Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Kedves Naguál!
Talán nem olvastam eleget vissza, ezért bocsánat, ha már felmerült, de szerinted a Londa jó minőségű hajfesték? A közeli fodrászatban tudnak jobb minőségű festéket is rendelni, de L'O Majirelt, sajnos nem. Melyik festéket ajánlanád, ami vidéken is könnyen elérhető?
Melyik barna árnyalatot javasolnád nekem? Sötét barna az eredeti hajszínem, vannak már ősz hajszálaim, sápadt az arcbőröm és 42 éves vagyok. Nem keményíti az arcvonásokat az eredetihez közeli, sötét hajszin? Most lakossági L'O 6.45-el van festve, 6 hete festettem, olyan vöröses barna, de szőkített hajra tettem rá, ezért itt-ott kopott.
Köszönettel:
Cordelia
Szia!
Közvetlen tapasztalatom nincs vele, csak olivával együtt használtam, de sokan dicsérik hajdúsító, hajnövesztő hatása miatt... Hátránya csak az, hogy nehezen lehet kimosni a hajból,de nem lehetetlen és kissé elnehezíti a hajat. De ez nem gáz alaposan át kell mosni utána a hajat... :)
szia neked mint fodrásznak mi a véleményed errol a ricinus olajos hajnovesztésrol?
szerinted nincs hátránya?
Szia!
Nincs kép... :(
Szia!
Töltök fel egy képet, hogy jobban értsd, miről beszélek. :) Szóval ahol látszik, hogy nagyon rövid a hajam, ott nem akar normálisan visszanőni, vagyis nő, nem azzal van a baj, csak a homlokom irányába és sehogy nem tudom hátrafelé fésülni, mert ahhoz még pici. Nem tudnál valami megoldást erre? Bármi érdekelne. :)
Milyen oxyt vegyek? 6%osat? Amúgy remélem, hogy majd segítőkész eladó lesz a boltba, mert nehezen fogom eldönteni, hogy milyen árnyalatot válasszak. :DD
De olyat akarok aminek van egy kis arany fénye is, vmi nagyon szép barna kell. :)) Jajh és ügye nem fog befeketedni?
neten nem szeretek rendelni..
az oxyt külön kell megvenni?:-(
nem akarok tudatlannak tűnni de eddig csak bolti hajszínezőt vettem és abban ugyebár minden benne van.
Szia, nekem nagyon hamar kikopoik a színező a hajamból, úgyhogy már beszeretném festeni :)
Az eredeti hajszínemet meg nagyon nem szeretem. :S
Okés, a L'oreal majirel mennyibe kerül?
Nagyon szép színei vannak, ha egyáltalán jó színmintát néztem :D [link]
De nem tudom, hogy melyik árnyalat lenne a legjobb. :S
Szia!
Én bontásra használom váll alá érő hajakhoz. A sörte nem mindenkinek válik be, valakinek feltölti a haját valakinek lelapítja, mindenesetre ezzel a legegészségesebb a fésülködés.. Amúgy nagyon szép fénye lesz a hajnak tőle, más előnye nincs azon kívül, hogy nem tépi a hajat... :)
Kedves Naguál!
Mi a helyzet a híres disznósörtés hajkefékkel? Nagy dérrel-durral vettem egyet, jól megkeféltem a hajam, az meg szépen rálapult a fejemre. Mi ebben a jó? Valamit nem csinálok jól? Vagy így kell lennie? Hogy rálapul? De nem tetszik!
L
Szia!
Nekem is száraznak tűnt, aztán rájöttem, hogy valami filmréteget von a hajra és ettől tűnik száraznak. A tony papáék :) hővédőjét hajfénnyel kiegészítve kell használni. Vizes hajon is jól működött, de ha nem van más. :)
Ez a legtutibb szárazon:
Ez vizes hajra:
Ez is nagyon jó:
Ezt nem próbáltam, de sokan dicsérik:
Nagual drága!
Lécci ajánlj nekem vmi tuti jó kis hővédőt hajvasaláshoz és hajsütővashoz! Olyat ami használ is,viszont nem szárítja a hajat. (nekem tony papáéktól volt de attól kicsit száraznak éreztem nem tudom miért de azért elhasználtam :) )
köszönöm!
Ami leégett az már lenőtt, illetve le lett vágva. Csak azóta is olyan seprűs, de már szépen javul. Tavaszra teljesen rendbe akarom hozni a hajamat :) Utána kiszőkíteni!
Írtad, hogy inkább színezzem. Nekem eddig mindig festve volt, úgyhogy nem tudom ez pontosan hogy van... :D ha beszínezem a barnát, akkor kapok belőle szőkét?? És a szinező kikopik? Vagy? Milyen sűrűn kell szinezni?
Köszi :)