Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Frankfurti leves (vegan) recept

Frankfurti leves (vegan) recept

A Frankfurti leves (vegan) hozzávalói:
1 fej kelkáposzta
3 db krumpli
olaj
1 db vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 nagy doboz növényi tejföl
2 ek. liszt
só, vegamix
majoranna
őrölt köménymag
bors
szójavirsli (elhagyható)


A Frankfurti leves (vegan) elkészítési módja:
Az apróra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük, közben hozzáadjuk a préselt fokhagymát. Felöntjük vízzel, és beletesszük a csíkokra vágott kelkáposztát, a felkockázott krumplit. Sózzuk, borsozzuk, mehet bele vegamix, majoranna, őrölt köménymag. Ezután, ha szeretnénk, beletehetjük a felkarikázott szójavirslit. Ha megpuhultak a zöldségek, behabarjuk a levest. Pár percig még főzzük, ha kell fűszerezzük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A frankfurti leves (vegan) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook