Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Az első szabadedzést Räikkonen nyerte a két (nem is tudom milyen szinekben induló) versenyzők előtt, több mint 0,5 sec előnnyel. Sajnos Massával nem tudom mi van, mert nincs mért köre.
Most,hogy az idei vb csapatnak szurkolunk,egy picit kellemesebb a szurkolás!Bár mint volt sportoló mondom,az ilyen győzelem soha sem édes...
Szép napot F1 rajongók!
Ma elkezdhet ki-ki kedvencének szurkolni, kezdődik a "tánc".
Nem!Ezt nem engedjük neked! Tessék írni a sok-sok okos és érdekes hozzászólást!!!
Jé, de jó, még azelőtt nem is nézelődtem ezen, vagyis azon az oldalon, kösziii.
A mai naptól már nem engedheti meg Alonso a 11 mp-es feltartóztatást :-))). Össze kell fogniuk, ha eredményt is akarnak felmutatni.
Nagyon elcsendesedtetek.Itt egy kis idézet Kimitől:
"Lementem a fűre és utána nem tehettem semmit, vártam az ütközést. Fájt. Nagyon fájt."
Drága kis Kimike, ugy sajnálom szegénykét!
[link]
Kimi Raikkönen
Ezen a portálon, kicsit lejjebb van öt kis ablak, a harmadikra klikk! "Kimi rajongók klubja" barna színű az ablakocska. Teljesen felfrissítették.Már két órája azt böngészem.Na,Isten veletek, aludjatok jól!
Nem tudom milyen lesz így a hétvége! Talán soha ennyien nem várták a hétvégét, mint most!
Komolyra fordítva a szót, holnap meglátjuk ki hogyan szerepel a szabadedzésen. Az ember keserű szájízzel figyelheti a versenyt, mert egyesek nem sportszerűen viselkedtek. A pénz....
De, igen! Fenntartom a látszatot! Hihihi.
Rád költik a 100 milkót? Akkor holnap már szóba sem állsz velünk?
Na azt aztán nem! Szó sem lehet róla! Inkább kétszer annyit kell írnod, hiányoznál!
Beszélgetsz magaddal? Én is szoktam. Nem olyan rossz. Csak, ha hangos, megbámulnak.
Én meg arra vagyok kíváncsi mire költik a 100 milkót?
Miért, Sato gyorsabb volt mint Alo!
Gumi kiszúrást nem érdemlek, inkább legyen mondjuk....1 napig nem szólhatok hozzá amit írtok.:)
A kérdésem a következő: Most mi van? Hogy indul a két pilóta? Letakart autóval? Attól az még egy meki! Szóval ilyenkor mi van?
Hogy? Két kör hátrányban?
Juuuuuj, de csunyácska vagy! Veled mit csináljak? Azért a Te gumidat nem bököm ki mert az túl nagy büntetés lenne!
Az a jelenet az én ünnepnapom! Hogy tudnám feledni! Bárcsak Spa-ban ismételne!
Valóban nem vagy könnyű helyzetben.
Rájöttem, hogy Felipe is olvassa a hozzászólásaidat, ezért csak óvatosan.:)
Ne feledd Sato idén a VB aspiráns Alonsot is megelőzte. Úgyhogy csak óvatosan.
Ezek után ki a gyorsabb?
Satot lehagyni nem ciki. Csak sérülés nélkül lehetetlen.
Persze,legyen ő a vb,de most sajnos nem ez az ábra!És tőlem ilyen azért sem hallotok,mert Felipe beadja itt nekem a válást!Itt hagy engem,és akkor mi lesz??
Hát ez nem volt szép. Azért is a Kimi a király..
Mert gyorsabbak vagytok mint a Sato:)))
Hogy tied a bronzérem,követed Kimit ebben is! :))
Jó,adok,egye fene!Csak neked és csak ma akciós az ajánlatom! De ugye nem lesz örihari,drága sinus??Nem venném szomorú szívemre,ha haragudnál rám!
Mire sikerült belépjek már megelőztetek. Na, ez van. Mit szóltok?
További ajánlott fórumok: