Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Szia!
Én is nyáron fogok próbálkozni Amival.
Remélem nem makacsolja meg magát a Pici miatt! :D
Sziasztok!
Nálunk is jó idő van, Amirát sem lehet a 4 fal között tartani ilyenkor. :)
Most Ő is alszik, de mire felkel nekem mennem kell tanfolyamot tartani. :(
Annyira nincs kedvem! :(((
Szia!Igen mindenki a jó időre várt és most mindenki ki is használja, bár itt most épp lehűlt a levegő és esőre áll. Bali is épp alszik, amúgy meg egész nap az udvaron vagyunk játszunk, sétálunk meg játszóterezünk.
Zolikánál mikor kezded el a bilire szoktatást? Vagy már elkezdted? Én majd nyáron fogom Balival szerintem. :)
Jól van Bali köszönjük, képzeld már egyre több szót mond mostanában. Ma pl kettőt tanult meg azt mondta kumpli meg hogy hinta. Annyira édes meg próbál mindent visszamondani már amit mondunk neki.
Zolika hogy van? Ő hogy áll a beszéddel? Gondolom élvezitek ti is a jó időt elhet nagyokat sétálni meg játszóterezni.
Hahó, senki?!
Nektek hogy tetszenek ezek az újjítások? Nekem nem annyira gyere be még most.
Szia, megneztem.. pont ugyanez itt 10 euroval dragabb leginkabb ilyeneket lehet itt kapni :-)
erdekes vegiggorgetni a nyilat lefele :-) lehet sirni :-(
Sajnos nem találok normális oldalt a várról, csak olyat, ahol mások árulják, de nem olyan hivatalos leírással.
Bestway a termék gyártója egyébként, ha rákerestek biztos megtaláljátok könnyen.
Sziasztok!
A Tesco-ban vettem és egyáltalán nem volt drága, ahhoz képest, hogy más helyeken mennyiért láttam.
Mondjuk ez a legkisebb fajta, ennél csak komolyabbak vannak már szerintem.
7500 Ft körül volt, + - 500 Ft, már nem emlékszem, mert ugye Húsvétra vásároltunk.. :)
Amúgy meg Teszveszen is láttam, vki újonnan árult ugyanilyeneket, de vmivel többért+postaköltség.
Mindjárt keresek egy leírást aztán belinkelem, ha megvan!
Szép napot Nektek! :D
Tök jó az az ugráló vár:)
Megkérdezhetem, hogy hol vetted és mennyibe került?
Ugyan manó még kicsi, de az unokahugomnak nyárra már tök jó lenne:)
Meg is volnék.
Indítottam egy naplót - végre valahára! :)
és oda tettem fel a képet.
Szia!
Üdv közöttünk! :)
Szia!
Nagyon borult idő van itt is! :/
Még a szél is fúj rendesen..
Szia!
Üdv köztünk!:)
Csajok:Mindenhol ilyen nagyon nemszeretem idő van?
Mert nálunk tök borús...:(
Sziasztok!!
Most találtam rá erre a fórumra:)
Csatlakozhatok?:)
Nekem 6-án volt 8 hónapos a kisfiam, Zalán:)