Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Hát tök jó veletek beszélni, annyira felvagytok dobva és ettől én is feldobódom:)! Úristen, nem rég még én is babás voltam! Most meg van egy izgő-mozgó hétördögöm!:)
Manócska, mindjárt készítem és küldöm a kódókat!:)
Szóval,apa nagyon örült neki,Bence pedig még nem tud mit szólni,mert még csak 10 hós lesz 12-én!
Úgy hoyg kb 1,5 év lesz köztük!
suim a babáááás, lányok :))) Nyugi Mummoska, a bőség zavarában már nem tudjuk, hányan vagyunk, :D, és ki a 2 az 1-ben :D
Nem tudom mi lehet,nekem simán megcsinálta, ha gondolod megcsinálom és elküldöm neked a linket és csak bekell másolnod!
Ááááá, én nem várok babát! Nekem van egy 5 hónapos kislányom! És nem valószínű, hogy mostanába szeretnék neki kistesót!:)
Szia!!Mennyi lesz a korkülömbség??
Párod és a kisfiad mit szólt?
Hattalmas gratula :) Örültetek a hirnek, gondolom :)))))
Nem jó valami miatt nem tudom megcsinálni nem ad se kodott semmit se:(:(lehet gáz van az oldallal de azért köszönöm
Te is babát vársz??:)
Egyébként engem Kittynek hívnak! 21 leszek novemberben! Győrben lakunk, és mi még nem tervezzük a kistesót, legalább vagy 10 évig, vagy soha még nem tudom!:)
ÚRISTEN!!!!!!GRATULÁLOK!!!!:):):):)
Sziasztok Lányok!
Hát képzeljétek,én tegnap voltam nődokinál,és 5 hetes kismami vagyok!
Nem terveztük Bambikát,de jön,és ez a lényeg!:)
Remélem mihamarabb sikerül a kistesó:)
Hát nem tudom mit lehetne tenni! Így nehéz!
Na de akkor próbáld meg azt, hogy nem a vonalzó megtekintésére mész rá, hanem a készítésre! Utánna írd meg, hogy mit adott be!
regisztrálva vagyok eljutok a vonalzóig kiválasztom a vonalzót meg a figurát rá és mikor rámegyek arra hogy vonalzóm megtekintése akkor nem ad ki semmit vagyis úgyanaz az oldal jön be a sok vonalzóval :(
Manócska vagyok:):) amúgy Andi a Manócska1128 az én kiskori becenevem ahogy anyukám hívott mindig a 1128 meg a lányom hónap nap születési dátuma!!:)24 éves leszek szeptember 28-án és tervezgetjük a másodikat vagyis inkább szabad utat adunk neki hogy ha jönni akar akkor jöjjön:):):)
Gondolom regisztráltál, megcsináltad a vonalzót is?
Persze, hogy segítek:)Mindjárt mondom is!
Szia!:) Észre vettem, hogy új vagy! Mesélj magadról!!:)
Segitenél nekem??Kiakarok tenni én is vonalzót a nőivonalról de hogy kell??
Szia!!:)Én új vagyok!!:):)(csak szóltam )
Ha még ráhúzol akkor lehet akkor szülsz mikor az én szülinapom van :):)(28)
Sziasztok csajok!
Remélem mindenki jól van!:)
Hanyadika az a szeptember vége??:)
A miénk szeptember végére igérkezett :)
A terhesség legeslegelején fogytam, az izgalmaktól :D, aztán hiztam, most pdig már nem vagyok annyira kivánós, úgyhogy megint fogytam, egy hete stagnál. Összvissz 1-2 kilóval lehetek több, mint terhesség előtt.
Az enyém inkább halloween-i bébi :D
További ajánlott fórumok: