Fogyi május 24-től. Tart velem valaki? (beszélgetés)
Én a Balcsin nem diétáztam, de azért figyeltem, h mit eszem.
A mérleget még mindig baromira nem értem.Egyik napról a másikra 3 kiló különbség is szokott néha lenni...Tehát mondjuk egyik reggel vagyok 72, a következőn 69, aztán 71,2. Lehet a mérleg rossz?:D
Amúgy lecarom a súlyt, mert ma pl. fehér pólóban vagyok és még ebben is látszik a derekam, meg a tükörben láttam, h a hátamról eltűntek a hurkák.:)
Amúgy ez a súlykérdés nálam baromi lehangoló. Olyan mintha szélmalomharc lenne az egész és én képtelen lennék súlyt leadni, akárhogy próbálom...
A legviccesebb meg az, hogy nem nézek ki szerintem ennyinek. Vagyis nézek sok naplót és ott a hasonló paraméterekkel rendelkezők 65 kiló körül vannak. Hm...
Wááá nem akarok belehülyülni ebbe az egészbe:S.
Szia!!!
Nekem sehogy!!!!:((( Én már totál ki vagyok.Mint aki depis:( Hol egyik nap tök jól megy a diéta a másik nap csak nézek ,hogy nem tudok megálljt parancsolni magamnak!!!Még mindig csak 75kg vagyok!!!!!!!!!!!!Ezzel a hozzá állással nem fog menni.Elillant a kezdeti lelkesedés:((
Pedig nagyon szeretnék 60 valahány kg lenni.Ma is du-án töltött káposztát ettem 17 előtt 5 pici darabot.Addig ügyi voltam.Lassan eljuttok arra a szintre ha haza megyek v. anyuékhoz leragasztom a számat ha a konyhába megyek.Holnap gyümi és zöldség nap lesz.Ja és mostanság rágyújtok a cigire.Nem akarok rászokni,tök idegtépő "függni" vmitől azaz a cigitől.bocs a nyavalygásomért és,hogy hosszú lettem.
Amúgy milyen volt a Balcsi?Neked megy a diéta?
Az tök jó,hogy ennyi lement anno.Gondolom nem éheztél csak azt kellett nézned,hogy mikor mit egyél?Feldobtál mert én is olyasmit csinálok:) Remélem sikerül bűnözés nélkül végig csinálnom/unk/nincs szülinap,névnap a közeli családban/.:)
Nem sok kedvem van ebben a melegben tornázni:( Kitartást mindenkinek!
Egyetértek, a norbis módszer tényleg működőképes és nem is olyan megerőltető.:) Szerintem menni fog!
Csajok én most szerdáig nem fogok jelentkezni, megyek a Balatonra nyaralni picikét.
Addigis jó fogyit nektek!Kitartás!:)
Sziasztok!!
Ditti pihiz de utána mint ahogy bbibe írta utána tényleg csinálni kell a Norbit!!:) Amúgy azt mondják,hogy nem olyan rossz a Norbis módi.Lehet én is azt fogom csinálni Veled:)
Hát nem naon.Ettem du-án két falat tejbe rizst /de tényleg csak kettő volt/majd 17 körül meg egy adag párolt zöldséget.Este 1 alma volt a vacsi.Gond nélkül megittam a 4 liter vizet.
Ma délig csak 1 alma,folyadék,ebéd 3 szelet/62kcal könyérrel és tenyérnyi kockás/párizsis melegszendvics.
A legnagyobb örömöm,hogy piros napom lett ma:(
Hol a csokimmmmm????ÁÁÁÁÁ végem van
Helloka,
itt a melóhelyen szerencsére van klíma, szóval itt most jó.:)
A melegben az a király, h csökkenti az étvágyat.Legalábbis nekem:D.
Ami005, sikerült estig bírni gyümivel?
Sziasztok!!
Hogy bírjátok újra ezt a nyarat?:)MA délig csak gyümölcs és víz volt.Ebéd az imádott bolognai:) Durum spagettivel.Hát ettem belőle de nem laktam jól vele azaz tudtam volna még enni:(
Estig ki kellene bírnom csak gyümivel ami remélem nem lesz gond hisz nálunk 30C van.Iszok is annyit mint a kacsa a fiammal.Délután játszótér lesz ha nem lesz nagy hőség.
No léptem tornázni:(
Remélem ti jól vagytok és megy a fogyi így vagy úgy :D!!!!!!
Hehe na köszi, hogy örülsz a nyomoromnak..:DDDD
Amúgy persze emberek vagyunk, mindenki hibázik. Aki nem, azt én se szeretem!!:DD
Egyébként én még életemben nem voltam képes bűnözés nélkül diétázni...végülis így is megy, csak lassabban....szóval elfogadom.
Hajrá, hajrá!:)
Amúgy az elmúlt pár hétben borzalom vagyok ám én is. Pénteken buliztam is, ergó ittam csomó alkoholt, meg rántott sajtot ettem. Szombaton pizzát:(
Na mindegy, majd talán mától....
Kösz az együttérzést!!:)A Manó véget is rendes kaját kell csinálnom.De azért is meg akarom csinál,hogy pár kg lemenjen!!!!!!!!!!!!!!Szerintem majd mikor vissza megyek dolizni /aug.-ban/akkor talán jobban fog menni a fogyi.
Amúgy holnap újra kell sütnöm mert olyan rossz lett és a mostani adag kevés volt.Most még megcsinálom.Hétfőn meg keményen neki állok és nuku cukor.
Ami nyavajogj nyugodtan, ezért van a fórum!:)
Amúgy marhanehéz lehet úgy diétázni, h ilyeneket süt/főz az ember.:S Én se tudnék ellenállni az tuti! Sőőt most jól megkívántam a lekváros buktát fincsi hideg tejjel!:DD
Nekem az a szerencsém, h egyedül élek, így megtehetem, h szándékosan csak egészséges ételeket tartok otthon...
Sziasztok!!!
Édes neve van a picinek!Jó babázást falcngate!
Én már totál bukó vagyok a fogyiban:((((Ma is lekváros bukta lett sütve!!!!!!!!!!!!!Nem bírom ezt az ördögi kört!Délig ok,délután kész gáz.Nagyon neki kell gyűrnöm magam a kaja terén mert nem akarom vissza hízni amit sikerült leadnom eddig:((
Na jó nem fárasztlak titeket nyavalygásommal.
Jaj Ditti azt tök jó,hogy nincs pelus!!!!!!Bár mi is ott tartanánk.Ma mondjuk kétszer a bilibe pisilt de úgy,hogy én mondtam na menjünk oda.Először tiltakozott de utána örült,hogy abba pisilt.Ennyi a részéről.Talán adnom kellene vmit ami ösztönözné őt arra,hogy jelezze ha kell?Ilyesmit is olvastam,de furi ez nekem mert arra emlékeztet amikor egy kutyus jót csinált és kap jutalom falatott:)Amúgy ha jól sikerül tapsolunk éljenezés stb. megy.Majd csak össze jön ez.Bocsi ha hosszú lettem.
Én egyébként úgy tudom elkerülni az evési rohamokat, hogy nem hagyom magam kiéhezni, mert tudom, hogy akkor gyakran már nincs visszaút...:D
Ergó gyakran eszem keveset. Így egyébként az édességet se kívánom annyira, mert nem ingadozik úgy a vércukorszintem.
Igen, nagyon örülök a kicsinek én is.
Végül 0:52 perckor megszületett Hanna 3620 grammal és 55 centivel. :) Sajnos császár lett a vége, de a fő, h jól vannak mindketten!:) Fúú mennyit fogok babázni!!:D
És ha úgy ennéd ilyenkor a pörit, hogy tészta nélkül csak savanyúsággal, vagy durumtésztával? Ilyen apró változtatásokkal lehet kezelni az ilyen evési rohamokat, nekem is szoktak lenni.:)
nekem is vannak ilyen rohamaim sajna elég gyakran.mondjuk a mai napom még tűrhető volt.
képzeld a fiam most rákapcsolt a szobatisztaságra, 4 napja nincs nappal pelus !