Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Szép név:)
Majd belejön a név gyakorlásba:)
Na hát ez szuper:)
Tényleg jó nagyot nőtt,de így a jó,szép erős lesz mire itt az idő:)
És h fogják hívni a kis hercegnőt?
Mi jol vagyunk, köszönjük.. Tegnap voltunk a második genetikai ultrahangon, és kiderült, hogy egy szép nagy egészséges kislány lakik oda bent :D
ugy meglepődtem, hogy 2 héttel ez előtt, még csak 180g-os volt, tegnep meg már 350g :D
Jó reggelt!!
Andi én is azt kivánom hogy egészséges legyen és minden úgy alakuljon hogy jó legyen!Nem lesz semmi baj!!:):)
Úgy legyen:)
Már nagyon várom h újra lássam a Picit,kíváncsi vagyok mekkorát nőtt,milyen...jajj ez olyan izgi!El sem hiszem h már itt tartunk még csak nem rég derült ki h oda bennt lakozik valaki,mot meg már a 12.hetes vizsgálatra megyünk,csak úgy repül az idő!
Szia Andi!
Ne izgulj, biztos minden a legnagyobb rendben lesz.. Ez az előnye annak, hogy mi ilyen fiatalon szülünk, hogy a genetikai betegségeket nagy valoszinüséggel kikerüljük!
Sziasztok!
Bocsi LÁnyok de tegnap nem tudtam jönni.Védőnőnél voltunk,utánna meg vásároltam aztán a meleg front annyira megviselt h oylan erős fejfájásom volt mg szédülés h alig éltem.De mára már minden rendben holnap megyünk 12hetes genetikai UHra és vérvételre szorítsatok h minden rendben legyen,aztán majd jövök a beszámolóval és ah mindne igaz holnap kapunk képet a Törpikéről persze a naplómba mellékelem azt is:)
Remélem mindenki jól van!
Üdv:andy
Nha azta mindenit!! :) Jól belelendültetek, 10 perc volt utána olvasni. Pár hozzászólás az eddigiekhez:
Suim neked nagyon gratulálok a második babóhoz, sok erőt egészséget és kitartást a következő hónapokra, évekre!
Manócska, téged üdvözöllek a csapatban. Én Ági vagyok, még se nem babás, se nem anya, csak tervezgetünk...
Jha és mindenkinek szép jó reggelt kívánok!!!
Hát az én kislányomat Boróka Vandának hívnák!
De a párom nem engedte! Mert neki a Kiarán kívül nem tetszett semmi! Hát így lett Vanda Kiara! De ha lesz még egy lányom az tuti Boróka lesz!:)
Ha fiú lett volna, akkor Viktor Áron! Páromnak a Kevin tetszett,de én meg határozottam nemet mondtam,mert utálom azt a nevet,olyan rétinégeres! Szerintem!
Hát nem tudom, mert ha szűz lesz a kislányod, akkor elég vad lesz:) állítólag a mérlegek elég nyugodtak! Bár kitudja! Mondjuk én skorpió vagyok, de meg is látszik a természetemen eléggé!:)
Vanda nagyon nyugis kiscsaj, csak az esti alvással vannak problémáink egyébként nagyon jó baba! Egész éjszakát végig alussza! Nagyon nehezen alszik el, de ha elalszik akkor reggel 10ig nyomja ha nem tovább!:) Aminek én nagyon örülök, mert én sem bírok korán kelni:)
28 az pedig jó szám:):) és a szeptember meg főleg:):)
Nálunk ha fiú lenne Ádám Attila lenne ha lány azt meg hát ott sok még a név választék:):)