Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Nem,most megint Felipe,le van maradva a kis drága!De nem ugrom ki az ablakon öngyilkossági szándékkal,ha esetleg Kimi lesz az első!De a dobogón a jobbján ott kell állnia Felipe-nek!!
sinus,gyere vond le a konzekvenciát,mi lesz holnap??
Óh,köszönöm! :))
Megbeszéltük,hogy ma engedi Kimikét elsőnek lenni,ő majd holnap nyeri meg nekem az elsőnek járó díjat!Imádom pasi! :)))
Néztem, ahogy Massa vezet. Szép.
Sinus! Kérlek minden hétvégén ezt írd le!
ÉN IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))
Nem,én nem szeretem Felipét!
Megyek én mosogatok helyetted,én imádok!Kedvem nekem is szárnyal!Szeretem én Kimit is,pedig mikor ide jöttem,még ki nem állhattam,de nektek hála,nagyon megkedveltem! :))
Na most megyek dalolva mosogatni, pedig hogy utálom!Ilyen időmérő után talán nem is annyira.
Nem kövezünk meg, mert szép dolog a szeretet és Te Felipét szereted!
Gyönnnnyörűűűűűűűű voooooolt!!!!!!!!!!!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))
Holnap ugyanilyen befutó!(csak csendben írom,nehogy megkövezzetek,de ha fordítva lenne,picit boldogabb lennék!)
Igy lett! Légyszives írd le mégegyszer, csak délután helyett azt írd, hogy vasárnap délután.
Sziasztok! Hip,hip, hurrááááááá!!!!!!!!!!!
Kimisek! Nagyon örülni! Felipenek is. De vagány lenne, ha mind az első nyolc helyen Kimi és Felipe lenne.Reggelre klónozni kéne őket!
Hajrá,fiúk,Felipe és Kimi!! :))))
1. Räikkonen
2. Massa
3. Alonso
4. Hamilton
Szép volt fiúk, ugyanígy délután
A Kimi alázza az egész mezőnyt!
A mai edzésen elég bíztatónak tűnik a két Ferraris szereplése. Most ment az Alo és kapott Kimitől 3 tizedet.
A szabadedzést nem közvetíti a magyar rtl,de a német rtl-en meg lehet nézni,sztem még jobban is járunk vele!
Alo-nak megmondták előre,hogy ha a levelezéseit és az sms-váltásait bemutatja,akkor őt nem büntetik.Élt vele.Ettől függetlenül nevetséges az ítélet,hisz vmelyik mekis pilóta világbajnok lesz idén úgy,hogy egy lopott technológiáju autó van a segge alatt!Hol itt az igazi,az igazságos büntetés????
Na, jó, ott már nincs. De, akkor hol olvastam? Pedig ezen filózok azóta.
alonso azt mondta, hogy őt csak a saját eredménye érdekli, nem foglalkozik a csapattal!!! a mai lapok tele vannak ezzel a hírrel!!!
Az egész csapatot kizártam volna emiatt! Nagyon felháborít. Akkor is, ha Állítólag a Ferraris fazon kereste meg Őket.
Volt egy fél elszólás, hogy- hívd fel Stepneyt, ő megmnondja-. Na, ezt magyarázza ki a meki!
Pedig jó lett volna,ha ő is megbűnhődig ezért a húzásért!
Mert mentességet kapott amiért odaadta a leveleit.
Ha Alonsó is benne volt,akkor ő miért nem kapot büntetést?
szerintem enyhe a büntetés!
További ajánlott fórumok: