Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
:))
22 nap, 8 óra 35 perc.
A februári F1 RACING újságban olyan jó cikk van Kimiről, hogy már vagy 5-ször elolvastam, de nem tudok betellni vele. Bemásolnám, de irtó hosszú.
Én már úgy izgulok!!!!!!!!!
Jól halad a Ferrari Bahreinben
A Toyota és a Ferrari hétfőig marad Bahreinben, ahol melegebb pályaviszonyok mellett készülhetnek az új évadra, mint az Európában maradt csapatok. A negyedik tesztnapon is Kimi Räikkönen (1:30.914) bizonyult a leggyorsabbnak, aki teljes mértékben elégedett az F2008-as versenygéppel.
"Meleg pályaviszonyok mellett akarunk verseny-szimulációt végrehajtani. De azt már most megállapíthatjuk, hogy az autó az elvárásaink szerint üzemel." – idézi a svájci Blick a finn pilótát.
A címvédő napja problémamentesen telt, míg Felipe Massa munkáját egy hidraulikus meghibásodás hátráltatta. A brazil versenyző legjobb ideje 1:31.174 perc volt.
A Forma-1 mindenható ura sohasem tagadta, hogy Michael Schumacher a kedvencei közé tartozik. Bernie Ecclestone-nak továbbra is rendszeresen visszatérő álma, hogy a hétszeres világbajnok újra versenyez, sőt futamot nyer a száguldó cirkuszban.
Idén már a második szezonjának fut neki a Forma-1 Michael Schumacher visszavonulása óta. A tavalyi izgalmak közepette csak keveseknek hiányzott a német klasszis, ám Ecclestone szerint Schuminak továbbra is helye lenne a legjobbak között.
"Mint ember, hiányzik nekem Michael, és tavaly az első néhány futamon a sportnak is hiányzott. De elment, és a helyét át kell vennie másnak"- mondta Ecclestone a német Sport-Informations-Dienstes munkatársa által készített interjúban.
"Abban pedig biztos vagyok, hogy ha Michael mégis visszatérne, képes lenne futamot nyerni. Én nagyon szívesen látnám újra versenyezni"- folytatta Schumacher egyik legnagyobb rajongója. A német gyorsasága valóban nem kopott az elmúlt egy évben, hiszen amikor a tavalyi év végén a német pilóta egy teszten újra beült a Ferrariba, rögtön villámgyors volt. Ráadásul az év végi Race of Champions gálán is bizonyította, hogy nem felejtett el vezetni.
Ecclestone-nak persze egyébként nincs oka a panaszra, hiszen a tévénézettségi adatok még Németországban is alig csökkentek. Erről a 77 éves üzletembernek az a véleménye, hogy a Forma-1 nagyobb, mint a legnagyobb sztárjai: "Sok sztárt veszítettünk el, de mindig jöttek az újak. Szerencsére most itt van például Lewis Hamilton, aki első évében remekelt, és minden figyelmet magára irányított"- vélekedett Ecclestone.
Alonso nem kíván semmi rosszat korábbi csapatának, mégsem nekik szurkol. "Remélem, hogy a Ferrari izgalmas futamokkal örvendezteti meg a szurkolókat. Amennyiben nem sikerül nyernem, remélem, hogy a Ferrari diadalmaskodik. Még csak 26 esztendős vagyok és talán egy napon a Ferrari versenyzője lehetek." (àAlonso: egy versenyző mindig a legjobb csapathoz vágyik)
"Ez egy olyan csapat, amely mindig harcban áll a bajnoki címért, de jelenleg arra kell összpontosítanom, hogy újra nyerni tudjak a Renaultval, és maximális teljesítményt nyújtsak az idén. Még fiatal vagyok, talán nem a Renault lesz az utolsó csapatom a Formula-1-ben."
Alonso és a Ferrari kapcsolatáról már régóta folynak a találgatások…
Mit szóltok?
Érdekes hír, nem?
Szia!
És holnaptól megint egy 3 napos etap ugyanott. Pályacsúcsot akar dönteni, pedig 2004-ban Schumi azt 10 hengeres géppel érte el.
Szia!
36 nap 21 óra, 50 perc. :)))
Szia mindenkinek!
De jó lesz újra "találkozni" veletek!Na meg a Kimikémmel! Ezt most olvastam:
Háromból három napon javította meg a tavalyi pole pozíciós köridőt a bahreini versenypályán Kimi Raikkönen. A világbajnok majd elájult az F2008-as Ferrari tökéletességétől.
... és még van tovább!!!
Igewn, talán nem lesz hullámvölgy, mit tavaly volt.
Szerintem idén csúcs lesz a Ferrari, és Kimi is.
A Toyotások még mindig szenvednek. Az olasz sajtó mindig kiemeli. Már ahogy olvastam.
Dolgoznak rendesen. :))
Kíváncsi vagyok Barcelonában is ilyen jó lesz a teszt a ferrarinak, mint most.
Ezt a kis időt már csak kibírjuk!
hogy fel tudjatok készülni, egy kis visszatekintő 2007 legszebb pillanataira...
37 nap, 12 óra.
Elszámolgatok magamban. :DD