Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyni vágyó anyukák! fórum

Fogyni vágyó anyukák! (beszélgetés)

❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯
363. sziszi0528 (válaszként erre: 356. - Picurrri)
2018. máj. 5. 13:23

Gyere várunk nagyon szívesen!!! Miért ne sikerülne,higgy magadban! Én 78,6 kg-ról kezdtem,most vagyok 68,5 és a célom 55 kg! Szóval én is kb annyi súlytól szeretnék megszabadulni,mint te,összesen 23,5 kg-tól és már 10 kg mínuszban vagyok,hátra van még 13,5 kg... De kitartok,mert minden egyes leadott dekával könnyebb,sokkal magabiztosabb vagyok,már most kisebb ruhák kellenek,másabb az arcom,nem vagyok fáradt és aluszékony,fittnek és pozitívnak érzem magam sokkal és ez a jó érzés egyre csak fokozódik minden egyes leadott kilóval és centivel!

Már csak azért se add fel,mert ha nem teszel a céljaidért,nem fogod magad jól érezni a bőröndben,eltelnek az évszakok,egyik nyár a másik után,és nem fogod magad jól érezni... Velem is ez volt,mindig volt rajtam valamennyi felesleg (kivéve mikor egyszer elértem az álomsúlyomat) és úgy teltek el az évek,hogy soha nem éreztem magam igazán elégedettnek és boldognak. Ahelyett,hogy egyszer normálisan lefogytam volna,arra odafigyelek és tartom és minden nyaram/évem úgy telik,hogy jól érzem magam a bőrömben! Nem okoskodni akartam,csak biztatni egy kicsit,hogy igenis menni fog! Mi segítünk,ha támaszra van szükséged,csak írj vagy olvass minket! Nekünk sem könnyű sokszor,de őszintén le is írjuk és megyünk tovább a kijelölt úton!

362. sziszi0528 (válaszként erre: 355. - Kofarago82)
2018. máj. 5. 13:10
3 gyerek plusz munka mellett így is szép,hogy mozogsz rendszeresen! Nekem 2 lányom van és még nem dolgozom,szóval próbálok addig lefogyni,amíg itthon vagyok,mert el sem tudom képzelni milyen lesz majd,ha kiesik a napomból 8-9 óra,amivel most szabadon gazdálkodhatok...
361. Jasmine24 (válaszként erre: 360. - Picurrri)
2018. máj. 5. 08:24
Nézd előbb utóbb sikerülni fog! Csak csináld és néha amikor úgy érzed belefáradtál engedj meg magadnak 1 csokit vagy lazíts egy napot. Attól még nem hízod vissza az addigi munkád, se lesz újra erőd folytatni. Már ugyis sokkal előbbre leszel, mintha soha nem kezdtél volna bele. Az idő így is úgy is eltelik, de nem mindegy hova jutsz az út végén és közben hogy érzed magad. Jellembeli változást is fogsz tapasztalni, valamint egyre büszkébbe fogok kihúzni magad és mikor már kívülről kapod a dícséretet na az igazán szuper lesz! Ezekért mind megéri kitartani! Nem a könnyebbik út, de a boldogabb! Hajrá 🤗
360. picurrri (válaszként erre: 358. - Jasmine24)
2018. máj. 4. 21:50
Köszii :), csak nekem olyan soknak tunik, nem tudom sikerulni fog-e, de igyekszem mindent megtenni erte :). Ti mindannyian nagyon ugyesek vagytok :).
359. Jasmine24 (válaszként erre: 355. - Kofarago82)
2018. máj. 4. 13:05
Gratulalok az eredmenyhez, csak igy tovabb es jobbulast kivanok. Pihend ki, gyogyulj meg hamar!
358. Jasmine24 (válaszként erre: 356. - Picurrri)
2018. máj. 4. 13:04
Szia! Gratulalok az elhatarozashoz es kitartast kivanok, el is fogod erni a celod! :)
2018. máj. 4. 13:03

Koszonom csajok, jol esik a dicseret! Azert meg van hova fejlodnom, az a 4kg meg kell hogy lemenjen ugy mar nem fogok problemazni. Ruhaban mar teljesen okes minden es nagyon tetszik amit latok, de azert szeretnem ezt az erzest furdoruhaban is megtapasztalni. :))

Sikerult tegnap a 10km es verge elveztem! Ahoz kepest, hogy a het elejen a 7km milyen kinszenvedes volt, most ez eleg lazan ment. Ma erzem a csipomet ami kicsit aggaszt, de ezt betudom a 2 het kihagyasnak. Labaim is fajnak de az nem erdekel, az normalis.

