Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Sziasztok!
Annyira izgultam,hogy valami műszaki probléma vagy baleset nehogy közbe jöjjön.Leültem a fotelba és azt mondtam, ha kibírom igy mozdulatlanul a végéig akkor:
Megcsillan a nap a Ferrarikon,
Átszáguld Kimivel a célvonalon.
Együtt mozog gép és lélek,
Kimis leszek míg csak élek!
Szóval látjátok? Kibírtam csak a párom fél órát masszírozott, míg az összes elzsibbadt tagomba életet lehelt. Ha,haaaa két legyet ütöttem egy egycsapásra: Kimi győzött de a masszírozás sem volt akármi!
Szuper volt!
Talma is, és a Ferrari is.
Talma szuper volt!
Kimi pedig újabb pontokat szerzett ahhoz, hogy világbajnok legyen!!!
Grat Talma!
Eddig a forma 1 is jól alakul,reméljük a hasonló folytatást! :)))
Sziasztok!
Most megy a Talma futamja az M1 -en. Nagyon izgi.
szép reggelt kimi fanok!
a mai nemzeti sportot már előlről hátulról elolvastam és nagyon bíztatóak a jelek a tegnapi pole után. kimi nagyon nagyon bízik a győzelemben, azt mondja, hogy ez a pálya nagyon fekszik nekik. a rajtnál akar elhúzni.
én már csak azon izgulok, hogy valami idióta technikai probléma nem jöjjön közbe:(
hajrá!
Mellettetek lehet nem szeretni Kimit??Annyira szurkoltok neki,átragadt rám is,most már teljes jogu Ferraris nálam is!
Köszi a türelmet!!
Egy virtuális pezsgőzésre a vendégeim vagytok olyan fél4 magasságában!
Lám -lám kedves Felipe rajongó, emlékszel miket írtál Kimiről nem is olyan rég. Mi türelmesek és toleránsak voltunk. Most meg már mosogatsz is más helyett. Igazi "csapatjátékos" lettél:))
Remélem holnap vigyáz egymásra a két kedvenc a rajtnál. Fontos, hogy Massa ne engedje a csapatát felnyomókat előre jutni.
Egyébként lehet olvasni a WMSC döntésének teljes indoklását. Jó hosszú, de érdekes olvasmány.
Sziasztok!
"Lapozz" vissza. Mit mondtam, hogy olyan itélet lesz, hogy a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad.
Sziasztok!
Gyönyörű délután volt ma, még a Nap is kisütött örömében. Reméljük, most megtört a jég, és végigmegy a két piros overallos Fiú a holnapi versenyen. Ha kéritek minden versenyhétvégén leírom Nektek a sorrendet, de csak akkor ha nem azok vannak elől, akik most büntit kaptak, mert önerőből nem tudtak jó autót építeni.
Olvastam egy mókás hozzászólást és ide idézem ( nem én találtam ki)
"Jaj alóka megjátsza itt az ártatlan bárányt! :D Közben meg már
esténként Rönyős overallba öltözve szemeteskuka fedéllel és
fakanállal tolja a fotelban! :DDD"