Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Friss kapcsolatban szinte nincs is szex. Ez a kapcsolat halott? fórum

Friss kapcsolatban szinte nincs is szex. Ez a kapcsolat halott? (beszélgetős fórum)


1 2 3
aug. 18. 17:33

Lehetséges lenne, hogy néha valaki felvet egy két kamu témát, hogy néhány jóhiszemű ember itt vitázzon róla, aztán jót rötyögnek a háttérben? Csak pörögjön a fórum?

Mondjuk ez egy érdekes téma volt, szerintem elég sok embert érint hasonló.

aug. 17. 23:39

De honnan a feltetelezes, hogy nem nyul magahoz? Nyilvan megteszi.

Az nem normalis, hogy mikor talalkoznak, nincs szex. Viszont szerintem azt ertheto, hogy a sok melo mellett, ha maga csinal egy tetot, azt nem halasztgatja, hanem csinalja nyaron ezerrel. Ha helyette a par naponta 30 km-re levo kufircot sorolna elore, en nem tartanam normalisnak.

87. Epresturmix (válaszként erre: 84. - Dr. Emmett Brown)
aug. 17. 22:45
Kiakadnék. 😁
aug. 17. 22:41
Lehet, mert elég irreális az elejétől a végéig.
85. Dr. Emmett Brown (válaszként erre: 83. - Springtime)
aug. 17. 20:46
Kár vitáznunk, mert ez az egész csak úgy néz ki egy kitalált történet.
84. Dr. Emmett Brown (válaszként erre: 81. - Epresturmix)
aug. 17. 20:43

Engem aztán végképp nem zavar.


De teszem azt, ha a férfi, akivel élsz, vagy akit szeretsz, havonta két alkalommal bújna csak veled ágyba, mert az energiáit inkább egyedül vezetné le, akkor hogy viszonyulnál ehhez a férfihoz?

83. Springtime (válaszként erre: 80. - Dr. Emmett Brown)
aug. 17. 17:54

Az első hozzászólásodat értettem, mert az érthető volt.


A másodikat kevésbé, mert kevésbé is volt érthető, másrészt elég szokatlan dolgokat írsz, amire sok embernek nincs rálátása, csak annak, aki egyrészt férfi, másrészt már tapasztalta. Ezért nem is feltétlenül érti mindenki.Én ilyen korai bigyót még sosem tapasztaltam. Ennyi.

De feltételezem, ettől még nem áll meg az univerzum.

Ettől függetlenül próbáltam rá logikusan és intelligensen válaszolni, mert nem vagyok provokátor. Javaslom ugyanezt neked is.


Másik kérdés, mármint hogy mivel játszik: nem,nem normális.Az lenne a normális, ha elintézné, hogy minimum két-három naponta találkozzanak, és akkor együtt lennének úgy is. De mivel nem intézi így a tag a dolgokat, viszont a leírás alapján nem tűnik tisztességtelennek, ezért feltételeztem, hogy nem másik nővel van, hanem önellátó azokon a napokon, amikor nem találkoznak.Vagy fáradt, és alszik. És ez így normális.


És ők elég ritkán találkoznak. Ha ennek ellenére mégis jó volt az együttlét, akkor csak a játszadozás jöhet szóba, mert miért lépne félre egy két hónapos kapcsolatban? Nem házasok, akkor hagyja ott, amikor akarja, ha talált jobbat. Ha meg homo, akkor miért járna a csajhoz? Eme három opciót adtad meg.


Szerintem te nem érted, hogy mit akartam írni.

82. Epresturmix (válaszként erre: 67. - Bless the child)
aug. 17. 16:05
Akkor jó. Én már nem merek itthon semmit felvenni a földről sem. 😆
81. Epresturmix (válaszként erre: 78. - Dr. Emmett Brown)
aug. 17. 16:02
Az miért baj, ha kapcsolatban magához nyúl néha? Csak kérdezem.
80. Dr. Emmett Brown (válaszként erre: 79. - Springtime)
aug. 17. 15:27

Te most tényleg nem érted a lényeget, vagy csak egy provokátor vagy?


Feltenném neked a kérdést! Az szerinted normális, hogy inkább a pöcsével játszik a tag, ahelyett, hogy a párját dugná, mint a lopott biciklit?


Mert a fórum létrehozójának az volt a gondja, hogy kevés a szex.

79. Springtime (válaszként erre: 78. - Dr. Emmett Brown)
aug. 17. 14:12

Jó, de gondolom, hogy ha visszaáll a normális kerékvágásba, magyarul újra elkezd normál szexuális életet élni, akkor egy idő után az a korai izé is normalizálódik.

A természet regenerálja a szervezetet, tehát valószínűleg ezt az időleges zavart is korrigálja, mivel a célja az utódnemzés, tehát nem lesz valaki azért impó, mert egy ideig nem csinált semmit.

Meg egyébként is valószínű, hogy ha nagyon hiányzik neki, akkor egyedül is megoldja, amikor nincs más lehetősége.Minden férfi meg nő ezt csinálja, mert kénytelen, ha nem akar bedilizni.

Ez a pasi is biztos ezt csinálja, amikor nincsenek együtt, mert ha jó volt a szex, akkor valószínűleg nem volt korai magömlése sem. :)

Meg egy két hónapos kapcsolatnál miért lépne félre, pláne ha az említett hölgy is akarja? Ha van más is a képben, akkor egy két hónapos kapcsolatból simán kiszállnak a férfiak.

Nagyon sok ember van, akinél nem félrelépés miatt vannak gondok. A stressz pl. eléggé akadályozza a normál szexuális életet.

78. Dr. Emmett Brown (válaszként erre: 77. - Springtime)
aug. 17. 12:44

Olvasd el a korábbi hozzászólásom egyikét. A bibi ott van, hogy a hölgyike azt állította, hogy jó volt a szex, mikor volt köztük. ( Két hónap alatt két alkalommal).


Ez fizikai lehetetlenség, ha a férfi közben nem lép félre más nővel, nem nyúl magához, vagy nem homoszexuális.


Ugyanis, mint korábban írtam, ha egy férfi sokáig nem végez szexuális jellegű tevékenységet, bizony lehetetlen vele közösülni, a korai magömlés végett.


Szóval elvileg lehetne a férfi viszonylag kis szexuális étvággyal megáldott, a természetet akkor sem tudná legyőzni.

77. Springtime (válaszként erre: 76. - Dr. Emmett Brown)
aug. 17. 12:23

Igen, valóban eltűnt, lehet, hogy megoldódott a probléma, és most nincs ideje írogatni .... :D


Hát értem, hogy az átlag minden zugot kipróbál, de nem lehetnek kivételek?


Mit tudom én. :) ..mondjuk vallásos, mondjuk gátlásosabb...mondjuk kicsit előbb bizalmat akar. A nők például egy idő után nem szeretnek belemenni akárkivel, mert aztán kiderül, hogy a pasi nem megfelelő, de azért jól megdugta. Akar a fene átjáróház lenni. Vannak megfontolt emberek is. Pl. Meg akarja ismerni, mert fél a nemi betegségektől, és nem akar azonnal elkapni egyet. Az emberek ezt annyira figyelmen kívül hagyják, aztán csodálkoznak, hogy leesik a tökük (bocs a szóért), meg vakaróznak.

Habár már kétszer voltak együtt. Igen, lehet, hogy bibi van, valóban, mert még úgy emlékszem, jó is volt, akkor a panyek vajon miért nem akarja újra?


Nem biztos, hogy csak egészséges libidójú emberek lesznek szerelmesek, mert amikor már normál esetben szexről beszélünk, akkor érzelmek is vannak, akkor is, ha mondjuk nemileg nem annyira van toppon valami miatt. Attól a lelke még rámozdulhat. Aztán bízik benne, hogy majd testileg is fel tud oldódni. Nem mindenkinek olyan egyszerű ez, hogy szapora, mint a nyúl. :D

76. Dr. Emmett Brown (válaszként erre: 75. - Springtime)
aug. 17. 10:03

Nagy valószínűséggel ez a fórum egy olyan problémát vet fel, ami nem valós. Abból gondolom ezt, hogy a kérdés feltevője eltűnt, mint Petőfi a ködben.


Abban igazat adok, hogy nem a szexnek kellene meghatározni, hogy mennyire életképes egy kapcsolat. Én is mindig csodálkozom tágra nyílt szemekkel, mikor valaki azt írja azért szakított, mert kevés volt a szex.


Ugyanakkor egy friss kapcsolatnál, ha csak havonta 1-2 alkalommal bújnak ágyba, ott valami probléma van a háttérben. Mert egy kapcsolat elején úgy gondolom az jellemzi a feleket, hogy a lakás összes zugát kipróbálják.

Aztán ez persze idővel szelídül.


Azt sem tartom valósnak ugyanakkor én sem, mikor valaki átlagban napi három együttlétről beszél.

aug. 17. 09:52

Nekem meg az a véleményem, hogy nem az határozza meg, hogy életképes és jó e egy kapcsolat, hogy mennyi benne a szex. A szex fontos rész, de akkor is csak egy rész, és nem mindenható, hogy ez uralja a kapcsolatot, és mindent ennek vessünk alá, ezt csak a szexmániások, meg a felelőtlen emberek gondolják így.


A párok 90%-ának az életében van olyan időszak, amikor eltávolodnak valami miatt, és ettől még nem kell mindenkinek szétmenni, ez baromság.

Igen, vannak kóros esetek, de ez még nem feltétlenül az, mivel egy kezdődő kapcsolat.


A fizikai munkában igenis ki lehet merülni. Azt nem jól teszitek, hogy állandóan kirándultok, mert így csökkentitek a szexuális együttlét esélyét. A szabadban nem mindenkinek megy, megláthatnak, kényelmetlen lehet, meg egy kicsit az elején még lehet, hogy közönségesnek tűnhet. Az első együttléteknek még romantikusnak kell lenniük, lehetőleg rejtettnek mások elől, és a férfinak fontos, hogy jól teljesítsen, ezen be is tudnak rémülni, és szoronganak, ha fontos nekik a nő. Lehet, hogy ő emiatt aggódik, és ez jogos, hogy ha fáradtan áll neki, akkor nem fog megfelelően szerepelni úgymond.

Az is lehet, hogy ő nem egy közönséges fajta, aki azonnal erre a témára tér rá, mert az érzelmek és bizalom kiépítése elég fontos dolog egy komoly kapcsolatban, és nem mindenki akar azonnal az ágyban landolni.


Azt meg nem tartom etalonnak, amit itt valaki írt, hogy nem is laktak egy helyen, mégis naponta háromszor volt szex, meg azt sem tartom mindenkire nézve érvényesnek, hogy mindennap kell szexnek lenni, ez teljesen vérmérséklet függő, és nem feltétlenül az a furcsa, aki nem csinálja mindennap.

Mindenben az arany középút a legjobb, a túlzások nem vezetnek jóra.


Az pedig, hogy hetente csak kétszer találkoztok, jelentősen csökkenti is az esélyét a dolognak. Válassz ki egy olyan napot, amikor nem fáradt, és maradj vele olyan környezetben, ami alkalmas az együttlétre, ne kirándulni menjetek. Próbáld valahogy diszkréten jelezni, hogy te most szeretnéd ezt a dolgot, lehetőleg ne feküdj elé meztelenül és kitárulkozva, mert ez is elég közönséges, csak diszkréten, és reméljük, veszi a lapot. Ha nem veszi, akkor tényleg érdemes megbeszélni a dolgot, hogy miért nem.

aug. 16. 19:14

Kedves Kovacskat1223!


Volt szex? Megbeszéltétek a problémát?

73. Guruljka (válaszként erre: 71. - Hajnali madar)
aug. 14. 13:49
Miből gondolod ezt?
72. Dr. Emmett Brown (válaszként erre: 71. - Hajnali madar)
aug. 14. 13:24

Nekem is hasonló érzéseim vannak.

De az is lehet, hogy Kata megfogadta a tanácsot és most nem kirándulnak.

aug. 14. 10:48

Szerintem meg fordítva ülünk a lovon, vagy inkább át lett vágva a fejünk, mint a macska a palánkon.

A mi katkánk nem nő, még csak süldő lány sem, hanem egy (nemi) identitását kereső fiúcska, aki szórakozik azzal, hogy a hülyeségeit komolyan vesszük és megpróbáljuk tanácsokkal ellátni őt, holott tudja, hogy semmi értelme sincs az egésznek.

Sem a feltett kérdésének, sem az arra adott válaszoknak.

Itt ezeken az oldalakon "megszólaltak" vérbeli NŐK, akik tudják mi is az a mély szeretet, aminek kimutatása maga szex.

"Katkánk" ezt sosem fogja megtapasztalni, hisz mint írta, a fazonnal, akivel kétszer már volt "mélyebb" szexuális kapcsolata is a két hónap alatt, "működik a kémia".

Hát ha ez nála "működő kémia", akkor neki ez jár is.

Ágyő topic!

70. Sikerbox (válaszként erre: 27. - Kovacskat1223)
aug. 14. 08:50
Mennyi idős lehet a pasi? Ha a havi egy szex elég neki, akkor a férfinak a szex a " megjött havi"-ja! A pucérság nem fog izgalmat kelteni. Sőt, "....megint szex"??? Nincs valami rejtett egészségügyi problémája? Mondjuk a szíve? Nem titkol előtted valamit? Mennyi a szexben töltött idő? 3 perc, vagy akár fél nap veled összes édes porcikáddal? A kirándulás miből áll? Villamos, busz és séta, vagy hegyre föl és egész napos menet? Hogy lehet, hogy a kirándulást bírja, a szexet nem? Nem lehet, hogy titokban pasit szeret inkább???
69. gyöngy:) (válaszként erre: 68. - Sikerbox)
aug. 14. 08:45
:DDD
68. Sikerbox (válaszként erre: 23. - Vivo44)
aug. 14. 08:42
Milyen segédeszközt? Egy jobb sétapálcát?
67. Bless the child (válaszként erre: 7. - Epresturmix)
aug. 14. 06:33
Nem:)
66. Epresturmix (válaszként erre: 65. - Channa*)
aug. 14. 00:47
Miért? Te csak akkor szoktad csinálni amikor gyereket akarsz?
aug. 13. 23:30
Szerintem, ha nem akarsz nagy családot, akkor semmi baj nincs ezzel a mennyiséggel;)
64. Fat Black Pussycat (válaszként erre: 54. - Hajnali madar)
aug. 13. 20:03

Nekem volt ipari alpinista pasim, aki 10+ ora melo es napi 2 ora vezetes utan nagyon gond nelkul volt. Mikor nem volt baratnoje ugyanebelett meg eljart napi egy 1-2 orat kondizni.

Igen, ilyen meg olyan is van. De nem bun, ha valaki faradt.

Katikank pasijanak nem tudok mentseget talalni.

63. Amaunet (válaszként erre: 52. - Kovacskat1223)
aug. 13. 20:00

Szerintem neked kéne ezeket az alkalmakat megteremteni, kezdeményezni. Lehet, hogy valóban csak nem akar annak tűnni, aki csak a szexre hajt. Tudatnod kell vele, hogy nem zavar, ha nyomul.

pl. ilyen haza hoz epizódnál javasold, hogy térjetek le valami földútra, és romantikázhattok az erdőszélen.:)

62. Amaunet (válaszként erre: 7. - Epresturmix)
aug. 13. 19:48

Nem csak téged.:)

Mi folyton szexeltünk, minden lehetőséget megragadtunk rá vagy kerestük az alkalmat.

Pl. nagy családi "összetartás" volt, mindenki otthon. Mi kimentünk a kertbe sátorozni, ott "aludtunk".:)

61. Guruljka (válaszként erre: 52. - Kovacskat1223)
aug. 13. 19:39
Ha ennyire leterhelt a munkával, akkor miért rángatod el még kirándulni?
60. Dr. Emmett Brown (válaszként erre: 57. - Birebora)
aug. 13. 19:37

Nincsen! Mikor a férfi több időt kihagy, utána lehetetlen a szex. Nagyjából fél perc és már megtörténik az ejakuláció.


Tapasztalatból mondom ezt. Mikor bevonultam katonának az első három hétben semmi alkalmam nem volt, hogy szexuális életet éljek. Az eskütétel után, hazamehettünk, otthon megnéztem, hogy működik-e még a pepes. Hát működött... Nagyjából az első három húzásig, utána széjjel szaladtak a porontyok. ( Bocs ha túl részletesen írtam le a dolgot. )

Igaz én ekkor 19 éves voltam, de szerintem most is hasonló lenne a szitu.

Szóval, ha emberünk ennyi időt kihagyna, nem lenne akkora öröme egy hónap után a szexbe a fórum kiírójának, mint állítja.

1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook