Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » FNH-sok beszélgessünk - a betegségről és a fogamzásgátlásról… fórum

FNH-sok beszélgessünk - a betegségről és a fogamzásgátlásról… (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
666. andiali (válaszként erre: 662. - Detty78)
2015. aug. 13. 10:28
Az az igazság hogy a tükrözéseo utáàn megnyugszol minden lelet negatìv lesz és akkor véget ér ez a rémàlom.Am a vadtagbélrákosok sokat fogynak székletproblémàik vannak nagypapámnak még vérszegénységet is okozott.A másik papám gyomorrák nem tudott enni nagyon lefogyott és vérk3pzőszervi problémák is álltak fent nàla.Halgass rám az orvosok csa elíjesztenek de te is egészséges vagy.
665. andiali (válaszként erre: 663. - Vgirl100)
2015. aug. 13. 10:23
Szerintem feleslegesen meg ne műtesd magad doki ismerős azt mondta a jó indulatú elváltozáshoz felesleges hozzányúlni.Szorítok!
664. andiali
2015. aug. 13. 10:21
Hello csajok!Híres Debreceni klinika ráadásul had ne mondjam az egyik legjobb diagnoszta csunálta a ct-t.Kellett a májbiopszia hogy legyenek fájdalmaim merthohy mai napig fáj a helye.Mondja a belgyógyász tegnap hát ez egy negatív szövettani lelet kérdem én akkor adenoma nem csak ilyen valamiféle zsírcsepp,atyavilág már szó szerint belebetegedtem hogy hcc gyanús volt ;0!
663. vgirl100 (válaszként erre: 661. - Andiali)
2015. aug. 13. 05:04

Szio :))

Hat ez tényleg

Vicc

Kategoria!!

Igy meghurcoljak az embert!!

Orulok hogy ZSIR :))))

Nah most nekem is kattog az agyam, mi van ha felnYitnak es csak zsír lesz :))))) mert nekem nem volt szovettani :)

Nah de majd rákérdezek én mindenre!

Lenvagyok döbbenve! A híres klinika a debreceni!! Basszus zsir van ott es ekkora baki hogy hcc-ta papirra le mernek irni!!

Ct-d nem volt csak uh? Vagy mr?!

Ennyire szar lenne a technika hogy egy zsir sejtet nem

Tudnak

Megkulonboztetni egy rakos

Sejttol?!!

Nah en sem alszom mar most visssza :)))) ereztem h fel kell kellni megnezni a forumot

:))

Jooo hiiirr az a lényeg :)))

Szep nApot mindenkinek!!

662. detty78
2015. aug. 12. 23:34

Nagyon örülök neki! Most nagyon megkönnyebbültél gondolom! Legalább neked nem kell aggódnod, nekem ezen járt az agyam megint egész nap. :-(

Gyomortükrözés 3 hét múlva. Addig még valahol megcsináltatom a béltükrözést is, sztem, bár nagyon félek. De már nem is a vizsgálatoktól, hanem, hogy találnak valamit.

661. andiali
2015. aug. 12. 21:20
Sziasztok!Meglett az eredmény kész vicc nem adenoma nem hcc egyszerűen zsìrcseppek.Na ennyit a diagnosztizálásról.Fogytam 5 kg kihulott a fél hajam tönkre ment a gyomrom.Mindez a zsírcseppek miatt à...Mindenkinek szurkolok tovább.
2015. aug. 12. 15:24
Detty! Te mikor mész gyomor tukrozesre?
659. detty78
2015. aug. 12. 15:04
Én is szorítok, eredményhez, műtéthez! Mindenkinél rendben lesz minden! Csak pozitívan, még akkor is, ha iszonyat nehéz.
2015. aug. 12. 07:39

Nekem sem volt bóditas meg venas fajd csillapito sem :(

Szoritok!!! +++++++++ energia!

657. andiali
2015. aug. 12. 07:14
Nem volt bóditás...Ma megyek a belgyógyászhoz szúrkoljatok nagyon nagyon nagyon fèlek.Remêlem kèsz lesz a szövettan.
656. detty78
2015. aug. 11. 23:19
Egyikőtök sem kapott bódítást? Én egyszer kaptam egy kis műtétnél, de akkor különösebb hatását nem éreztem, most viszont kaptam a kórházban is, és nagyon jól voltam tőle, mint aki bedrogozott, csak utána, mikor kiment a hatása, akkor valahogy lelkileg mélyebben voltam, mint gyógyszer előtt, és nagyon kellett sírnom.
655. andiali
2015. aug. 11. 21:06
Nekem azt mondta a sebèsz ismerős csak akkor veszi ki ha hcc amúgy nem kell hozzányúlni.
654. andiali
2015. aug. 11. 19:40
Nagyon fájt nekem is a vastagbéltükrözés,de nem talált polipot mert abból alakul ki a vastagbélrák.Leletem nincs még mindig ismerős ide vagy oda:(
2015. aug. 11. 19:00

Olyan mint a gyomor görcs. Nem is tudom mihez hasonlítani. Igen olyasmi csak nagyon erősen... De pl előttem egy öreg papónak volt, nem érzett semmit. Neki gondolom jobban ki van tágulva a bele.

50-50 % hogy érzed vagy nem érzed. Igen az fáj szerintem hogy hozzá ér a cső. A felfújás nekem nem fájt. Nem is éreztem meg.

Ennyit találtam a reaktív szóra:

"A reaktív elváltozás azt jelenti, hogy valamire „reagáltak” a vizsgált hámsejtek, pl. valamilyen gyulladáskeltő anyagra."

652. detty78 (válaszként erre: 651. - Vgirl100)
2015. aug. 11. 17:53

37

Hogy lehet, hogy ez ennyire fáj? Mi fáj, milyen jellegű? Az, hogy hozzáér a cső a bélhez, vagy a felfújás? Lehet, hogy magán úton én is elmegyek, nem halogatom, úgyis az lesz a következő, ha a gyomor rendben lesz.

Másnak is van negatív szövettana, amiben írnak reaktív sejtről? Ez piszkálja a fantáziámat iszonyatosan, nem tudok napirendre térni felette. Miért nem lehet ezeket az eredményket teljesen egyértelműen leírni, hogy ne kombináljon az ember, MEG AZ ORVOS IS. áááá

2015. aug. 11. 16:56

En ha mégegyszer mennék vastagbél tukrozesre olyan helyre mennek ahol adnak venasan fajd. Csillapitot.

Debrecenbe pl adnak!

En a falat kapartam kinomban. Az utolso szakas annyira fajt h orditottam. Ha a ket asszisztens no nincs ott tuti h kifutok. Igy is mondtam hogy huzzak ki belolem de nyugtattak h mindjart elernek a vekonybelig.

En ha mennek csak maszekhoz 5e ft alkalom es elboditanak es kapsz fajd csillapitot is.

Allitolag a vastagbel tukrozes rosszabb mint a gyomor.

En a biopsziaval is ugy vagyok hogy ne szurkaljanak ha ki kell igy is ugyis szedni akkor nem mindegy mi az?! Minek ez a nagy tortura kore.

2015. aug. 11. 16:51

En 28!

Te detty?

2015. aug. 11. 16:48

Bélrendszer kórosat nem mutat: nem látnak semmilyen elváltozast. Amit epp latnak belole. Ez mar egy jo jel!!

Szerintem ekkora bakit nem csinalnak hogy 4 bol 4x melle szurnak! Szerintem ertik a dolgukat.

648. vgirl100 (válaszként erre: 646. - Detty78)
2015. aug. 11. 16:45

Ct az egész hasi regiót nézi! Vese, maj, hasnyalmirigy, lép! Mellkas folyadekot ami epp latszodik.

A ct csak bizonyos reszeket lat a belrendszerbol. Mert a leirasnal irtak hogy amit kimuatott a ct a kontrasztanyag ott epp negativ. (Szebben fogalmaztak meg nem ilyeb konyha nyelven)

647. detty78
2015. aug. 11. 16:37
Durva, hogy mindenki milyen fiatal itt.
646. detty78
2015. aug. 11. 16:36

Fájt? Akkor nem ér semmit az érzésteneítő? Nekem a vékonytűshöz semmit nem adtak, de fájni nem fájt.

Közben olvasgatok. Van olyan, hogy hamis begatív eredmény, ha nem a daganatból vesznek sejteket, hanem az azt körülvevő reaktív sejtekből, de azt is írja, hogy az uh vezérlés azért jó, mert úgy látható, hova ér a tű hegye. Ugye az nem fordul elő, hogy négy helyről is mindenhonnan rossz helyről vesznek, ugye?? Akinek volt ct, csak a májat nézték, vagy az egész hasüreget? Volt, akinek a bél ct negatív, mégis kellett vastagbél tükrözés? Mit jelent az, hogy a bélrendszer kórosat nem mutat? Ha a ct-vel ezt látják, miért kell tükrözés?

2015. aug. 11. 16:29

Akkor ott jo kezekben leszel!!

Ott van kimondottan maj ambulancia?

Vagy a klinikan a belgyogyon csinalnak ct vezerelt biopsziat?

644. andiali
2015. aug. 11. 16:16
Debrecenben és 39 és köszi:)
2015. aug. 11. 16:09

Melyik varosban kezelnek?!

Ha nem vagyok tolakodo, mennyi éves vagy?

Szoritok hogy minden rendben legyen.

642. andiali (válaszként erre: 641. - Vgirl100)
2015. aug. 11. 16:02
Nem tudok májbetegségemről és a vèrvèteli eredményeim jók nem voltam hepatitises sem.Az orvosok mégis megcsináltatták a biopsziát ami ct vezérelt volt és nagyon fájt.Szóval nem tudom de valamiért mégis ráírták a leletemre hogy adenoma vagy hcc.A szővettan még persze nincs meg úgyhogy ma sem alszom:(
2015. aug. 11. 13:58
"A HCC 80-90%-ban egy sok éve fennálló idült májbetegségnél, májcirrózisnál lép fel, mely lehet ismert, tünetekkel bíró vagy latens."
640. andiali (válaszként erre: 639. - Detty78)
2015. aug. 11. 13:34
Az nyugtasson hogy mindenki többről számol be.
639. detty78
2015. aug. 11. 12:02
Nekem sokfelé van. :-( Nincs mindnél meghatározva a szegmens. Rekesz alatt bal lebeny, epehólyag mellett, 8-ban, jobb lebeny közepén, ilyenek vannak.
2015. aug. 11. 11:27

Ez a k...-va rák! Nem hiszem hogy nincsen valami ellenszere!

Az influenza virusnak par napon belul meg van az ellenszere!

De hat Europaba nem kell ami jo!! Mint pl Czeizel Endre b9 vitaminja sem kell a fehér embernek! Amerikaba a kenyérbe rakjak! Rokonomnak nem lehetett gyereke, kiment Usa-ba élni. Es sikerult a gyerek termeszetesen!

Erdekes dolgok ezek! Az orvosok is csak pislognak mi az fnh vagy adenoma. Haggyuk mar hogy nem lehet tudni hogy mi az. Vagy nincs tapasztalatuk vagy nekem van valami kulonleges szervezetem egy

Csoda vagyok :)

2015. aug. 11. 11:21

Tuti hogy nem hcc!

Hidd el, ha attet lenne az elsodleges daganatnak mar lenne tunete!!

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook