Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Az FIA Motorsport Világtanácsa a McLarent kizárta a 2007-es világbajnokságból, megfosztotta a konstruktőri bajnokságban gyűjtött pontjaitól és 100 millió dolláros büntetés fizetésére kötelezte.
Fernando Alonso és Lewis Hamilton tovább küzdhetnek az egyéni világbajnoki címért.
További részletek hamarosan.
Majd kibököm a gumidat. Ha-ha-haaa !
Az a helyzet, hogy a marca oldal már korábban közölte, miután nem tudok spanyolul csak következtetni tudtam. Hogy haragszom-e? Adj i nap idöt:))))))
Hiába, a lányok káprázatosak!Verjük a fiukat! De azért szeretjük őket!
Akkor én ebben meg téged előztelek!Olyan gyors vagyok ma,mint a mekláren! :))
Na,az lett bötüről bötüre,amit sejtettünk.Akkor most azért pezsit nem bontunk lányok-fiúk,ugye?
Na pont ezt akartam írni, hogy megelőztük.
Megelőztelek,sinus,erre most olyan büszke vagyok!Ugye nincs harag??? :))))))))))))))))
Na sejtettem, hogy a kecske is jól lakik, meg a káposzta is megmarad!
Az első hírek szerint a Nemzetközi Automobil-szövetség Motorsport Világtanácsa (WMSC) csütörtöki párizsi meghallgatásán kizárta a konstruktőrök idei versenyéből, valamint 100 millió dolláros pénzbüntetéssel sújtotta a kémkedéssel vádolt McLaren istállót. A pilóták megtarthatják pontjaikat.
Jó duma, nagyon tetszik.Az Index-en hivatalosan kitették, hogy a csapat pontjait elvették, de a pilótákét nem és pénzbüntetést kapnak.
Száz millió dolláros büntetéssel, és a konstruktőri versenyben szerzett pontok elvételével sújtotta a Nemzetközi Autómobil Szövetség (FIA) tanácsa a McLaren-Mercedes csapatot Párizsban péntek este. A La Gazzetta dello Sport sportnapilap kürtölte először világá, hogy az ügyben hivatalos bejelentés született, 24 órája van Ron Dennis csapatának a fellebbezésre. A konstruktőri versenyben azonnali hatállyal lenullázzák a McLaren csapat pontszámát, a pilótákat azonban nem szankcionálják, folytatódhat tehát a McLaren-Ferrari rivalizálás, immár a pályán.
Ebben a pillanatban olvastam végre egy oldalon!
Kata,ha gondolod stuffolom én az agyadat,hogy kellően ideges legyél te is! :))))
Jó. De mivel stuffoljam magam? Nem vagyok olyan alkat! Na, majd kérek kölcsön a szomszédból.
Az én mérgem olyan hosszú,mint ez a kémügy nevű kutyakomédia!!BRRRRR!!!!!!!!!
De, de! Be kell osztanod a mérgedet, mert hosszan kell, hogy kitartsan.
Engem az nem érdekel,ha fellebbeznek,csak tudjak meg már vmi konkrétat!!
Jajj, ne! Valóban! Ne máááá!
Na várj csak a mérgelődéssel, mert még ott a fellebbezés lehetősége is !
Jól van, értjük. És én is!
Illetve vmit nem tudok meg,nem semmit!!
Én addig nem alszom,amíg nem tudok meg semmit!!!
Már 4 oldalon szerepel a kizárás. 18,40-kor volt utoljára erről szó. Nem tudom, de ha ma nem döntenek, én hú, nagyon mérges leszek!
Ezt tartom én is valósnak!
Dávid Sándor azt mondta, hogy ami hír kering, az kamu, az csak egy lehetőség volt még délután is. Azt elképzeli, hogy a csapat pontjait elveszik, de a pilótákét nem, és megy tovább a bajnokság.
Na, mi lesz?
Az F1híreken még van vmi, a Vezess.hu-n van, amit az előbb írtam, a két éves kizárás. Egy másikon 6 verseny alóli felmentés van írva, egy ismét másikon a 20 és 50 pontos levonás.
A végén még divatos lesz a feljelentősdi, a végén csak egy csapat marad?
Én is beléptem,pont azért írtam,hogy láttam,levették a hírt,legalábbis a Formula1.com-on már nincs semmi.
Izgulok én is!
Na, én már nagyon rá vagyok kattanva erre. Bevallom én be tudok jutni az oldalakra, bár nem könnyen. Izgulok.
Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de engem bosszant,hogy nem tudható semmi.Mindenhonnan levették a hírt!Ahol eddig fent volt,most ott is csak a délutáni semmitmondó hír van fent.
Ti hogy bírjátok?Vagy csak én zizzentem rá ennyire???
További ajánlott fórumok: