Jó reggelt!Mi ez a korán kelés?Nálunk most nem esik a hó.Tegnap viszont igen!De annyi nem,hogy lapátolni kellene.Na megyek,mert dolgozni kell menni,még a lányokat is el kell készíteni.Indul a robot!Szép napot!Talán még be tudok ma kukkantani hozzátok!Legyetek aktívak!Égjen a zsír!
Ezt azért nem hagynám annyiban. Ott vagy végzettséggel, és mást vesznek fel? Miért nem vagy jogosult résztvenni ebben a programban? Mert keres a férjed?
Én elmegyek szunnyadni, reggel igyekszem jönni, de lehet, hogy csak 10 után tudok (halom megbeszélés), mindenki küldje PRIVIBEN (ha lehet) a leadott kilókat (ha lehet, akkor csak a második heti tiszta eredményt).
Itt van az utunkon egy ovi:(Oda is máshonnan vettek fel embert,Közhasznú munkást:(Én nem vagyok jogosult szociális segélyre, így nem vehetek részt a közhasznú programban.Nem vagyok olyan aki segélyből akar élni.Az másnak az élettere.
Neked nem segít lelkileg, hogy leírod? Nekem nincs képem megenni semmi hízlalót, mert akkor vagy magamnak hazudok, ha nem írom le, vagy ciki leírni. Nekem ezért ad erőt.
Jaja, 70 kg fölött képtelen vagyok magassarkút húzni. Szoknyában meg lapossarkúban olyan slamposnak érzem magam. Sok nő 100 kg felett is olyan csini tud lenni, én 70 felett elbújok nadrágba és bő felsőkbe.