Free download manager-nél hogy állítom be, hogy 1 szálon töltsek le? (tudásbázis)
8. psycheee
2009. jún. 1. 18:48
Szerintem is időkorlátos.
Ha nem fizetsz, nincs 1 szálon letöltés, már amennyire én emlékszem erre.
7. 6b959121ac (válaszként erre: 5. - Annelly)
2009. jún. 1. 18:16
Bepipálod a felhasználónév és jelszó megadása szükséges kockát?
6. 6b959121ac (válaszként erre: 5. - Annelly)
2009. jún. 1. 18:11
Nem időkorlátos esetleg a felhasználóneved és a jelszavad?
5. annelly
2009. jún. 1. 16:28
egy filmet szeretnék letölteni, de azt írja ki, hogy hozzáférés megtagadva, érvénytelen felhasználónév vagy jelszó miatt, de mindkettő érvényes. Ráadásul most beállítottam, a 2 hsz szerint (köszi érte), és semmi ugyanúgy nem engedi.
4. 319cd6978b
2009. jún. 1. 16:06
Mit akarsz letölteni? Mert ha valami sorozat akkor jobban jársz ha warezoldalról töltöd. Úgy gyorsabb mint fsx en.
3. 6b959121ac
2009. jún. 1. 15:19
Itt egy leírás . A vége felé van :
Beállítások - Letöltési beállítások
- Új letöltés fül - értelemszerűen új letöltést indít
- Letöltések fül - automatikus mentés, naplózási beállítások, stb. - nem érdemes elállítani!
- Hálózat fül - Kapcsolatok maximális száma, kiszolgálónkénti száma, illetve egyidejű letöltések maximális száma. Ez utóbbinál szerintem túl kevés a 2. Érdemes 4-re vagy 8-ra állítani, ha valaki elég széles sávon internetezik.
Itt 1-re állítsd be az értéket ne 2-re 4-re vagy többre, akkor egy szálon tudsz letölteni.
2. psycheee
2009. jún. 1. 14:51
Hát, amennyire én ismerem ezt a programot, úgy tudom, nem te állítod be.
Ez a sorozatos oldal?
1. annelly
2009. jún. 1. 14:38
Free download manager-nél hogy állítom be, hogy 1 szálon töltsek le?
További ajánlott fórumok:
- Téglalap alakú piskótát szerintetek milyen krémmel töltsek be?
- Mennyi időt illene hogy töltsek a rokonaimmal?
- Facebookon hol állítom be, hogy a kedvencek, a csoportok, a követések ne látszódjanak, ha valaki megnézi a névjegyemet?
- A gyermekemet rajtakaptam, hogy veri a billentyuzetet, ami most atallitodott es nem magyar, hogy allitom vissza?
- Elromlott a felültöltős mosógépünk, ha a kiválasztott programra állítom a gombot, csak körbe forog a gomb. Nagy baja lehet?
- Házilag cimkét szeretnék üvegre. Hogyan kell? Milyen programot töltsek le hozzá?