Ma a merleg plusz 0.5 kg-val mutatott tobbet, de varom piroskat par napon belul igy az mar a vizvisszatartas miatt van. Remelem 1 het mulva mar szebbet merek. Most mar jo lenne az a 65-66kg koruli suly a 67 helyett. :/ Itt a legnehezebb mar...

2018. máj. 4. 12:52

Sziasztok :)! Olyan jo olvasni titeket, gondoltam csatlakozom hozzatok, ha befogadtok. Ti nagyon ugyesek vagytok :D!

En 2 honapja szultem. A terhesseget 84 kg.-mal kezdtem, majd 101 kg.-mal mentem szulni. Szules utan 2 hettel mar 85 kg. voltam.

10 napja kezdtem eletmodot valtani, jelenleg 83.1 vagyok. A cel 65-69 :)

2018. máj. 4. 11:37

Jasmine, nagyon-nagy a változás! Gratulálok!!!!!!

Sziszi, aztaaa amit leírtál elég kemény. Kitartást hozzá. Nekem 3 gyerek és munka mellett bőven elég a 3 futás és az egy kosárlabda. Néha szoktam pilatesezni. Ennél többet nem tudok beiktatni.

Ma reggel 69,1 kiló voltam, azaz sikerült tartanom is, hogy 70 alatt legyek.:-) Megmértem a csípőmet és 100 centi kereken, nemsokára 9-sel kezdődik. Juhujjjj! :-) Egyhete nem tudtam semmit sportolni, mert elkapott egy vírus, az orromon még mindig nem kapok rendesen levegőt...baromira hiányzik.

354. sziszi0528 (válaszként erre: 353. - Jasmine24)
2018. máj. 4. 06:01
Ez igen,nem semmi! Sokkal vékonyabb és csinosabb mindened,az arcod is teljesen más,mintha nem is te lennél! Nagy gratula!
353. Jasmine24 (válaszként erre: 351. - Sziszi0528)
2018. máj. 3. 10:40

Igen, ez igaz! A lenyeg, hogy akkor is csinalja az ember, ha nincs kedve hozza, aztan majd alakul. Ez mindig igy van, cask az elejen, amikor meg ezt nehez elhinni.

Tegnap csinaltam egy osszehasonlitos kepet a 2016-os onmagammal ugyanabban a ruhaban. Ugy erzem nagy utat tettem meg. :) Feltettem az adatlapomra, mert buszke vagyok ra, ha erdekel kukkantsatok ra.

352. sziszi0528 (válaszként erre: 349. - Millus28)
2018. máj. 3. 10:36

Szia!

Írd meg mit mondott a dokid, remélem hamar meggyógyulsz!!!

351. sziszi0528 (válaszként erre: 348. - Jasmine24)
2018. máj. 3. 10:35

Szerintem hamar visszakapod az edzettséged! Én is így voltam, mikor nagytakarítottam azon a héten nem mozogtam semmit, utána újrakezdtem, hát az első két alkalom elég gáz volt, de utána szárnyal az ember és újra rákap a mozgás ízére! :)

Azért a 7 km se semmi :).

350. Jasmine24 (válaszként erre: 349. - Millus28)
2018. máj. 2. 15:38
Jobbulast! Kivanom, hogy mielobb tudj ujra futni is!
2018. máj. 2. 15:21

Sziasztok!

Látom szépen halad mindenki.

Jo hogy ti tudtok futni. Én még mindig nem... már nem fáj annyira a térdem. De még egy "hosszabb" (40m) séta után megint rákezd. Pedig beszedtem már 1 doboz gyulladáscs-őt. Úgyhogy ma megyek dokihoz. Kíváncsi leszek mit fog mondani.😞

348. Jasmine24 (válaszként erre: 347. - Sziszi0528)
2018. máj. 2. 12:17

Az nagyon jo erzes, amikor az ember mar kezdi magat jol erezni a boreben. Most mar en is igy vagyok egy ideje. :) Nem adman ezt oda semi penzert!

Nem ment olyan siman, mint gondoltam. A 2 het nem futas sokat rontott az allokepessegemen, igy cask 7 km ment, nem akartam eroltetni. Az a 3 km-t hetvegen behozom, nalunk 3 napos hetvege lesz ugyis, igy lesz eleg idom. A vegen jol esett, de kozben voltak reszek, hogy nagyon nehezen ment es nem elveztem annyira. Nem baj, ez most ilyen az elso par alkalom aztan megint egyre jobb. Hamar visszajon az edzettsegem remelem! :)

347. sziszi0528 (válaszként erre: 346. - Jasmine24)
2018. máj. 2. 12:09

Én szeretek izomlázra ráedzeni, még akkor is, ha alig bírok menni, mert hamarabb elmúlik a fájdalom. Az első 1 km a nehéz, utána már ok :))).

Hogy sikerült a tegnapi futid?

Én hétfőn tornáztam, tegnap én is voltam futni, most azt írta ki, hogy 4,3 km-t futottam... Ez a táv eddig 3,4 km volt az app szerint... És még nem növeltem a távot, ugyanazokat a köröket mentem, hát nem tudom, kb olyan 4 km körül lehet akkor. Hihetetlenül jólesett, egy pillanatig hezitáltam rajta, hogy menjek-e, de villámgyorsan elnyomtam ezt az érzést magamban és megcsináltam! Utána elégedettség és boldogság érzése fog el!

Tegnap anyósoméknál belenéztem a tükörbe, be volt hullámosítva a hajam, tettem fel nyakláncot, karika fülbevalót, kihúztam a szemem, normális ruha volt rajtam (sportos, de csinos), végre barna a hajam is (évekig szőke voltam, inkább a férjem kedvéért, már nagyon nem szerettem a végén és váltottam), látom az arcomon is a változást, már nem olyan, mint egy tömb trappista :) és elégedettség érzése fogott el nagyon! Végre kezdem visszakapni a régi önmagam, úgy éreztem ott magam tegnap az ebédlőben, mint mikor megismerkedtünk a férjemmel, mert kb akkor néztem ki így (barna haj, sportos viselet, karikafülbevaló, stb... :).

346. Jasmine24 (válaszként erre: 345. - Sziszi0528)
2018. máj. 1. 10:23

:)) Semmi gond en meg szeretek olvasni!

Csak azert irtam, mert szerintem ha valaki nagyon oda teszi magat, az nem tud masnap raedzeni. Amikor olyan izomlazad van, hogy a WC-re raulni is kinkeserves, vagy a lepcson feljonni, akkor nem igazan jo ha masnap raedz az ember. Mondjuk esetleg egy laza kardio meg szoba johet. Csak magambol kiindulva tudom. Persze mindenki mas, meg mindenkinek egyeb modszer valik be ezt is elismerem. Lenyeg, hogy fejlodjuk. :)

Itt a Majus, ma kezdodik a 160 km-es kihivasom! Kezdem 10 kilivel a mai nap. Kivancsi vagyok mennyire lesz durva. Pedig nem art ha hozzaszoktatom magma, mert tegnap jelentkeztem a 2019-es London Maratonra. :) Igaz, meg nem tudom, hogy bevalasztanak-e, Oktoberben fog kiderulni. Addig is, ugy kell keszulnom, mintha mennek ra.

345. sziszi0528 (válaszként erre: 342. - Jasmine24)
2018. máj. 1. 09:40

Csak onnan érzem, hogy ennyi kellesz majd, hogy egyszer sikerült elérnem az ideális súlyomat (54,6 kg-ig mentem le). És tisztán emlékszem, hogy nagyon-nagyon betartottam a kaját, abonett, kefír, natúr joghurt, barna rizs, csirkemell, sok zöldség, almaecet és mellette rengeteget kellett mozognom. Volt olyan, hogy reggel tornáztam, elmentem dolgozni (fizikai munkát végeztem), aztán vagy suliba kellett mennem vagy haza, otthon várt még egy jó bő fél háztartás (6 emberre mosni-vasalni, mosogatni, pakolni, emeleti szobákat takarítani, kutyákat ellátni, stb...) és még este kimentem futni, ha végeztem a dolgaimmal. Nem egy ilyen nap volt a héten, hogy megvolt a napi 2 edzés is... És emellett mentem edzeni másnap, harmadnap, minden nap... És csak így sikerült elérni azt a súlyt, amit szerettem volna, csak így mentek le az utolsó pár kg-ok és akkor igazán jól éreztem magam a bőrömben, maximálisan elégedett voltam, mert nem "sorvadtam el" a sportnak köszönhetően a 158 cm-hez az 54,6 kg egy nagyon szép, tónusos, feszes testet kaptam! Csináltam egyébként amit írsz, hogy növeltem az intenzitást (lábsúllyal dolgoztam, beiktattam a futás után kitöréseket-guggolásokat, intervallumos saját testsúlyos edzést is bevezettem, a futást már úgy nyomtam le teljes egészében, hogy sprint-futás-sprint-futás váltakozva), de egy idő után megszoktam a terhelést, emelnem kellett az edzésszámot és az hozott igazi eredményt... Emlékszem, mikor elmentem kondizni, abszolút kezdő voltam és nem telt el sok idő már 65 kg-mal szériáztam guggolásban. Szóval azt vettem észre magamon, hogy nagyon gyorsan alkalmazkodik a szervezetem, így nálam a kulcs az edzések számának növelésében rejlik. Persze most is fogom növelni az intenzitást, de tudom, hogy egy idő után nem lesz elég...

