Fogyi május 24-től. Tart velem valaki? (beszélgetés)
Hát az bizti holnap gyümi nap lesz.Meg is vettem az almát,eper még van a hűtőbe.Huhh csak legyem erőm:D
Jah és kemény torna:)
Sziasztok!
Ma BŰNÖZTEM:( Anyum csinált rizsfelfújttat és ettem belőle:( Fláááájjj.Nem igaz kibírom de. almával és 11kor meg édeset eszek.Ma nem lesz torna se,mert itthon van a párom és előtte valahogy nem tudnék tornázni.Állandóan beszólna v. hülyülne.De holnap és szom. bepótlom a vasárnap pihi.
Ditti gratula a fogyihoz!!!Csak így tovább!!
Sziasztok!
Ma nem éppen diétás ebédem lesz tejfölös gomba meg nokedli de majd keveset eszek, meg majd délután leböjtölöm. meg az ebéddel nem foglalkozok.És hurrá reggel ráálltam a mérlegre és lement az első kiló.
Tegnap nem volt stepperezés, a levegőn sétáltam, babakocsiztunk a kicsivel sétáltam vagy 2-3 km-t.
Jó reggelt csajok!
Fúú nekem fura ez a sokat evés. Kb. annyira megterhelő, mint a nem evés.....
Kicsit szkeptikus vagyok, remélem működni fog...:S
Köszi! Én már be menekültem a szobába míg a fiúk ettek,hogy ne essek kísértébe:D
Remélem fini volt az ebéded!
Sziasztok!
Úgy érzem magam mint akin átment az úthenger:(
Állandóan ENNÉK!!!!!!!!!Piros napok kezdődnek emiatt vagyok kajás:( A tornához is alig volt erőm és kedvem de végig csináltam RR.A mai menü 3 alma és kb 1kg főtt karfiol és nagyon pici húsi.A karfit azt egyszerre megtudtam volna enni délbe.
bbibe te véletlen nem a testkontrollt csinálod???Már az idő különbségre utalva.
Ahh ebédelni szeretnék, de elsóztam a kajámat, kéne rá egy kis tejföl, viszont zuhog az eső és nem akarok így lemenni venni.
Az élet nagy problémái....:D
Diós-mandulás műzlit találtam itthon, de csak a terv felét ettem meg mert mellém szegődött a fiam és gondoskodott hogy ne egyek tul sokat.Már mikor behoztam akkor szólt hogy anya ezt Dávid is szereti, na értettem a célzást.
Most reggelizni kéne ma még csak egy édesítős kávé volt, lehet tojást sütök barna kenyérrel.Ebéd valami normál dolog lesz, én ugy vagyok vele hogy az ebédet eszem rendesen, nem főzök külön magamnak meg a gyereknek.
Szassztok!!Kibírtam a vacsit egy almával:)))Bár nagyon szemeztem a családom vacsijával/fokhagymás "sült" krumpli és rántott húsi/de meg álltam.
Ditti ügyi vagy!A müzlid milyen volt?
Kitartás a mai napra!
Üdv.
Köszi! Jahh csak pár nap,vasárnapig ki kell bírni:)
Még jó hogy nem az a fajta vagyok akik ilyenkor hisztiznek stb..csak az édes nasi