Fogyásom története, közel a vége (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Fogyásom története, közel a vége
A Madarasban szinte mindig van pangasius és sárga tőke hal, egyik sem halszagú. Ezekkel lenne érdemes próbálkozni először. De ha megkérdezed ott az eladókat, akkor biztosan segítenek. Legalábbis nekem csak pozitívak ott a tapasztalataim (talán az segít, ha nem a legnagyobb roham közepén próbálsz kérdezősködni náluk:)
Éppen azon tanakodtam, hogy ajánljak-e neked termet, de valahogy a helyi női termeket jobban ismerem.
Értelek. Nem is azért írtam, hogy feltétlenül párolni kell este. Csak, ha valaki azt is figyelembe gondolja venni, hogy mi jobb a gyomrának, akkor jó tudni, hogy este jobb párolni, grillezni, de ha mégis nyers zöldséget választjuk, akkor nem keverni.
Persze ettől még lehet vegyes salátát vacsorázni, csak többet kell éjjel a gyomornak dolgoznia, ami nehezíti a szervezet hatékony működését és negatívan befolyásolja a pihenést.
Hát igen:) sajna sok energia fogyis főtt ételt készíteni mindig, ha meg nem hozok magammal, nagyon nehéz liszt, cukor, zsír nélkül készült kaját találni a városban a kajáldákban. De szerencsére zöldséges mindenhol van:) Levesből és főzelékből rengeteg félét lehet csinálni, azokkal fantázia nélkül is alvan az ember pár hétig :) sok sikert hozzá!
Bocs az offért:)
Jut eszembe, valami új őrületről olvastam a napokban, valami illatdiéta vagy ilyesmi. A részletekre tökéletesen nem emlékszem, de a lényege, hogy különböző illatokat kell szagolgatni, ami segít az éhségérzet, az ehetnék leküzdésében.
Ennyire fontosak az illatok. Na, ezért sem szabad nagyon unalmas étrenddel próbálkozni!
Úgy sejtem rákattantál a fahéj ízére:)))
Jó az, ha találsz olyan ízeket, amik feldobnak még egy ilyen aszkéta diéta közben is! Almából meg úgyse tudsz túl sokat enni :D
Minél több zöldséget keversz össze annál nehezebb megemészteni. Persze attól még finomabb :D
Estefelé inkább párolva, grillezve javasolt fogyasztani a zöldségeket, mert jobban kíméli a gyomrot.
Nem azt mondom, hogy máshogy nem lehet, de ha valaki napjában többször fogyaszt zöldséget és változatosságra törekszik, akkor akár a fenti szempontokat is figyelembe veheti, csak jót tesz magának.
A gyümölcsöket állítólag csak párolva, főzve lenne ildomos keverni, különben összeerjednek. Nyersen egyféle gyümölcsöt a legkönnyebb megemészteni (lehetőleg nem kevesebb, mint 4 órával azután, hogy fehérjét fogyasztottunk).
Szia!
Zabpelyhet a kondis napokon szoktam reggelizni :)
A fahéjas almát ma délelőtt találtam ki, és tízóraira esetleg uzsonnára gondoltam.
Gratulálok! Az izomépítéshez feltétlen egyél sok fehérjét! :) Akkor pedig teljesen rendbe fognak jönni az izmaid.
Csak így tovább!
Ez pontosan így van..nekem se múlik el olyan nap,hogy ne aggódnék ,hogy nem e híztam:(((
az egész életem e körül forog...mit lehet ennem ,meg mit nem..de az az egy biztos valamennyit fogsz hízni...nekem volt úgy hogy 3-5 kg súlyingadozásom volt..hogy hogy lehet..nem tudom..gondolom a folyadék...minimum a 2l vizet meg kell inni.az elején napi 5 l ittam,hogy mossa a szervezetet.
nekem nagyon lassú az anyagcserém ,ha nem eszem leáll de nem fogyok.teljesen takarékra tudja a szervezetem állítani magát.:(((..napi 5x étkeztem.
Ok, csak reflexből jött a kérdés. De közben leesett, hogy valószínűleg nem sokat mondana a név a többi hozzászólónak, aki nem a környéken lakik.
A mandula és a tökmag teljesen jó, de bátran váltogasd a magokat, pl. ne felejtsd ki a salátából a szezámmagot se olykor-olykor (kiváló kálciumforrás)!
Zabpehely lenne a másik, amivel bővítheted az étrendedet, ha még eddig nem tetted meg.
Fahéjas alma? Finom és az élettani hatása is kedvező. Valamikor reggel vagy mikor ennéd?
Nekem tavaly 20kg ment le és kizárólag nyers zöldségen voltam magyarul salátát ettem.de tettem bele napraforgót,tökmagot,lenolajat ,tökmag olajat ,napi fél óra szoba bicikli és a duci tréning reggel este.és ezt minden nap meg is csináltam .Én augusztus 17-én kezdtem tavaly és január közepéig csináltam..Most stagnálok ,tartom a súlyomat..de teljesen kiürült a szervezetem,nekem fehérje hiányom lett.állandóan a tejterméket szerettem volna enni,a kenyér egyáltalán nem hiányzott.Ma kezdtem újra...szeretnék még 20kg leadni megint decemberre.remélem sikerülni fog.
viszont a bicikli tönkre vágta a lábam,még mindíg be van gyulladva a jobb belső bokám,már a nyolcadik hónapja kínlódok:((nagyon vigyázz magadra .Ne hagyd ,hogy leépüljön az izomzatod..kell a súlyzós edzés.
Kitartás!!!