Fogyókúra mostantól.... (beszélgetés)
Sziasztok!Hát nem voltam túl jó a hétvégén.IGaz 4 után nem ettem,de szombaton rántott sajtot ettem sültkrumplival,teganp meg ananászos csirkét sültkrumplival meg lecsúszot egy palacsinta.Hát arra jó volt h rájöjjek nem jó mert mozdulni se bírtam egész nap,még 7kor is annyira televoltam h Norbizni se tudtam.Na majd ma,meg holnap,aztán csüt péntek.Legalább 4-szer akarom,de remélem összejön majd 5ször.Kicsit szerintem elhagytam magama hétvégén mert pénteken kiakasztott a párom mert bunkó volt velem,nehezen találtam magamra nacit és ő már fintorgott mert unta a vásárlást és akkor mondtam neki h azért nem találok mert duci vagyok...erre ő: vagy tegyek ellene vmit vagy ne nyavajogjak.Mondom bmeg nem teszek 1 hónapja?hisz látja h mit eszek mennyit mozgok stb... aztán persze kijavította magát h ő nem úgy gondolta hanem h eddig nem tettem,meg mindig elkezdtem meg aztán abbahagytam.Hát most nem,nem és nem!!! Végigcsinálnom! Csak így nem egyszerű,h kicsit se támogat,bár mondjuk erősít!Én már látom magamon a változást,már más is így hát nyomni fogom!!!! Adjatok már tippeket vacsira!sali helyett más ami mehet de mondjuk szenvedni se kell vele sokat.
Jó nektek h szeretitek a gombát,én utálom :-S
Milyen formában fogod elkészíteni?
Én is nagyon szeretem a gombát!!!:))
Én ma zöldborsófőzeléket ebédeltem virslivel, vacsim tejfölös túró paradicsommal. Holnapra is elegendő lesz!
Sziasztok!
Egy kicsit eltüntem! Csatlakozom hozzád tényleg nagyon jók az updates receptek, párom már várja a holnapi ebédet, mivel elég változatos!
Sziasztok!
Én kérném ha lehet adatlapomon ott van az email címem
Sziasztok Lányok!
Én is szeretnék csatlakozni!. Javasoft: nagyon örülnék a recepteknek, a fiam is le akarja adni a feleslegét. Cim: majmoci48@citromail.hu
Sok sikert nekünk. ringo
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!