Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
Szia Kata! Szep napot neked is! gumicukor?mikulascsoki?ne bantsd oket, olyan szepek azok ugy becsomagolva:-))no no no
Ugyes legyel! En indulok tornazni:-)majd gondolok ratok!
Jó reggelt Csajszikák!
Nem semmi csevej volt itt az este:DDD
Volt itt minden, ugrándozó méteres süti, kijevi csoki, para olimpia, chips stb. utóbbiért Kittuskának hatalmas ejnye-bejnye! Kis notórius "bűnözőnk", de majd a körmödre nézzünk ám csajszi!:)
A gyerekek miatt nálunk is folyamatosan van csábítanivaló, és még a sok fini mikuláscsoki is itt figyel:(( De ami engem igazán csábít, az a másfél csomag meggyes/cseresznyés gumicukor, illetve az örök mumusom a TÉSZTA......a csokitól/sütitől még el el vagyok, de tészta nélkül mennyire nehéz:((
Valaki írta, talán Bared, hogy mióta fogyózik mennyi fincsiség jut az eszébe, ami addig nem. Hát ezzel én is pontosan így vagyok......bezzeg máskor milyen nehéz kitalálni a napi kaját, most meg.....
Én lenni Bp-en, így ha valaki erre jár....:))
Jo reggelt karcsusodo kedves fogyi tarsak! Szep vasarnapot mindenkinek, nem irom hogy el ne csabuljatok a bunos falatoknak mert erosek vagytok es ugysem fogtok!
En fel ora es indulok a kondiba. majd jovok. jo fozocskezest es kitartast!pusssz orsi
sziasztok
jó reggelt fogyis társak
olvastam egy másik ilyen fogyis fórumot
hát vannak olyan buta emberek
nagyon gratulálok
nem semmi bomba nő lettél
jajj sutikrol ne is beszeljunk. szoval minden ami tiltott az johet ezerrel imadom.
hat igen, en is irigylem az olyanokat akik esznek mindent minden mennyisegben es nem latszik rajtuk.de meg csak nem is sportolnak es ez olyan igazsagtalan!!!De nekunk ez jutott , kuzdjunk , leszunk meg mi is vekonyabbak! En mar ezalatt a ket het alatt is olyan onuralmat tanultam hogy erre is buszke vagyok. mar csak a hetfo reggeli merlegeles eredmenye izgat.
foleg a csokinak nagyon nehez ellenallni. nem sok olyan edesszaju ember van mint en sztem. de most az elhatarozas nagyon fontossss
na meg a mozgas!
Csajok vegigolvastam ezt a kis csevejt amit levagtatok, hat jot nevettem , tiszta lokottek vagytok . de chipsrol ne beszeljetek!nem szabad!
nekem a baratom egy hete hozott egy kit kat csokit, azota hozza sem nyultam, mert tudom ha megeszem akkor ertelmetlen amit csinalok. pedig imadom. azt irja a papirja,hogy 233 kcal van benne. nekem azert 40 percet kene izzadnom a futopadon. hat inkabb megmarad a csoki. erosnek kell lenni!!!