Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyókúrás társat keresek fórum

Fogyókúrás társat keresek (beszélgetés)

1 2 3
2008. márc. 7. 13:21
Sziasztok én is fogyozom Január 23-án keztem el 70kg-ról indultam és most 63kg-nál járok diétázom és heti 1x tornázom Bíró Icára nekem ő jött be én nem bíram az iramot a Rékával.Ez mellett még szedem a szűztea+c.l.a.-t napi 2X De.és este lefekvés elött nekem ez segít.Nagyon szívesen segitek bárkinek akit bíztatni kell.Kítartás minden fogyozonak!!!
31. Tracsi (válaszként erre: 1. - Lopez1984)
2008. márc. 7. 06:43

Helló!

Én messze lakok tőled de én is fogyózom és bíztatni egymást, dumcsizni tudunk! Ha ez is megfelel? :-)

2008. márc. 6. 16:50
Honnan tudtad leszedni?Én is keresgettem,de nem találtam olyan oldalt ahonnét letudtam volna tölteni.Állitólag a 3.dvd-jén van 30perc hasizom,az kellene nekem.
2008. márc. 4. 19:20
Ja, értem! Én a netről szedtem le! add önmagad meg még ki tudja,elég sok mindent találtam!
2008. márc. 4. 18:30
Nem...Sajna az 1-2.dvd-je van meg.Azert mondom hogy kevés a hasizom,mert ezeken kb4 perc van a hasizom gyakorlatokból.Nekem meg pont a has és csipő a problémás.
27. f8f0db2429 (válaszként erre: 26. - Ereika35)
2008. márc. 4. 18:25
aaaaaaaa, a hasizomból 10 percet ha bírok! De azt csinálod mikor egy motorcsónak elején nyomja és Hamwai Pg tolja alá a zenét? :-)
2008. márc. 4. 18:15
A 2x20percet végig csinálom,de a hasizom gyakorlatokatkevésnek találom.Ajánlották,hogy próbáljam meg Béres Alexandra dvd-jét.Most azt szeretném megrendelni.
25. f8f0db2429 (válaszként erre: 23. - Ereika35)
2008. márc. 4. 16:59

Hány percet Rékázol? Én a hangjától borzongok! :-)

Átlagban csak húsz percig bírom! Több mint a semmi!

24. f8f0db2429 (válaszként erre: 22. - Ereika35)
2008. márc. 4. 16:58
Reggel mérlegeltem! Lement egy kiló :-) A tegnapi gyüminap jót tett az tuti! Az első 90 naposnál csináltam olyat, hogy egy gyümi és utána egy víznap, mikor fehérje következett már kicsit szédelegtem, de kibírtam! Akkor 3 kiló volt az eredmény! Ma fehérjém van! Délben ettem 10 deka felvágottat és kb 5 deka sajtot egy kis savanyúsággal! Már vacsiztam is, három tojást ettem rántottaként! Ez a kaja meg azért jó mert nem nagyon csípem a rántottát, pont azért mert oly gyorsan hányingerem van tőle! Szóval most elég volt! Inkább szomjas vagyok, ami jó, mert átlagban nagyon keveset iszom! Kérdésedre válaszolva, ha most sikerült enned ma először, és alapjában véve nem vagy éhes, akkor inkább egyél meg két kocka csokit vacsira és ne egyél többet! Ha éhes vagy, akkor persze harapj valamit! De az is számít ennél a diétánál, hogy azért az adagok ne legyenek óriásak!
2008. márc. 4. 16:35
Ja,és tornázom én is ,heti 4x Rékával.
22. Ereika35 (válaszként erre: 18. - F8f0db2429)
2008. márc. 4. 16:34

Amikor későre,pl5órára kerül az első kajád,utána eszel még valamikor,vagy marad azaz 1x-i főétkezés??

Én is későn érek haza.Ma is 4-kor ettem dejós tésztát.Délelőtt volt 1körte,13óra körül 2 narancs.Lehet a vacsi helyet ma is aszek salátát,meg a kötelező csokit.

