Férfiak Tapasztalata találkozó (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Férfiak Tapasztalata találkozó
Akkor megiscsak van Coopernek remeny!!!!!:)
Koszi,kivancsi vagyok lesz-e hozzaszolas a temahoz?!:)
Látom megírtad, jól tetted.
Én most szingle vagyok, úgyhogy épp monogám sem vagyok!:)))
Ok Kisge, koszi a jo otletet, es hogy batorsagot "ontottel" belem :)Hat megirtam, mar csak varni kell, hogy raszallnak a mezre...
Szegeny Cooper busan kokadozik, var rad turelmesen.....:)Hiaba ez az ara a monogamianak,bezzeg Cooper nem banna...
Hát igen, valami felszólító cikk, hogy ide lehet jönni beszámolni, viccelődni!
Coopernak emgígértem, hogy jógázok vele, de még ez nem jött össze részemről.....
Haat igen!! tudtam,hogy huseges tipus vagy a bigevel egyutt, a haverok mind lelankadtak(meg Cooper is!!!!!!!- ami nagy szo!:)) de ti kitartotok husegesen, mint magyarok a Don kanyarban(pozitivan ertem).
MIlyen cikkre gondolsz kisge?
Valami ilyesfele talpra magyarok! Es fiuk!!?:)
Brizzy!
Írj egy cikket a pasiknak, hogy merjenek írni!:)
:)))))
Maradok tiszteletbeli pasas, ne aggódj. :))))
Hello Brizzy!
Bocs, én is kicsit eltűntem. :)))
igen, jó kapcsolatban totál monogám vagyok!:))
Csak a nagy rejtely szamomra az:
a 3045 tagbol meg mindig csak ennyien vagyunk fiuk???????????????:(
Letezik ez???Vagy szukseg van tobb batoritasra a ferfitarsaimnaK??????????:-)Hmmmmmmmmm.........Batorsag=ferfi????????El kell ismernem eddig a nok gyoztek ami a forumozast illeti........:-)
Ok,ok,-- igaz az is sokat vet a latban immaron 35 eve nos vagyok, egyugyanazon nejhez....ha ez elarul es szamit valamit...:)ha nem jogos a keresed:-)
De koszi, a segitseget, mint tisztelebeli fiu(hehe), es gratulalok a 2 kghoz, nekem most a husveti tobletet(+2 kilo) kell kemenyen lefaragnom, de ami kesik nem mulik,es plusz a nejem sulinapja is huvetra esik legtobbszor(apr.17) szoval van mit ledolgozni....
sziasztok! látom nekem kellett hazajönnöm a messzeségből, mert behaltatok:-) megjegyzem kicsit én is, főleg, hogy közben megöregedtem, és jelentem 2 kilót fogytam a távollétemben:-).és belevágtam az akupunktúrába. igaz, hogy ezzel a fabatka-bulitól elesek, de legalább íszonyatosan jó nő lesz belőlem:-)))
szóval pasik kössétek fel! ..bár fel kell, hogy hívjam Brizzy figyelmét, hogy ez nem társkereső, főleg nem csajkiajánló fórum:-)))szóval kisgét csak hagyd meg tiszteletbeli férfinak:-)) / igaz, hogy nem kért meg, hogy szóljak a védelmében, de gyanítom egyetért velem:-) /
Jo, de nalunk osz van, akkor most mit csinaljak?
Egyebkent kisge, valaki fiu igen jol jarna veled, a topichoz valo huseged alapjan huseges tipus lehetsz
- ugy altalaban is:-) .Halljatok fiuk?????:-)
Helló!
Tavaszról beszélgessünk. Én itt ülök és majd elalszom!:))
Mar megint elveszett a topicunk fiuk es lanyok, pedig en nem lankadok beirni...:-)
Valami uj tema, ne lankadjatok ti se!!!!!!!:-)
Valahogy en is kihagytam volna ezen tapasztalatom:-)
Ma is uton voltunk a Gold Costra es vissza mar az eso jelentkezett, de csak a normalis, ami always welcome, leven 1 eve tarto szarazsag es a tarolok 30%-ig vannak tele, ami nagyon keves.
Hallottam a rádióban, hogy újabb nagy vihar készül nálatok, a másikat visszaminősítették tropusi viharrá, de már ott a következő.
Csak óvatosan!
Mifelenk meg nem ert el, de mar elkezdodott ma, borus ido, a meleg is csokknet,kb 2000 km9re van tolunk ami otthon soknak tunik, de itt nem es add hozza a kozel 200 kmes szelet akkor nincs is olyan messze.Egyszer hazafele a buszon ateltem egy miniiklont,hat a 30 perces ut 5 oraig tartott, es a busz ablakig ero vizben vagtatott helyenkent, es dulongelt velunk egyutt mint a reszeg.Majd utana a gyaloglas, akkoriban meg megvolt a 147 kilom, megis lepesrol-lepesre tudtam menni, a konnyebbek csak kikotoztek magukat a buszmegalloban, kozben oles faktol elkezdve minden csapott az ember arcaba, szoval teljes mertekben egyutt tudok erezni az ottaniakkal, sokan hajlektolanakka valtak, most megindult a segely es a gyujtes nekik a miniszterelnok ma jelentette be epp.Es amiert csodalom az aussiekat, pont a legszegenyebbek akiknek vegkepp nem maradt semmijuk, ahelyett hogy leultek es sirankoztak volna(teljesen jogosan!!!) mentek es segitettek masoknak teljesen onzetlenul nem torodve a sajat bajukkal.Esszembe jutott a 3 evvel ezelotti latogatasom otthon amikor rokon ismeros a vadonasuj kocsijabn ulve rinyalt ,es vilagga akart menni a "nagy nyomorusag" miatt amiben szenved! Hat elkuldenem az egesz brancsot ide eszakra, izleljek meg , mi is az igazi nincstele
nseg es nyomorusag.!:-)
A hazak leterolva es az ultevenyek es mivel mi vagyunk az egesz kontiens eleskamraja, kepzeld el a nagyalfodet otthon teljesen letarolva es abszolut MINDEN TERMES TELJESEN ELPUSZTULVA, ABSZOLUTE SEMMI BUZA, es akkor fogalmat tudsz alkotni az itteni karrol, szoval mas nezni a hireket es a borunkon tapasztalni.
Szia Kisgé!
Legközelebb csütörtökön lesz, akkor is este 8 tól 10-ig, valamint vasárnap 6-tól!
Remélem velemlyik megfelel.?
szia!
Na, ez nagyon jó, hogy így bejött! Én holnap nem tudok menni, mikor mentek legközelebb????
Szia Kisgé!
Jóga bszámoló 1:
Irtó jó volt, két kolleganőmmel mentem, és már holnap megint megyünk! Ez magáért beszél! Alapvetően hatha jóga némi meditációval, légzésgyakorlattal. Úgy elrepül 2 órahogy észre sem veszed!
Ajánlom mindenkinek! Holnap 20.00-tól lesz megint!
Cooper
Helló!
Ezer éve nem láttalak itt. Na látod, ezért hízol!:)))))))
Biztos nem eszel többet? Nasizás? Sport? Írd pár napig, hogy mit eszel, hátha visszanézve kiderül mit nem kéne.
Visszahízás van. Pedig változatlanul minimális ch-t fogyasztok.
Ötletek?