Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Egyéb témák » Fényképes Kuckó nyereményjáték cikk

Fényképes Kuckó nyereményjáték (x)


Fényképes Kuckó - ahol személyes és egyedi FÉNYKÉPES AJÁNDÉKOK készülnek!

Vegyél részt a nyereményjátékban és nyerj fényképes ajándékokat!

Fényképes Kuckó nyereményjáték

Bármilyen alkalomra is szeretnél ajándékot választani, weboldalunkon megtalálod az egyedi és személyes fényképes ajándéktárgyak választékát.


Egyszerű rendelőfelületünk segítségével születés- és névnapra, ballagásra, évfordulóra, vagy bármilyen egyéb alkalomra könnyedén megrendelheted egyedi ajándékod. A fényképes ajándéktárgyakat egyedülálló mintákkal, sablonokkal is rendelheted, bármilyen fotóval és felirattal, bevezető árakon!


INGYENES SZÁLLÍTÁSI akciónk minden megrendelésre érvényes!


Válaszolj kérdésükre 2013. június 28-ig és nyerj!

Ha helyesen válaszolsz, te is a 3 nyertes között találhatod magad!


Nyereményjátékunk kérdése:


MELYIK TERMÉKÜNK A LEGHASZNOSABB

EGY CSALÁD NÉGYLÁBÚ KEDVENCE SZÁMÁRA?


A megfejtést a fenykepeskucko@gmail.com címre várjuk!

A helyes megfejtők között fényképes ajándéktárgyakat sorsolunk ki június 29-én, természetesen a nyertesek fotóival nyomva!


Kisorsolásra kerülnek:

1 db fényképes kötény

1 db fényképes bevásárló táska

1 db fényképes, fehér, 3 dl-es bögre


www.fenykepeskucko.hu
JÁTÉKSZABÁLYOK

A nyereményjáték szervezője a FENYKEPESKUCKO.HU

A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el. A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy, a játék a résztvevők számára ingyenes.


A résztvevők közül három nyertes kerül kisorsolásra. A nyerteseket a megadott e-mail címükre küldött levélben a FENYKEPESKUCKO.HU értesíti nyereményükről, valamint a nyeremény átvételének idejéről és módjáról. A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért.

A nyeremény készpénzre nem váltható!


A FENYKEPESPORTAL.HU és a Hoxa.hu kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a Hoxa.hu honlapja időszakosan nem érhető el.

A játékban való részvétel során megadott adatok kizárólag a FENYKEPESPORTAL.HU által kerülnek felhasználásra, a Játékos a játékban való részvétellel hozzájárul, hogy a FENYKEPESPORTAL.HU hírleveleket küldhet a számára.

A játék szervezésében a Facebook nem vesz részt.
(x) Ez egy szponzorált cikk

Írta: fenykepeskucko, 2013. június 11. 10:48
Fórumozz a témáról: Fényképes Kuckó nyereményjáték fórum (eddig 8 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook