Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Szia! :)
Mindig benéztem,de nemvolt mozgás,téma,igy csak a naplóitokat olvasgattam. :)
Igen,jó nagy változás az biztos,de nagyon örülünk neki,Roli nagyon élvezi a pancsolást és,hogy mezitláb szaladgálhat a kertben :)
Láttam az ugrálót,nagyon vagány!
Szia!
Te is rég voltál már itt!
Hú jó hirtelen jött ez a meleg, de inább ez mint az eső!
Sziasztok!
Nagyon eltünt mindenki! :(
Mondjuk végre itt a jó idő ki is kell használni! :)
Szia! :)
Nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!
Szia!
Gratulálunk a kislánykához,nagyon szép neve van!
Szia! Gratula a kicsajhoz:-)
De, én császárs voltam, és hozzám a műtűt utána 12 órával hozták szoptatni, akkor tettem mind a két mellemre, szívta is, és mikor elvitték még akkor is folyt mint kettőből, így nem kelett neki tápszer sosem.
Programozott császárod volt? HA LESZ időm beleolvasok a naplódba.
Sziasztok jó régen jártam itt, Sophia 1 hete született, sajnos tejem nem sok van :-(
Ibuska ugye te is császáros voltál, neked beindult rendesen?
Sziasztok Csajok!
Voltam ma 4D-n és tettem fel képet a naplónkba! :)
Szerencsére minden rendben van a Picivel, nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt először gondolták-még jó! és így be sem kellett feküdnöm.
Jövő hét vasárnap megyek 4D-re, akkor még alaposabban megvizsgálnak majd és gondolom mondanak valami okosat is :)
Biztos jelentkezni fog, ha lesz ideje.
Mondogatta, hogy hamarabb jön majd a baba, ugye?
Én is egyre nehezebben viselem már ezt a terhességet, kezd kényelmetlenné válni az ülés, vezetés, nehezedik a poci..
Köszönöm szépen, jól van! :)
Rengeteget mozog, Amirához képest sokkal aktívabbnak tűnik, bár Vele elöl tapadt a lepény és az felfogta a rúgásokat.. Én pont abban reménykedem, hogy olyan nyugis kisbaba lesz, a Nővérke ellentéte! ;P
Júli 31-re vagyok kiírva.
Szia!
Én is kérdezni akartam már egy ideje, tényleg eltűnt!
Szerintem megszülhetett, nem?
Akkor meg gondolom nincs ideje a két picivel.
Azért remélem jól vannak!
Ja, kellene egy jó kis téma:)
Figyu, olvasta alamelyikötök dzsiggg naplóját? Eltünt...
Sziasztok!
Én is mindig benézek a fórumra, de igen nagy a csend mostanában. Fel kéne dobni valami jó kis témát. :))