Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Remélem,nagyon remélem!
Kimi azért kímélte amennyire tudta,Felipe meg még jobban! :))
Spa azért light-osabb pálya Monzához képest.
De azért én bevallom,ma nagyon szurkoltam Hamilton-nak,mert muszáj volt legalább 2.-nak célba érnie!
Egy verseny alatt, annyi adrenalint kapok! Teljesen felpörget!
Jövő héten futam. Mit gondoltok bírják a motorok a MAI után a terhelést?
lassú volt sajnos a ferrari. mégis kimi ilyen autóval eszméletlen nagyot alakított!
alo isten volt ma, sajnos...
go kimi, go!
Megbeszéltem az egyik Alo szurkolóval, hogy jövő héten hagyják Kimit nyerni!.....
Sajna Massát! Látszott, hogy mérges volt!
Kimi azért csak behozta az autót. Tartalékautó ide-vagy oda.
Sz@r egy verseny volt számunkra,de meghajlok alo előtt,mert amit ma művelt,az fantasztikus volt.Baromi gyorsan és jól reagáltak a Ferrari egy kiállásos taktikájára.Bejött volna Kiminek simán ez a taktika,ami Schuminak mindig bejött,de nem számolt a most sztem legjobb pilótával,Lewis-zal.
Sebaj,jön Spa!Hátha ott...
Ezen a gumigyilkos pályán egy kiállás,az pengeélen való táncolás sztem.Bár a keményebb gumival,talán...
Vagy jön a Mansell-effektus! :))
Emlékeztek még?
Gratulálok az új "struktúrájú" adatlapodhoz.
Majdnem elájultam...
Jó lenne, ha Fülöpke elhúzná a Hami szája szélét holnap a versenyen.
Sokaknak az a véleményük, hogy egy kiállásos taktikát tervez a Ferrari. Go Felipe, go Kimi....
Räikkönen: a bukás nem befolyásolta az időmérőt
"Bizonyára nem segített, de nem is befolyásolta túlságosan a történéseket. Majd holnap kiderül, hogy mit tehetünk a versenyen. Jobban is sikerülhetett volna az időmérő, de a versenyen javítani lehet."
A balesetet nem a kerékfelfüggesztés meghibásodása okozta. Räikkönen az Ascari sikán előtt módosított a fékegyensúlyi beállításokon, aminek következtében a hátsó kerekek blokkoltak. "A hátsó fékek blokkoltak, és sajnos először jobbra kormányoztam bal helyett. Amikor az autó elindult jobbra már semmit sem tehettem. Vártam, hogy megálljon az autó. A füvön nem sokat lehet tenni."
Na,akkor a szabadedzés ereménye maradt a hivatalos időmérő után is.Nem alkottak vmi nagyot a fiaink.És akkor még finom voltam.Holnap nagyon-nagyon nehéz verseny lesz ez így.
Hajrá Ferrari!!!!!!!
Gyorsba nekiugrottak a tartalékautónak a Ferrari-nál.Hát kiváncsi leszek!
Ez a sorrend se tippnek,se valóságnak nem jó!!Majd 2-től jönnek a mi fiaink és megmutatják ki az úr a pályán!