Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Szép idő!!Még elég sok van azért hátra!!Karácsonyi bébik:):)??
Ha engem kérdezzel, már rég ideje volna.. de ugy tünik, hogy ilyen ájuos leszek a végéig...
Eleve alacsony a vérnyomásom, és ilyenkor sok vér megy a méhlepénybe, és kevesebb jutt az agyban, ezért van ez :(( Majd csak tul éljük valahogy...
De azért ha elmulna a vukk nem bánnám :D
kg-kal hogy állsz most?
Gratulálok mindkettőtőknek de nem írtátok hogy hány hetesek vagytok?:)
Jobbulást, azért lassan már ideje lenne elmúlnia ezeknek a fránya rosszulléteknek, nem? :S
:D deeeeeeeeeee.. majd holnap befogom apát... pont ma néztem, hogy már annyi képem van, hogy muszály, hogy dátumozzam, mert összefogom keverni őket :D
Nekünk is szintén eső gyerek, szerelem gyerek ;)
Nagyon rosszul viseltem az első pár honapot... sokat fogytam, sokat hánytam, és még most sem vagyok a toppon... meg ájuldozom. Doki megmérte a vérnyomásomat 80/50, csoda hogy élek!!! Pedig akkor nem is voltam olyan rosszul mint szoktam lenni...
Azért várd meg az uh.t, nehogy akkorát koppany, mint mi :D
Anna, nem kapunk még felvételt az albumba? Igazán be kéne már fognod apát :D
Első terhesség :) SZerelemgyerekek csak szépségesek lehetnek :)))
Mi kisfiút tervezünk de hát ez csak terv!Bár a kislányunkat éreztem hogy lány lesz:)Majd meglátjuk!!Ki hanyadik babáját várja?Hogy viselitek a terhességet?
Mi meg nagyon lányra vagyunk beállitva, már mindenki Jázminkázza a csöppséget :D Nehogy meglepődjünk mi is :) De én lánykát érzek :)
Köszönöm szépen!!!:):)Kis szerelem bébi!!:):)
Köszönöm a fogadtatást!!Hát nem tudom hogy úton van e ilyen hogy is írjam ha becsuszik alapon megy még most!!2hónapja van igy!De ha 6hónapig nem jön össze akkor kicsit ráhúzunk!!Még csak a 16.napon vagyok azt hiszem mert ez is terv hogy nem figyelgetem magam mert annak csak rossz vége lesz:)
Andi, gyönyörű a kislányod :) Gratula :)
Persze, mindnekit szeretettel fogadunk :D
Még csak terv a második baba, vagy már uton is van??
Szia Manó!:) Már hogyne jöhetnél, itt mindenkit szivesen látunk ... Üdv.
Hááááát. tudod, mi annyira fiura számitottunk.. nem nagyon akarta elhinni.. és én sem :D Titkon lányt szerettem volna (mint minden anyuka szerintem..), de annyira fiura voltunk beállitva :))))
Azért hétfőn megyek a magán dokimhoz is.. tőle is megkérdezzük, hogy ő mit lát a lába között :D
Van egy 15 hós manócskám már és most tervezzük a másodikat!!:):)
Sziasztok!!
24leszek az éven szeptemberben jöhetek még??
Juuuuuuuuuuj, dejóóóó, Gratula Nektek! :D ... Ittenkém, és látszik a felvételen a pici kagylócskája? Apukája mit szólt hozzá?:)
Kiscsaj lesz :D ma délelőtt tudtam meg :D
Annám, ti tudjátok már????? Ne csigázz :) Kivele :D
Na gratula, betöltötted a bűvös 12 hetet :D Mostmár tuti minden rendben lesz! 1 honap, és te is megtudod, kit rejtegett a pocakod.. ha hajlandó lesz megmutatni magát... :D
Még mindig semmi :))) Már nem is lesz tuti :) Jól viselem, rengeteget alszom. Éjszakánként 1o-11 órákat, és délután még én mondom a páromnak, hogy pihenjünk egykicsit :D ... Ti is szeretnétek babát? Mi ma töltöttük be a 12. hetet, hétfőn megyünk megint UH-ra :)
Oh köszi, bár nálunk is akadnak kínos veszekedések... Én Ági vagyok:) Hogy vagy amúgy, hogy viseled az áldott állapotod? Még mindig nincs panasz (te mázlista, én is meg akarom úszni:) )
ügyes :) Szépek vagytok a pároddal, sugárzik a lááv :D ... Sok boldogságot :) De egyébként mi még nem is ismerjük egymást :) Anita vagyok
ÁÁÁÁ siker!!! Pedig így csináltam két hete is! Mindenki csodálja meg a művemet:)! Nha jó nem kell:)
Nem veszem tolakodásnak, és köszi, de én is így próbáltam, de nem sikerült, megpróbálom még egyszer!
További ajánlott fórumok: