Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
úgy tudtam, hogy nem jön vissza a forma 1- be, pedig kár...de hát na, izé, végülis Mihály majdnem mindent elnyert, vagy mi előle /Hakkinenre gondolok most, csak nem túlzottan sikerül most fogalmaznom/
"Azaz!" Csak álmos vagyok és keverem a szezont a fazonnal. Bocsi.
Hakkinen szerintem a turabajnokságban szerepel
Ez a körrekordos kupa akkor!
Hát a kicsi Kimike.
2. Felipe
3. Alonso
4. Hamilton
csapatban a Ferrari!
Passz! Hakkinen? Azt sem tudom melyikben versenyez mostanság. Szégyen!
Irok nektek vidám hírt!
Tudjátok, hogy van a DHL Kupa? Na és ki vezeti?
Akkor nem csak én gondoltam úgy. Örülök.
Én is így gondolom. 2 nap és talán kiderül mi a vége ennek a történetnek.
A DC -ről szóló cikket olvastam, nagyon tanulságos.
Sajnálom, de ezzel nem értek egyet. Ha Neked van egy ötleted és azt valaki megszerzi, majd profitál belőle, biztos nem fogsz örülni neki.
A tavalyi évvel bezárólag McLaren párti voltam, majd mikor a Kimi átigazolt a Ferrihoz, úgy döntöttem Kimi drukker maradok, mert jó versenytőnek és szimpatikusnak tartom. Ebben az évben teljesen kiábrándultam a Meki-ből, és ezen a csütörtöki meghallgatás eredménye sem fog változtatni.
Persze! Nagyjából ennyi, amit leírtam.
Majd megnézem, ha lesz hozzá tüelmem. Mostanában nincsen sok. :)
Nagyon! Elég hosszú és tartalmas a cikk.
Button nevében is nyilatkozott? Ez érdekes. Úgy látszik, rátört az őszinteségi roham...
Elmondta mi a véleménye neki és Buttonnak Lewis-ról. Schumiról és Hakkinenről is beszélt. Érdekes volt, ahogy Ron Dennist ábrázolta. Hamiltont jó pilótának, de szerencsésnek nevezte. Schumiról azt mondta, hogy sosem ismerte be, hogy hibázott. Hakkinenről, hogy még a saját feleségében sem bízott. Elmondta, hogy a McLarennél nincs sokáig titok, és mindenki tudhatott a kémügyről. Elég sok mindenről beszélt. A formula.hu-n olvastam. Remélem nem volt reklám.
Tavaly is elég sok minden történt, pedig akkor még itt volt Schumi...
Tudom, tudom...de akkor is furcsa.
Én meg megyek és újabb két lakást nézek meg,aztán azokat majd jól nem veszem meg!Brrrr!!!
Sziasztok, egy kicsit szünetelek. Mindjárt jön haza a menyem, melegitem neki az ebédet!
Köszönöm eme szomorú tény megerősítését! :)))
Ahogy mondod - bocs! ahogy írod- szerintem is igy van.
Jogos,ezért sem lett vb Schumi akkor.
A mekit utálom,de megérdemlik a jó helyezést,a vb-címet,mert megbízható,jó autót építettek.Bármit is loptak a Ferraritól,akkor is tudnak vmit.Mert ugye ha loptak,jobban használták az adott újítást,vagy még inkább tökélyre fejlesztették.Ha meg nem loptak,akkor simán csak ők a legjobbak,még ha ezt fáj is leírni.
Igen,csak sajnos a Ferrari 2006-ban és2005-ben nem javult úgy, ahogy pl. a Renault. Nem hiszem, hogy Schumi elfelejtett vezetni. A McLaren tavaly már sokat javult, várható volt, hogy beérik.
Hamiltonról én is ezt akartam kb. írni,hogy ő aztán cseppet sem meglepetés,legalábbis annak,aki követte a gp2-t és a híreket tavaly már.
Az hogy történik vmi,az nagyon nagy részben Schumi távozásának a következménye és hogy végre több csapat bírt megbízható autót építeni.
Petra, hiányoztál! Én is ilyen elméleteket gyártó vagyok! Igen, nekem is gyanús!
Olvastátok a riportot David Coltharddal? Érdekeset mondott.
Szia!
Hamiltonról annyit, hogy
2000-ben európai gokart bajnok
2002-benFormula Renault Bajnokság 3. hely
2003-banFormula Renault Bajnokság 1. hely
2004-benFormula 3. Bajnokság 5. hely
2005-benFormula 3. Euroszéria 1. hely
2006-ban GP2 széria /Forma-1 előszobája/ újoncként!!! 1. helyezett.
12 éves korában a McLAREN-MERCEDES szerződést kötött vele.
Azért ez a pályafutás nagyon igéretes.
Tavaly láttam a GP2-ben egy futamát, hát tátva maradt a szám, lenyügöző volt!
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én már elég régóta összeesküvés-elméleteket gyártok. Néhány éve nagyon unalmas volt a Forma 1, és most hirtelenjében minden héten történik valami. Szerintetek ez véletlen? Nekem nagyon irányítottnak tűnik az egész. Hamilton is...megjelenik a semmiből, és ő az első a tabellán?
További ajánlott fórumok: