Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Igazad van! Én is remélek egy jó fordulatot. De az is igaz, hogy a Ferrarinak a szempontjából nem lesz változás a döntés miatt. Már, ha lesz végre döntés.
Nagyon jó az adatlapod!
A csütörtöki döntéstől a Ferrari szempontjából semmi sem fog történni.Mert ha teszem azt,kizárják a mekit,akkor jó,persze lehet vb a csapatunk,de az már kit érdekelne??
Attól még tény,a Ferrari egy nagy kalap ... !Ennél viszont már valóban csak feljebb vezet az út!
Én már azt sem írom,hogy majd most megmutatjuk,mert egyelőre annak is örülni kell,ha egyáltalán mindkét Ferrari célba ér!
Schumi persze,hogy hiányzik,de itt inkább arról van szó,hogy c@r a Ferrari és kész...
függetlenül attól, hogy kinek drukkolunk, a sport és a küzdelem tisztasága, a "fair play" miatt fontos kellene, hogy legyen, hogy aki hibázott, az vállalja a felelősséget a következményekkel együtt!
ezt nem drukkerként, hanem emberként mondom! tisztességtelenül ne jusson senki előnyökhöz!!!
Igen. Végül 11-en fejezték be versenyt. A Safety Car 3. jött be.
Alonso drukkernek gratula a tegnapi versenyhez.
Sziasztok!
Én Mclaren és kifejezetten Alonso drukker vagyok...
Gondoltam, közlöm veletek :)))
Elolvastam az utolsó 3 oldalt és csak Ferrarisokat láttam...
Ezért írtam, hogy ne legyen túl egyhangú a fórum :))
Hajrá Alonso :))
Úgy látom Ti már nem is a tegnapi futammal foglalkoztok, hanem inkább az un. kémbotránnyal.
Bevallom azért, hogy a felejtsem ezt a Ferrari kudarcot, megnéztem a 2004 -es Belga nagydíjról készített felvételemet. Ott aratta Kimi 2. futamgyőzelmét, és egyben a McLaren egyetlen győzelmét abban az évben. Ugyanezen a versenyen zsebelte be Schumi 7. VB. győzelmét. Remélem Kimi a hétvégén ismét a dobogó legfelső fokáre állhat, hisz ez a pálya nagyon fekszik neki.
Sztem is a mekit mint csapatot kizárják a küzdelemből,de Ron Dennis nem fog lemondani.Mert eddig makacsul tagadott,most ha lemond,a jóisten nem mossa le róla,hogy tudott a sumákról.
Alo a Ferrarinál???Fiúk,lányok,ez még viccnek is igen morbid lenne!!Nem mehet el sem Felipe sem Kimi!!!!!!
Sztem még inkább csak találgatás, de nem tőlem származik. Már hogy lemond.
Hogy csalt-e a meki: a kérdés valahol vicces, hiszen a jelek szt a Meki autója a jobb idén. A Ferka a saját cuccát miért nem tudta olyan jóra csinálni, mint akik róluk koppintottak? ;-) Szal nem hiszem, hogy ne lenne igazságos. Amúgy meg egy ferka-mérnök volt az áruló, a történet szt, nem pedog a Meki kunyerálta illetve kémkledte ki az adatokat. Így más a helyzet, szvsz.
1. szenilis és érzelgős
2. mert nem Hami győzött
3. mert ez volt az uccsó versenye mint csapatfőnök
Mekit eltiltják, csapatként nem versenyezhetnek idén, talán jövőre sem, csak a versenyzőik egyénileg. Erre fel a csapat simán nevet változtat, pl ;-))) Ron Dennis pedig lemond.
Amúgy kezdik lebegtetni, hogy esetleg Alót mégiscsak szívesen látnák a Ferrarinál vmikor a jövőben. Kriszta, hogy viselnél egy ilyen fordulatot? ;-)))
Azért az Eau Rouge kombináció elég érdekes.
Adatlap imázst váltottam.
De azért barátságosabb pálya a belga!Bár sajnos tök mindegy,hogy milyen a pálya,a Ferrari nem brillirozott idén oly nagyon.
Sztetek csütörtökön milyen döntés születik?
A Spa-i pálya sem egy piskóta vonalvezetésű aszfaltcsík! Kimi ott már kétszer is tudott nyerni. A motorok tekintetében pedig: Massa kiesett, tehát cserélhet. Kimi spórolt a géppel, tehát mindent bele adhat. Csak a nyaka jöjjön rendbe addíg..
Hami ma nagyon agresszív volt, nagyon erőltette a dolgot. Úgy gondolom Alo már sinen van Hami-val szemben. Ma könnyedén győzött.