Fogadjam haza külföldről fiamat? (beszélgetés)
Olyannak,aki önmagát ellátni képtelen betegségből, vagy egyéb problèmàkból adódóan és ezt orvosi papirokkal igazolni tudja.
Csak azért,mert munka undora van nem fogják felvenni. Az nem betegség.
Dehogy! Küldj neki fát télre!
Szívesen! 😅
Nem viszik be, mert azt mondják, hogy......
Nincs gyámság alatt, tudatánál van, megtagadhatja.
Csak még több problémája lesz az anyának, hogy hamisan riasztotta a mentőket, valamint még több gondja lesz a gyerekével.
Ne...
elmult 18 eves, älljon a läbära.
Tudod a helyes választ, tehát cselekedj a szerint.
25 éves naplopó gyerekedet NEM kell eltartani, befogadni.
Elment, tehát képes egyedül élni.
Ha nem lesz miből és van benne elég életösztön, akkor túléli,ha nem, akkor úgy járt.
Ne aggódj, rossz pénz nem vész el, de egyszer meg kell tanulnia egyedül kirepülni a családi fészekből.
Mellesleg, mintha indítottál volna már erről fórumot !
Látod ez egy jó ötlet. Akkor a mentő beviszi a pszichiátriára és elkezdődnek a vizsgálatok. Valami történik. Tiszta sor. Ez egy jó kiinduló pont.
Kiderül, hogy beteg és akkor gyógyszer és kezelések vagy lusta, ingyenélő, tohonya aki él az anyja zsebén és nyakán.
Van egy rokonom ugyanezt csinálja vele a fia, csak ott még iszik is a gyerek.
50 éves, az anyja beleörül, mi lesz a gyerekével, ha ő meghal.
A saját gyerekünk problémáját a mi sarunknak is tartjuk, és nem olyan könnyű azt mondani , hogy öld meg magad!
Családban szintén van gyerek, aki azt mondja, ő ennyi pénzért ki sem kel az ágyból, inkább valami hülyeséget csinál.
Hívd rá a mentőket, hogy aktívan éppen öngyilkosságot tervez, talán beviszik valahová, akkor is, ha ellenkezik. Bár utána nem tudom, mi történik, hogy diagnosztizálják-e, vagy csak bent tartják megfigyelésre, szóval nem biztos, hogy bármire megoldás. Viszint az tuti nem megoldás, hogy az egész család a hoxán meg a GYK-n kérdezi meg ugyanazt újra és újra és újra hónapokon át......
És igen, még mindig itt vagyok, uncsi ma a munka és még hol a nap vége 😩 Bocsi FI és FI mamája hogy legyökereztelek!
Ne hidd!
Az èn èletemet csak 1x lehet elbaszni.
Onnantól hogy elment el lehet felejteni. Senki bankja nem vagyok.
Munkaundora csak annak van, aki dolgozik. A fiad egyszerűen lusta, ingyenélő.
Nem akar dolgozni, mert a szülei majd eltartják.
A munkavállalóknak nagyon kis százaléka elégedett a munkahelyével, munkájával. De mennek, mert valamiből meg kell élni.
Nevelés is ez, mert (gondolom) ha sosem volt feladata a családban, akkor azt hiszi, hogy a szülei felnőtten is el fogják tartani.
További ajánlott fórumok:
- Érdemes Magyarországra visszaköltöznöm külföldről?
- Van köztetek olyan aki külföldről kapja a gyerektartást miközben ő és a gyermek Magyarországon él?
- Örökbefogadás külföldről - tud valaki segíteni?
- Mivel tudom ösztönözni a fiamat, hogyha hazamegy először gyorsan tanuljon meg?
- Valaki költözött már haza külföldröl hosszú idö után? Hogyan oldotta meg a csomagok (dobozok, esetleg bútorok stb) hazaszállítását?
- Mobilos telefonról külföldről milyen kedvező lehetőség van hazatelefonálni?