Fogyjunk együtt február 1-től (beszélgetés)
Ez majd ad egy kis erőt a továbbiakhoz!! ;)
az igen! még ha víz is, de legalább motivál, ésjó érzés. csak így tovább
ma mertem magam,sajna en marciusban ujra kezdtem a fogyit,februarban nem tartottam be,de most kezdtem zumbazni is,es a 104.7 kg-rol 3 nap alatt 1oo.5kg lettem,tudom hogy viz de jo latni...sok sikert mindenkinek:)
Majd irok,hogy mit talalok ki...:) Nem egyszeru...
Igen, mozgás is van, azzal indult be. Csak diétával sajnos nekem nem megy. Autoimmun pajzsmirigy gyulladásom van, alul is működik és az anyagcserém is a béka feneke alatt. fitness terembe járok, erősítek és kardiozok is. de szinte mindegyikünk másként próbálkozik, más vált be neki. Biztosan te is megtalálod, ami számodra legideálisabb :)
Ugyes vagy!!! :) Milyen dietaval??? Sportolsz is valamit??
Szia! természetesen, szívesen látunk:)
Nekem a múlt hónap -4.2, de már -5 nél tartok. s ebben a hónapban még jobban fognak olvadni a kilók
Sziasztok! Csatlakozhatok hozzatok??? Most talaltam meg ezt a forumot! 16 honapos a kisfiam! Meg szoptatok ugyhogy tul drasztikus fogyokura nem lehet,de hatha tudtok nekem mondani valami jo modszert,vagy tornat! Sokat nem szeretnek fogyni,de azert egy kicsi maradt rajtam...:) Elore is koszi a segitseget!!Szep napot!
Az is nagyon jó, te is ügyes voltál, ne becsüld alá magad!!!
hello mindenkinek..sajnos en nem nagyon buszkelkedhetek,az eltelt 1 honap utan mivel nem is tartottam be a fogyit sok akadaly miatt,igy csak 3.7 kg minusz lett,na marciusban mindent potolok..
gratulalok mindenkinek a sikerert...
megyunk tovabb:)
Szia!Köszi jól,kezdem összeszedni magam!Muszály!
És te jól vagy?
Igen lezártunk egy hónapot,remélem a következő hónap sikeresebb lesz számomra!
További sikereket Nektek!!
Lefogyunk!Kitartás!
Jó éjt!
Csajok! lezárhatunk 1 hónapot! Többkevesebb sikerrel, de a kevés is több a semminél.
1 hó végi "zárás"?:)
Kösziii! Hogy vagytok csajok?
Jeva, Skittles ügyesek vagytok!!!
Magadnak köszönd kedves aranyhal, és csak segítettem átbilleni a holtponton. TE tornáztál, ezzel is közelebb kerülve a célodhoz.
Egyébbként ma nekem is olyan nehezemre esett elindulni terembe, de aztán jó volt:)
Én is megfeneklettem sajna, az akaraterőm elfogyott a 6 kilóval együtt...
Ráadásul valami betegség is kerülget.
Szia!Köszönöm a lelkesítő szavakat,nagyon jól esett aranyos vagy!!!:)))Le is nyomtam,most fél óra tornát...(Norbitól a Duci tréninget)
Muszály lefogyni,igennnn!!!!
Szia! akkor most telepatikusan küldök a jókedveből, és lelkesedésből. hidd el, sose késő újra kezdeni. És többre tartom azt, amikor valaki botlás után is fel tud állni, és emelt fővel folytatni a céljához vezető utat. És BOMBANŐK leszünk, ne feledd!!!
Sziasztok!
Nem tudtam eddig jelentkezni,mert beteg volt a kislányom.Nem is tudtam igazán a diétát sem tartani:(De látom ti nagyon ügyesek vagytok,gratula nektek a fogyáshoz.Én nem is merek mostanában a mérlegre állni,szinte kezdhetem előlről az egészet.Ma szigorúan kezdem a tornát!
Öntsetek belém erőt légyszí!!!!
Üdv nektek,és kitartást!
Nekem 1,1kg..de legalább elindult...már azt hittem úgy maradok :-)
Sziasztok lányok! hogy vagytok? én nagyon jól. hivatalos mérlegelés: 9 nap= -1.8kg. nah ennyivel is kevesebb vagyok, és közelebb a célomhoz.
igen, mostmár lent van az. jobban odafigyeltem. meg hozzátartozik, hogy még 1 hétig rosszul volt a gyomrom a sok habzsidőzsitől
Bocsi csajok, de én most egy kis időre elköszönök, otthon soha nem vagyok netközelben, jövő hétfőn jelenkezem, addig is kitartás mindenkinek és ügyesek legyetek!
De az gyorsan vissza is megy, mármint lefelé, nem?
Inkább a négy nagymama főztje :-)
Az idegösszeomlás szélén éppen a hűtő ajtaját nyalogatom, melyen Cindy Crawford képe lóg...
hello csajok! hogy vagytok?
Hát az anyu főztje veszélyes :))))
További ajánlott fórumok: