalszik. Az a két alkalom viszont nagyon nagyon jó volt. Tehát a kémia megvan de valami nem jó és nem tudom mi baja. Még egyszer nem szeretnék rá kérdezni mert azt hiszi szex mániás vagyok de aggódom mert minden más téren pont az a férfi akire vártam és nagyon örülök neki, hogy egymásra találtunk. 😏
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook