Fogyózás 2010.06.21-től (beszélgetés)
Hát jó, ha úgy gondolod eleget tudsz...:)
Nem vgyok életmódtnácsadó, de kapisgálom a témát.:D
Mert Te talán valami életmód tanácsadó vagy?:)
Nem az hogy kínosnak érzem, felvállalom én, de azért nincs rá szükség, mert tudom én hogy mit szabad és mit nem, és azt is hogy esetleg mikor bünözök..:) Ez egy ilyen dolog, lassú folyamat sajnos, persze szeretném minél hamarabb, dehát ez természetes:D
Gondolj már bele! Eleve baroság, hogy 4 után ne egyél a másik meg ha valaki reggel 6kor kel, más meg délben, akkor eleve logikátlan a "6 után ne egyél".
A másik, hogy alvás közben egy csomó regeneráló folyamat zajlik, szted hogy megy végbe tápanyag nélkül?:O
Nálam sem nyagyon mozdul a mérleg lefelé.............
Én ma határoztam el, hogy délután 2-től nem eszek szénhidrátot. Bármi mást igen :-)
Nem tudom, hogy az alvás mennyire befolyásoljaa dolgokat. De szerintem ha éjjel mozogsz, akokr nem gond.
ahogy olvasgatlak titeket mindenki nagyon ügyes, és csak fogy és fogy.. csak nekem nem akar lejjebb mozdulni a mérleg nyelve úgy látszik :(
Szerintetek akkor is igaz ez a "6 után már ne egyél" ha az ember pl du 2-kor kel fel? Mert nekem mondogatják a barátnőim hogy ezért nem fogyok mert van h még 8-8kor is vacsorázom.. de ha csak hajnalban vagy reggel fekszem? Úgyanúgy számít?
talán, mert ettél és ittál reggel óta?
:)
Szia!
nana naplójában van egy táblázat az alapján csináljuk.
Megint sehol senki...........
Tegnap édességes napom volt, úgyhogy keményen megböjtölöm :(
Nem bírtam már tovább édesség nélkül :(
ügyi vagy.
Én mindjárt megyek haza:) Még dolgozom, de már nagyon elfáradtam. Majd otthonról írok. Kb 3 perc amíg hazaérek:)
Képzeljétek! Ma hatalmas meglepetés ért!
Indultam vásárolni, szokásos farmeromat kaptam magamra és az övet egy lyukkal beljebb kellett tennem!!!! NA??? Ügyi vagyok, vagy ügyi vagyok?
Én minden nap itt lebzselek, de sehun senki....
Biztosan mindenki tornázik :-)
Sziasztok!
Mindenki hogy eltűnt. Merre vagytok csajok?
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom abbahagyni a fogyózást. Tiltólistával a fejemben...
- Mit tegyek, ha fogyózásnál megállt a fogyásom és sehogy sem akar tovább csökkeni?
- Izgulok! Holnap kezdem újra sokadszor a fogyózást. Remélem...
- Az a bajom a diétákkal, fogyózással, hogy....
- Közös fogyózás, hogy motiváljuk egymást!
- Császármetszés után fogyózás