Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Ó, az tök jó! Lesz mit (kit) betenni a fa allá karácsonykor :D
Szerintem ezt nem lehet igy kiszámitani, szerintem ez tényleg csak a babán, az anyuka méhnek a tűrőképességén és az adotságokon múlik!
Olvastam, hogy az anyasággal együtt elkezdted a sulit is. Nappalira jársz, vagy csak kéthetente? Nem terhel le nagyon?
Már csak a baba tudja és én sejtem a dokik meg saccolnak:):):):) Muszáj eltürniük Nórival nem nyafogtam, amúgy december 12-re még van hátra elég sok!!
:S a statisztikát nem erősited :D
Az tuti, hogy tudni fogod, ha már az az! Azt (sajnos..) nem lehet összetéveszteni a jóslókkal :DDD
úgy olvastam, hogy akinek 28 napos, az szokott a kiirt időpontban szülni. Anyukámnak 24 napos, ő egy héttel előbb szült. Kivi vagyok, hogy aki túlhordja, annak hosszabb-e, vagy kiszámithatatlan...
Szerencséd van.. nekem nem nagyon nzték el :PPP
Mikorra is vagy kiirva?
az első babó, igen... azért ennyire türelmetlen mindenki... Már pár napja beszélgetek a manóval, hogy ne féljen a születéstől, de én érzem, hogy kicsit félős, mint Anna babája :) Őt is sokáig kellett csalogatni :D ... Anna, egyébként neked hány napos szokott lenni a ciklusod???
jönni fog nyugi.. izgulok nagyon érted!!!!
Nina amúgy az első babádat várod??:):)
Nem is számolom a perceket, ha beerősödnek, úgyis tudni fogom, hogy ezek már a szülést jelzik. Most speciel a derekam jobban fáj, mint hogy görcsölnék. Mint akit jól agyonrugdostak :D ...
De már néha magamat unom annyit nyavajgok de már elnézik nekem :):)
Hány percesek kb azok a gyenge fájások??
Nagyon gyengécskéket érzek időközönként, de ez még semmi. Hát nem tudom, ha 24-én hajnalban születne, az se lenne baj, csak jöjjön már :)
Nina nagyon drukkolok! Biztos vagyok benne, hogy ez már jelent valamit :)))
ÍFájásokkal hogy állsz?
Bár lehet, hogy ezt már csak akkor fogod elolvasni, amikor hazajössz Domival :)
Ó, csak nyugodtan.. és is állandóan ezt csináltam! :D
Ok,várjuk!Szerintem hamarosan fogsz! :)
Úgy legyen csak ügyesen!!!Szurkolok!!!:):):):):):)
Apa kiszámolta! :D Ötkor szülünk...Pusziii
Kösziii, most szaladok ... Puszi Nektek! Majd üzenek, ha van valami :))) De hányszor köszöntem én már el ugyanigy :D:D:D
Nekem a nyákdúgó a születés előtt ment el 10órával:)
Szia!
Már azt hittem hogy babázol,mert nem láttalak pár napja.
Szerintem egyébként nemsokára fogsz! :)
Szoritok,hogy minden ok legyen,megy a drukk ezerrel! :)
Sziasztok! :) Kivel mizujs? Nekem ma reggel fél hétkor távozott a nyákdugóm jó nagy darabban, utána enyhén véreztem. Ez már jelent valamit, karácsonyra már biztosan meglesz Domi :D
Szia!!
Néha nehezen!!:S Csak panaszkodni tudok már komolyan mondom!!Pedig ígyekszem nem csinálni!!!:)))
Szia manócska!
Hogy birod a terhességet? :D
Sziasztok!!
Nagyon rég voltam erre felé!!Kivel miújság?
De akkor se aggódj, ha még akkor sem lesz.
Mi is 7 hetesek voltunk az első ultrahangnál, és nem volt szívhang, sőt, még a petezsákban sem látott semmit az orvos.
Mondta, menjek vissza 2 hét mulva.. persze én addig nem vártam.. elmentem egy maszek dokihoz 4 nap mulva, és csodák csodájára, már baba is és szivhang is volt! :D
Gondoltam hogy nem lesz még szívhang, a 6. héttől szokott éenni. Ilyen korban pár nap os soknak számít. Én a menszitől számytva 7hetesen és 1naposan volt először dokinál. A gép szerint akkor 6hetes és 1napos voltam, akkor már volt szívhangunk. Ne aggódj, mire 2 hét múlva mész, akkor már tuti lesz:-)
További ajánlott fórumok: