Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
nem öblitem ki, de hallottam már olyat h utána megmossák..
én pont azért teszek rá csak körömnyit, mert attól nem lesz zsiros. két tenyeremen eldörzsölöm az olajat és a még nedves hajat átdörzsölöm vele(hetente mosok hajat). de ezt sem csinálom mindig a frissen, 1-2hete festett haj még szép, de 3-4hétben az új festéshez közeledve, főleg sok strandolás után már elég fakó tud lenni, és akkor jön a kókusz. amikor szökitek és festek is egymás után, akkor a fejbőrt is be szoktam kenni, mert nagyon kiszárad, de másnap reggelre nem lesz zsiros, részben beszivja, részben a párnámra kerül a felesleg:D
Nekem nincsen szőkítve,szal nem tapasztalatból beszélek, de sok helyen, főleg blogokban olvastam,h a szőkített hajra nem jó, mert arra kell a szilikon h plusz réteggel vonja be.De ha neked jó,akkor jó =) Erre mondtam az előbb h minden haj más és más.
A kókuszolajat utána kiöblíted belőle, v rajta hagyod? Sok helyen olvastam h csodát tesz a hajjal =)
miért nemjó a szilikonmentes szökitett hajra? én évek óta alverdét(érzékeny fejbőrre valót) használok és szökitek/festek van h mind2..
hajmosás után 1körömyni kókuszolajat eloszlatok a hajon és gyönyörüen csillog, nem látszik h szét van gyalázva
Én 1 hónapja ezt használom, és imádom! Egy hajmosáskor 2szer mosom meg a hajam. Először alig habzik,leöblítem majd újra samponozok és a hab beteríti az egész fejemet. Nekem nagyon bejött, még soha nem volt ennyire csodálatos a hajam, és jobban is nő. Azóta nem lapul a fejemre a hajam, puha és fényes. Nem tudom neked mi lehet a baj, de minden haj más...jah és én amióta ezt használom heti 1szer mosok csak hajat. Egyetlen negatívum a szaga :/
Nekem meg pont, hogy ez a sampon állította meg a hajhullást, én ezért is vettem meg. Ha ennyire rosszat tesz neked ez a sampon akkor inkább válts. A hajad nincs véletlenül szőkére festve?Vagy nem volt leszivatva? Mert ha igen,akkor a szilikon mentes samponok nem jók.
dm saját márkás natur samponja Alv*rd* szilikonmentes koffeines sampon..
A hajam már 2.nap zsíros volt ezzel több mint 2 napig bírja de ugyanakkor rettenetesen hullani is kezdett és nem tudom ez a sampon miatt lehet e esetleg?:(
sziasztok..
A sampon amit használok szinte egyáltalán nem habzik és ezért már mérgemben jól felhigítottam mert úgy lehetetlenség volt vele hajat mosni..
A kérdés az hogy még majdnem félig van a flakon és így hogy fel van higítva nem fog "megbüdösödni"? Hülyeséget csináltam??
Szia. Nekem az lenne a kérdésem, hogy tudsz valami hajnövesztő szert amitől gyorsabban nőne a hajam?
Bánfi hajszeszre gondoltam, van más ötleted?
Tudom h effektív hajnövesztő szer nincsen..
Ha rövid a hajad, akkor is kunkorodik a tincs gondolom, és nem biztos, hogy arra, amerre te szeretnéd. Vasalással lehet a helyére tenni, de ezt a módszert nem ajánlom. Olyan frizurát csináltass, amit nem kell állandóan igazgatni, hogy jó legyen. Pár kép, hogy lásd, mire gondolok, ezeken is kunkoriak a tincsek, de aranyosak:
Szia.
Nekem hullámos félhosszú hajam van, s azon gondolkodom, hogy rövidre vágatom. Nekem nagyon bejönnek a rövid tépett hajak,de nem tudom,hogy göndör hajból ezt a frizurát meg lehet-e csinálni, és hogy az arcformámhoz jó-e. Milyen frizurát javasolsz? Képek vannak a profilomon.
sziasztok !!Olyat kérdeznék, hogy terhesen szőkére lehet e festeni hajat?? ha nem meddig nem lehet?
És én olyan fehér szókét szeretnék azt hogyan lehet kivitelezni ??
Köszönöm válaszokat
figy, szerintem ha már akkor mar a festék v hidrogén amikor felkened, és ezzel még 1órát kell eltölts, akkor mindenképp olyan kéne, amit már az elején, tehát a festékbe teszel.
ha csak annyi, h viszket a festés után(mert valszeg kiszárad a bőr), akkor elég bekenni vmivel utólag.
csináltam én már oylat is, h festés elött olivaolajat massziroztam a fejbörömbe ha nem volt elég koszos a hajam, vagy esetleg nagyon meg volt vakargatva.
ilyen alfa ampullát lehet kapni darabonként is, a bartókon a kosztolányinál,igy nem kell próbából egy egész dobozzal megvenni
Sziasztok!
Tudna esetleg valaki nekem ajánlani olyan fodrászt a 13. ker.ben aki szépen meliroz és ügyesen vág?
Elöre is köszönöm.
Ivi és Anda!
Ti próbáltátok már az alfaparf ampulláját (Shooting Infusion)?
Ezt látom a legegyszerűbb megoldásnak, csak hozzákeverni a festékhet és kész.
Szerintetek?
Igaz nekem nem ezt ajánlotta az eladó, hanem vmi olyat, amivel festés után kell bekenegetni a fejbőrt. De ezt mintha jobbnak látnám.
mert nekem a jó szinhez kell szőkiteni és utána festeni. enélkül nem szivja elég világosra, és sárgás is marad.
viszont ez a kombó úgy marja a fejböröm h fáj, de már az elsö percekben, és ezt türnöm kell 1órát...ujabban azt csinálom h szökitőbe teszek fél ampulla alfa olajat, majd rá 2-3napra festek csak, és ebbe az olaj másik fele, igy nem fáj, de ritka h van 2napom h ne kelljen kimozdulni a lakásból és hát valljuk be kukoricasárga hajjal senkisem teszi szivesen:D
szóval most úgy tünik h ez a londa festék(ua mint wella) elég jó szinű, és ha csak a lenőtt 1centi lesz sötétebb, és az elözöleg festett részt már megfelelő világosra szivja, akkor az simán belefér nekem.
ami necc, h nekem nagyon rövid a hajam, és ha frissen van vágva, akkor muszáj a hidrogénes+festős eljárás, mert csúnya ha a pajesz+tarkó, ahol félcentis, sötétebb.