Bocsánat, ha hosszúra nyúltam, csak imádok beszélni :)))...

344. sziszi0528 (válaszként erre: 341. - Egykerdes)
2018. máj. 1. 09:25
Gyere, várunk nagyon szívesen! Az életmódváltást (jó kaja és sport) már most is elkezdheted a hormonrendberakás mellett! Gyere, oszd meg velünk Te is a mindennapjaidat, egyénileg is motiváló tud lenni a fogyás de együtt meg végképp! :)
343. Jasmine24 (válaszként erre: 341. - Egykerdes)
2018. ápr. 30. 16:03
Udv kozottunk, nyugodtan gyere tobbszor. Mivel probalkozol?
342. Jasmine24 (válaszként erre: 340. - Sziszi0528)
2018. ápr. 30. 16:03
Gratulalok! :) 7-9 edzes? Huha az durva lesz! En inkabb az intenzitast novelnem es maradnek 4-5 edzesnel, de ez csak ez en velemenyem, majd meglatod. :) Nem akarok okoskodni.
2018. ápr. 30. 12:05
Sziasztok. Nem vagyok itt ''klubtag'' mert nekem a hormonjaimat is rendbe kell rakni a fogyáshoz. De, hó látni hogy segítitek egymást lélekben. Én egy 10 kilótól szeretnék megszabadulni első körben aztán jöhet a 2. tíz. És jók is vagyunk. Remélem szépen lassan elérem a célom. Addig is sok sikert nektek!
340. sziszi0528 (válaszként erre: 336. - Jasmine24)
2018. ápr. 30. 12:03
Képzeld, egy cipőben járunk, mert én is elértem újra a 68,5 kg-ot ma reggel! És a csípőm már "csak" szűk 107 cm, lassan elérem a 106-ot (évek óta nem volt ennyi). Szóval most nálam is boldogság van, nekem is volt egy ilyen célom, hogy visszakapjam azt a súlyt, amit nem olyan régen elértem, és tessék, megvan! Már most én is nagyon odafigyelek a kajára, a mozgással meg úgy beindultam, hogy alig tudok leállni, majdnem mentem tegnap is futni, úgy 6 edzés lett volna a héten, így inkább lebeszéltem magam, mert azért regenerálódni is kell. Majd a véghajrában, az utolsó pár kg leküzdésénél lesz nem csak 6, de 7-9 edzés is egy héten...
339. Jasmine24 (válaszként erre: 337. - Sziszi0528)
2018. ápr. 30. 12:02
:DD Igen ez azert durva lesz, mert eddig olyan 25-30 kozott csinaltam hetente, de ezert kihivas! :) 4 hetet ha lenyomok, akkor egyszer talan a maratonra is feltudok keszulni. :)
338. sziszi0528 (válaszként erre: 335. - Évuci1979.)
2018. ápr. 30. 11:59
Hát a "csak ennyi"-re én azt mondom, hogy bőven jó ez a mennyiség egyelőre, amit csinálsz! Minden nap torna, plusz heti 5x kardió, szerintem ez szuper, de látod meg is van az eredménye! Csak így tovább!
337. sziszi0528 (válaszként erre: 333. - Jasmine24)
2018. ápr. 30. 11:57
40 km hetente... Te őrült vagy :D! Persze értsd jól ;)! Nem semmi, megemelem a kalapom, ha megcsinálod!!!
336. Jasmine24 (válaszként erre: 335. - Évuci1979.)
2018. ápr. 30. 10:14

Nagyon jo az, ha mindennap ennyit is mozogsz, aztan majd szepen fokozatosan egyre tobbet.

Boldogsag van, mert elertem a celom, legalabbis a resz celomat. Az 1 honap alatt felkuszott kozel 2 kilot mara leadtam, ahogy azt 2 hete elterveztem. Folytatodik tehat a harc ujult erovel, motivalva. :)

335. Évuci1979. (válaszként erre: 331. - Sziszi0528)
2018. ápr. 29. 08:48

Köszönöm Mindenkinek! :)

Heti 5-ször eliptikus trénerezem, 15 percet. A héten mellé ment még 20 perc torna minden nap. Pld. a youtube-on vannak fent Béres Alexandrától 10 perces edzések, vagy 10-12 pilates Kiss Zsuzsival.

De látom vannak, akik ennél sokkal többet nyomnak! :) Sajna egyenlőre nekem ennyi fér bele.

334. Jasmine24 (válaszként erre: 333. - Jasmine24)
2018. ápr. 29. 08:21
Feliratkoztam 😅
❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook