Főoldal » Írások » Egyéb témák » Invia.hu nyereményjáték - Nyerj párizsi utat!

Invia.hu nyereményjáték - Nyerj párizsi utat! (x)


A várva-várt, életadó tavaszt igazán méltó módon, egy remek nyereményjátékkal köszöntjük. Játsszatok velünk, és egy kétszemélyes párizsi utat, egy Apple "Új iPad"-ot, vagy egy INVIA ajándékcsomagot nyerhettek!
Invia.hu nyereményjáték - Nyerj párizsi utat!

Mi jut eszünkbe, ha meghalljuk a "Párizs" szót? Talán a bohém szórakozónegyed? Az Eiffel-torony? A Champs-Élysées? Netán a Notre Dame, vagy a Szajna? Esetleg a Louvre? Lám, annyi minden juthat eszünkbe, hogy a végén még a leginkább nyilvánvalóról feledkezünk meg. Ez nem más, mint a nagybetűs Romantika.


A fent felsorolt képzettársítás összes elemét ez utóbbi kapocs köti össze igen szorosan, ezért Párizs noha Európa egyik legnépesebb fővárosa, mégsem emiatt ismerjük és szeretjük. Pontosan a változatosság az, ami miatt annyira vonzó desztináció a fények városa.


Ebből kifolyólag tavaszköszöntő nyereményjátékunk fődíja az Invia és a TdM felajánlásával egy kétfős párizsi út, mely hat napos időtartama alatt Versailles-tól egészen Disneylandig barangolhatja be a szerencsés nyertes ezt a varázslatos helyet.


Főnyeremény: 6 napos párizsi út két fő részére

Aki lecsúszik az utazásról, ne csüggedjen, hiszen az Invia egy Apple "Új iPad"-ot szán a második helyezettnek, a dobogó alsó lépcsőfokára álló játékos pedig egy Invia ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.


További nyeremények: Apple "Új IPad", Invia ajándékcsomag


Ahhoz, hogy megnyerhesd a díjakat, nem kell mást tenni,

mint 2012. április 6-ig válaszolni az alábbi kérdésre:

Mi Párizs leghíresebb mulatója?

A válasz beküldésével elfogadod a játék szabályait és feltételeit!


A játéknak vége, köszönjük, hogy velünk játszottatok!


JÁTÉKSZABÁLYOK

A nyereményjáték szervezője az INVIA.HU

A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el. A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy, a játék a résztvevők számára ingyenes.


A résztvevők közül három nyertes kerül kisorsolásra. A nyerteseket a megadott e-mail címükre küldött levélben az INVIA.HU értesíti nyereményükről, valamint a nyeremény átvételének idejéről és módjáról. A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért.

A nyeremény készpénzre nem váltható!


Az INVIA.HU és a Hoxa.hu kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a Hoxa.hu honlapja időszakosan nem érhető el.

A játékban való részvétel során megadott adatok kizárólag az INVIA.HU által kerülnek felhasználásra, a Játékos a játékban való részvétellel hozzájárul, hogy az INVIA.HU hírleveleket küldhet a számára.

A játék szervezésében a Facebook nem vesz részt.
(x) Ez egy szponzorált cikk

Írta: INVIA, 2012. március 23. 06:58
Fórumozz a témáról: Invia.hu nyereményjáték - Nyerj párizsi utat! fórum (eddig 61 hozzászólás)

Ha tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook