Férfiak Tapasztalata találkozó (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Férfiak Tapasztalata találkozó
Itt vagyok,itt vagyok, csak mostanaban jobban elfoglalt vagyok.Koszi a szereplest a szappanoperaban:-)
Vegigcsinaltam 1 hetig a leveldietat, sikeresen, 3 kilot sikerult lefaragnom magamrol, de piszkosul sokat eheztem, es amikor a doki checkingolta a vernyomasom az egekig szokott, valami miatt, de a 3 kilonak akkor is orulok!!!!!!:-)
Hová tünt Brizzy????????
Már sikeres szereplője a spotnapok című szappanoperának! Meg különben is, minden nap szokott jönni!!!!
Hú, az igen!
Fotót kérünk, persze egy szál csízmában, hogy Ekkával kiteljesedjen a dolog!:))))))))))
Fiúk, lányok!
Jelentem, megvan a nyelvvizsgám! :)))))
Szia!
Már régen jógáztam (sajnos), de szívesen elkezdeném újra. Ezt is elkezdhetnénk csoportosan????
Szia!
Közben ezt megdumáltuk a sportnap fórumon. Te szoktál jógázni? Én most akarom elkezdeni!
Fiuk, és fiúsítottak!
Rendezhetnénk közös "sportnapokat" vagy sportdélutánokat? Elmehetnénk többen több pályára falbdázni, úszni vagy bármi amit javasoltok Pl jóga stb... Ha nektek is jó várom az ötleteket!
Cooper
hűűűűűűűűűű az igen!
Akkor te már valszeg profi játékos vagy !
Priviben folytajuk a szervezést?
szia!
igen:-)))
Szia Bige!
Lehetséges lenne akkor, hogy belekezdjünk teljes erővel egy fallabda szervezésbe?
Előre is köszi!
Cooper
Szia!
igen beköltöztem, (2 hétmulva fogok teljesen) és tök jó azalbérletem!!
Szóval beindulok újra mozgás terén is!
Cooper
Szia!
Átköltöztél és minden oké?
Sziasztok!
Én egyfolytában fogyok!
multkor már 74 is voltam, ami -32 kg!Azót nem mértem.
És még nem is kezdtem el fallbdázni újból! Amire remélem Bige segítségemre lesz?
cooper
Szerencsére nincsen és nem is tervezem!:))))))
Ki hogy áll a fogyival? Én most szigorítok éppen, mert össze-vissza eszegettem. Ugyan nem híztam, de nem is fogyok, már másfél éve!!!!!