Nekem holnap van a gyümi:))

2008. márc. 3. 22:25
őszintén drukkolok a 90 naposaknak,ezzel a diétával csak az a bajom,hogy ez alatt egyáltalán nem lehet alkoholt figyasztani,ami egy magamfajta egyetemistának igen nehéz... :D
2008. márc. 3. 22:22
amúgy továbbra is keresek oyanokat akikkel nagyokat sétálhatunk,mozoghatunk együtt,én jelenleg a Récsei Gilda maxba járok,és nagyon elégedett vagyok vele.
2008. márc. 3. 22:21
én már egy hete minden nap járok tornázni,és kb heti ötször infraszaunázok is,ami szerintem nagyon sokat segít.olvastam egy könyvet a cellulitiszről,ami azt írja hogy a krémek alig érek valamit,de azért azokat is kenem,ha már egyszer megvettem...
18. f8f0db2429 (válaszként erre: 17. - Ereika35)
2008. márc. 3. 18:03
Sajnos én sokszor későn vacsiztam, mert csak akkor értem oda hogy egyek, vagy épp hogy elkészüljön... Hamis chilis, az klassz, azt nagyon szeretem én is, főzz bele mexikói vegyes zöldséget, az nagyon finom úgy (előtte párold meg picit) Én ma már majdnem feladtam a diétát, de kibírtam a gyüminapot!!! :-) két banán, kínai tea, és egy 100%os narancslé! Az előző 90 nap alatt nem nagyon tornáztam, most megfogadtam, hogy heti két-három alkalommal picit mozogni fogok, mindjárt be is lököm a R.Réka dvd-jét.-)
2008. márc. 3. 16:56

Grat az előző diétádhoz.Remélem ez is lessz ilyen eredményes.

A mai napon idáig 2 almát ettem,és mindjárt öt óra.Megyek és csinálok "hamis" csilis babot.Csak a konzerv babot felfőzöm a zacskós csilis alappal:)

Én is inkább egyszerü kajákat fogok csinálni magamnak,mert a családnak főznöm kell,és külön...hát nem igazán.

Most az gondom,mivel ilyen későn van,mikor vacsorázzak??Lehet hogy ma ez elmarad.

Kitartást neked is!!

Tornázgatol néha??

16. f8f0db2429 (válaszként erre: 15. - Ereika35)
2008. márc. 2. 19:12

Szia!

Én péntek óta csinálom a 90 naposat! Ma szénhidrát napom van! A mai ebédem talán picit sokra sikerült, 4 palacsinta, vacsira meg egy papírvékony paradicsomos pizza néhány szál sajtreszelékkel:-) Azt hittem a boltban, hogy ma sikerül vétkeznem, mert sok sajt lesz rajta, tévedtem:-) Végülis jó is, hogy így alakult! Oké, megírhatjuk egymásnak a napi menüket. Én nem nagy fantáziával csinálom ezt a diétát. Az a baj, hogy nincs túl sok pénzem erre, másrészt időm sincs túl sok főzőcskézni.. így mindig maradnak az egyszterű kaják! Pl keményítő napon a tepsis krumpli, szénhidráton egy-egy péksüti... Pedig olyan jó receptek vannak erre az egész diétára. A legfőbb problémám, hogy most nincs nagy gyümölcs dömping, nyáron pl gyüminapon megennék egy egész görögdinnyét és sok sok őszibarackot. Ehelyett most az alma van, amitől már hányingerem van, és a banán, amitől szintén rosszul vagyok! Ezen a napon inkább nem eszem semmit, a happy day gyümiléből a cukormenteset iszom ezen a napon, nagyon finomak és talán nem szédülök el az éhségtől... Írj bátran, ha tudok segítek! ui: az előző 90 napot kitartóan végig tudtam csinálni, -10 kg lett az eredmény! Még ugyanennyit szeretnék, de jó ideje stagnálok, már a diéta utóbbi egy hónapjában egy kilót sem fogytam, az első két hónapban mentek le a kilók! Kitartás, Neked sokkal kevesebbet kell legyűrnöd!

15. Ereika35 (válaszként erre: 12. - F8f0db2429)
2008. márc. 1. 22:09

Szia Andrea!

Én holnaptól kezdek bele a 90 naposba.

Nagyon jó volna,ha írnál hogy melyik nap mit eszel,vagy van -e már súlyban eredmény.

Az első alkalommal sikerült végig csinálnod?(mert egyszer már én is bele kezdtem,csak beteg lettem és abba hagytam).Mennyit fogytál?

2008. márc. 1. 22:01

Szia Andrea! 62 vagyok. tudom nem sok a 7 kiló, de már millió modszert probáltam és a 3. nap után mindig feladtam. 90 napossal én is probálkoztam, de nem jött be. Igazávol nincs ötletem se mit csináljak, sztem csak elhagyon majd a vacsit, meg a nasit.. az is sokat segit! Neked is kitartást aztán irj majd az eredményekröl:)

+ Mit csinálsz akkor, ha nagyon unatkozol vagy ha szomoru vagy , hogy ne egyél (mint pótcselekvés)?

(mert nekem ebből voltka a gondok)

Shocki igazad lehet, leállok a nasirol!:(

13. Shocki
2008. márc. 1. 18:05

Sziasztok!

Én kb. 10 kg-t szeretnék fogyni, hétfőn kezdtem el tornázni R. Rékára itthon, és az update módszer szerint eszem. A héten le is ment másfél kiló.

Nikca! Igen sajna én úgy tudom, hogy hiába sokat sportol az ember, ha mellette nasizik. A fogyás 70%-ban az étkezéstől függ...

Lopez, csak sportolni szeretnél, vagy valamilyen diétába is belevágnál?

Hajrá mindenkinek!

12. f8f0db2429 (válaszként erre: 11. - Nikca16)
2008. márc. 1. 11:14
Szia! Azt nem írtad, hogy most hány kiló vagy, és mennyit szeretnél fogyni! A cél az 55 kiló, hát körülbelül nekem is ennyi lenne az ideális! Nekem még sok van addig! Én a 90 napos diétát kezdtem el(másodszorra) nem tudom mennyire ismered és hogy milyen diétát szeretnél!Kitartás!
2008. febr. 29. 22:55

Sziasztok!

Pécsi 16 éves lány vagyok és nagyon szeretek sportolni, de valahogy hiába minden, 1 gramm sem megy le! Jó oké, rengeteget nassolok, de most elhatároztam, hogy ezen változtatok. Volna kedve vkinek velem együtt diétázni? (ugy hogy többször irnánk egymásnak, hogy hogy haladunk, miket eszünk...):) nagyon örülök bárkinek, együtt könnyebb:)

irjatok:)

10. tixtina (válaszként erre: 9. - Lopez1984)
2008. febr. 29. 13:23

Hello,képzeld,most mi lettünk betegek.

Gyerekek 39 fokos lázzal.

Bocsi,hogy most írok,de nem volt pár napig netem,se matávom,kábellopás végett.

9. Lopez1984 (válaszként erre: 4. - Tixtina)
2008. febr. 25. 22:34
Trixi!kigyógyultam,jöhet a fallabda. de csak ha nem nevetsz ki:)
2008. febr. 25. 22:33
igen,tényleg ennyire...bár már ott tartanék.de anno mikor diétáztam az eéső kilók csak úgy repültek le és az utolsó 5 kiló 2 hónapba telt,úgy hogy nem lazáztam el.
2008. febr. 25. 14:55
Bámennyire nem eszem, 1szerűen nem fogyok.Az utolsó 6-7 kg tényleg ennyire nehéz?
6. f8f0db2429 (válaszként erre: 5. - Hunyicskazsuzsanna)
2008. febr. 24. 13:41
Zsuzsi! Én is hasonló problémával küzdök! Még min 10 kilótól kellene megszabadulnom! Azt tanácsolják a ,,nagyok,, hogy mindenképpen sok-sok tornával, hasizom erősítéssel lehet a zsírpárnától megszabadulni! ,,Ezer éve,, fogyózom, de a hasamról eddig nem sok ment le, torna, torna, torna... sajnos időm és energiám sem marad rá, de igyekszem. pl a héten már kétszer tornáztam a Rubint Réka edzéstervével, napi 20 perc, ez igazán nem sok! Csak sok kitartás kell hozzá! Üdv.
2008. febr. 21. 13:14
az a legnagyob problémám hogy tul hájas vagyok leg inkáb a hasamon van sok háj amit én ki nem álhatok adjatok egy jó tipet hogyan tudnék meg szabadulni tőle.
4. tixtina (válaszként erre: 3. - Lopez1984)
2008. febr. 16. 09:37

Nos,teremben még én sem próbáltam fallabdázni.

Biztos nem nehéz megtanulni.

Viszont,van a József Attila lak.tel.-en egy hoki pálya,ahol szinte egész évben lehet korizni.

Az a helyzet,hogy én nem bírom a futást,de a korizás is komolyan megizzasztja az embert.

3. Lopez1984 (válaszként erre: 2. - Tixtina)
2008. febr. 15. 20:55
korizni tudok,fallabdázni mennyire nehéz megtanulni?amúgy kb 20 kilót szeretnék
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook