Férfi intim mosakodó (tudásbázis)
A sok "okos és begyepesedett jólmegmondom" embernek üzenném, én, mint konzumidióta h a fityma alatti rész (makk) szappannal történő tisztítása, ORVOSILAG NEM AJÁNLOTT! A szappan eltávolítja a felső hámréteget, ezáltal egy idő után elöli a makk természetes védekező rendszerét. A sima víz meg egyszerűen NEM ELEGENDŐ, mert nem tisztít. Szóval akinek az übermacho-alfahím párja elutasítja, és a büszke asszonykája még pártolja is, azok meg is érdemlik egymást. Ők légy szíves ne offolják a topicot a felesleges, okoskodó, kekeckedő hozzászólásaikkal. A kérdés továbbra is nyitott...
szia dia szeretném megkérdezni hogy a párod ami haszál intim lemosót hogy annak mi a neve és irjál már róla bővebben is Köszönöm szépen eőre is
Saba intim szappant valaki ismeri ha igen irjon már bővebben róla hogy haszálhatja e nő és férfi is köszönöm szépen
Én a saját tapasztalatom alapján mondom, hogy jók az intim mosakodók férfiaknak és nőknek egyaránt. Egyszerű DM-es intim mosakódót használok a párommal együtt (kb. 3 éve) és azóta egyetlen egyszer nem kellett fertőzés vagy gomba miatt a nőgyógyászhoz mennem. Volt méhszájsembem is (a nyőgyógyász szerint fertőzés is okozhatja) és a legutóbbi rákszűrésemnél a doki azt mondta hogy a méhszájsem szinte teljesen elmúlt. Nekem az intim mosakodó használata sokkal kellemesebb mintha sima szappant használnék és a párom is így van vele, mert miután abbahagyta az intim mosakodó használtát egyből panaszkodott pirosodásra, viszketésre. Újra elkezdte használni az intim mosakodót és a tünetek teljesen megszűntek, azóta sincs gond. Ha valakinek a sima víz jön be szerintem az is rendben van, de a sima szappan és a tusfürdő szerintem sem túl jók intim területre. Nálunk nem volt probléma abból sem, hogy a párom intim mosakodót használjon. Mondtam neki, hogy próbálja ki ha szeretné, észrevette hogy jó és azóta is használja.
Ajánlani tudom mind férfiaknak mind pedig nőknek az illatmentes antiallergén babafürdetők használatát intim területre. Ezerszer jobb bármelyik intim mosakodónál. Ja, és a szappan tilos, attól aztán jó büdi lesz. (Csak azok kedvéért, akik a fórum elején ehhez ragaszkodtak.)
És igenis fontos az intim higiénia a férfiak számára is, ugyanis a fitymán belül a makk alatt olyan anyagok termelődnek, amelyektől a nők különféle betegségeket kaphatnak el, mint pl gomba, intim szemölcs, méhnyakrák, stb.
Sikerült valahol találni?
Tudom, láttam. Engem nem zavart, de vannak érzékenyebb lelkű emberek is.
simán gombát kaptam, félre se jártam, a pasim sem...
plusz antibiotikumos kezelés után is lehet gomba...
Ha elolvastad volna, ott van a hsz végén, hogy nem kell komolyan venni.
Dettó.
A szappannal jártam a nőgyógyászt, intimmosóval, minden ok.
A gomba a legtöbb esetben nem a félrekufircolástól szaporodik el a szervezetben! Rengeteg okból kifolyólag kialakulhat. Előtte gondold át, mielőtt leírod, mert lehet valakinek rosszul esik az indokolatlan gyanúsítgatás.
Ezzel nem provokálni akartalak, ne ért félre, csak bántotta a szememet.
igazad van Magdi, a pajzsmirigy működésébe belezavarhat.
A pasiknak mire is van pontosan szükségük? :-)
A mieink tejsavat is tartalmaznak, amire a pasiknak gondolom nincs égető szükségük...
igen? ezt nem is tudtam:)) köszi az infót:)
úgy tudom, nem jó nekik
más az a ph, amire nekünk és nekik van szüksége
ezért is használhatnak ők tusfürdőt, szappant, de mi nem
mindennapi használatra nem lehet káros a betadine?
nem ártalmas ha túl sok jód szívódik fel? (csak mert ugye a betadine-ban az van)
lehet, hogy hülyeség, de a női intim mosakodó nem jó a férfiaknak is? elvégre az csak annyival tud többet, mint a más tisztítószerek (tusfürdő), hogy az irritáló anyagokat minimalizálták benne, illetve a ph értéke be van lőve valami opitmálishoz közeli értékre.
ez a folyékony betadin mire jó? gombás fertőzésekre?
mindennapi használatra talán sok
vicces a férfi nőgyógyász :D
vagy ez most a férfi nemű nőgyógyászod?
azt hittem elsőre férfigyógyász urológus
vagy én nem tudok valamit nagyon :))
Egyébként meg nem hinném, hogy az lennék, mert pl a gyerekeknél sem használok popsikenőcsöt csak kb 2 havonta amikor valamiért kipirosodnak.
oké:)
Csak kíváncsi voltam, hogy reagál e rá valaki.:)))
Ezzel nem vitatkoznék :D
Bocs, nem gondoltam komolyan!
Akkor biztos én is konzumidióta vagyok...
Akkor nincs semmi bajom, de mégis úgy érzem, hogy kell valami szer, amitől tiszta leszek.:)
És ha csak vízzel tisztálkodsz?
Igazad van, hogy a túlzott higiénia tönkreteszi az immunrendszert.
De vannak olyan esetek, mint pl az enyém is. Én a szappantól viszketek, de az intim mosakodótól nem.
És hidd el, hogy többféle szappant is kipróbáltam.
Ha tudnák az emberek mennyi szart használnak feleslegesen, amivel tönkreteszik az immunrendszert. Aztán csodálkoznak, hogy annyira kínosan ügyeltem a tisztálkodásra, mégis beteg lettem. Ezen sem ártana elgondolkodni.
Szóval megint csak a szappan víz párosra szavazok :)
Amelyik kapcsolatban mindkét fél egészséges és egyik sem lép félre, ott elég csak egy sima lemosó szerintem. De az se feltétlenül kell, csak manapság a fene nagy higiénia igénye már megköveteli.
kívülállóként szerintem mert le"konzumidiótáztad"
Sztem az is elegendő gombás fertőzés ellen ha nem kufircol félre. :-)) Vagy használjon óvszert. Na jó, ezt ne vegyétek komolyan....
Ha egészséges akkor miért kell neki ilyeneket használni? Kitől kapna el bármit is??
További ajánlott fórumok: