Fényevés miatt halhatott éhen egy egyéves kisfiú Agárdon (beszélgetés)
Olyanra is példám sajnos, hogy felmentették azokat a szülőket akik nem adatták be a kötelező oltást.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
És, én meg okleveles mérnök vagyok? Na és? Múltkor a szombathelyi rendőrséggel pereskedtem - az ő jogászukkal - 60.000 Ft-nyi parkolási bírságról.. És képzeld, magam megnyertem - nem volt ügyvédem, mert betűről betűre végigolvastam a kresz-t, mint törvényt..
Nem kell senkinek se hasraesni semmilyen címtől, legalábbis annak, aki 4 általánost elvégzett, tud olvasni, és megvan a magához való esze..
Ott le van írva, hogy mit lehet, és mit nem..
Pont ugyanazért akarnak az "ügyvédek", meg a "jogászok" a védőnők, meg az orvos ellen hangulatot kelteni, ami miatt a gyerek is meghalt... Mert éljenek a jogok, meg a szülők joga.. Hogy le lehet mondani a védőnőt, meg még az orvost is.. (Jó az oltást nem... elvileg)
Csakhogy - és ebben mindenkivel egyetértek itt - lehet, hogy az emberek utálják a "kötelezőt", de A GYEREK JOGÁT KI NÉZI? Hogy joga van ahhoz, hogy még jó körülmények között is kiszűrjék a nem megfelelő gondoskodást..
A család vezetéknevét tudjuk már? Nem mintha számítana, csak jóbarátnőm küldött át nekem egy videót, amiben a 04.07-percnél mintha mondaná, hogy Erdélyi Rebeka? Nálam nagyon akadozik, ha valakit érdekel, belehallgathat. A férj ügyvédje nyilatkozik egyébként, nem tudom, mikori a felvétel.
Javaslom az előbb belinkelt cikk, és a kapcsolódó jogszabályok végigböngészését..
A nagy részét ki lehet játszani, törvényesen..
A többit törvénytelenül..
Így igaz. Pont ezt írtam a 474-ben..
Ahhoz nagyon dörzsöltnek kell lenni, meg olyan ismerettséggel kell rendelkezni, hogy ezt ki lehessen játszani.. Bár ezekben az otthonszülős körökben biztos vannak érdekes figurák, akár orvosi diplomával is..
Itt valami agyelszívásos, szektikus dolog is lesz a háttérben.
Akkor bármi elhihető... tényleg képesek tudatmódosítókkal így befolyásolni értelmes embereket, sajnos:(.
Érdekes cikk, érdemes végigolvasni. Már olyan szempontból "érdekes", hogy sok konkrétumot tartalmaz, és jogszabályokat is..
Azt hámozom ki belőle, hogy még a terhesség alatt le lehet mondani a látogatásokat. Ezt jelenti a védőnő a Gyermekjólét felé. Ők megnézik a családot - HA JÓL ÉRTEM EGYSZER - és megfelelőnek találják a körülményeket, akkor békén is hagyják őket...
TEHÁT VÉDŐNŐ KILŐVE..
Az orvosi látogatást is le lehet mondani.. Ez is le van írva. Amit nem lehet lemondani, az a kötelező védőoltások beadása..
No mármost nekem van egy olyan ismerősöm, aki otthon szült, és el tudta intézni, hogy a valóságban a gyereke nem kapja meg az oltást, de a könyvébe beírják jópénzért.. Szóval ezt is ki lehet játszani.. A körzetes orvosok ott nem is tudják, hogy szült, és gyereke van.. A könyv meg azért kell, hogy majd oviba tudja vinni.. Hát amikor ezt meghallottam, én is elgondolkoztam, hogy rohanok a védőnőhöz, és kitálalok..
Szóval vannak érdekes dolgok, kíváncsi vagyok, mit hoz ki a vizsgálat..
Tökmindegy, hogy ki milyen baromságban hisz. Ameddig nem árt másoknak.
Nem vagyok képes elhinni, hogy négy felnőtt ember közül egy sem látta, hogy egy kisgyerek közöttük szép lassan éhenhal. Nem vagyok képes elhinni, hogy a nagyszülők, akik maguk is felneveltek egy gyereket, ne tudták volna, hogy egy másfél éves gyerek már rohangál, nevet, felfedezi a világot...és nemcsak fekszik az ágyában olyan gyengén, hogy már sírni sem képes.
riport-riport...
egyetlen döntő dolog itt a törvény betűje
Azt meg majd az okosok megmondják. Nyilván kiskapu, meg így értem-úgy értem van... Mert ilyen esetben, meg olyan esetben.. De most mondjuk egy gazdag család ilyen, vagy olyan eset??
Nézd, az tény, hogy meghalt egy másfél éves kisgyerek, aki négy és fél kiló volt. Nyilván nem néhány nap alatt került ebbe az állapotba. Az is tény, hogy négy felnőtt ember, elsősorban azok, akik felelősek voltak a gyerekért, asszisztáltak hozzá.
Az is tény, hogy ekkora gyerek orvosi felügyelet alatt áll. Megszabott időközönként gyerekorvosnak kell látnia őt, mégha makkegészséges is. Tudom, nagyjából ilyen korú unokám van.
Ha nem látta orvos, miért nem látta? Ha látta, miért nem látta, hogy baj van?
Igazad van. Még a bibliában is ez áll ugye: "gyümölcseiről ismeritek meg őket. Mert jó fa nem terem rossz gyümölcsöt, stb.."..
Magyarán aminek láthatóan én tartósan szar és gonosz vége van, - ráadásul nem egy pillanat rossz döntéséről volt szó, hanem évekéről - ott ez a "jótakartam", meg jószándék duma elég car..
Most beszéltem erről a védőnőmmel..
A szülőnek joga van írásban lemondani a védőnői látogatást, sőt az oltást is.. Ha megteszi, bizony meglehet, soha senki sem látja a gyereket...
Ennek legkevésbé pont a védőnők, meg az orvosok örülnek, mert ha ennyire nem is, de egyre több a "bolond".
Csakhogy nem mindegy, hogy kiskorú veszélyeztetése (gondatlanságból elkövetett emberölés), vagy különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolják meg őket.
Ahogy látom, ebből ez utóbbiból próbálják meg kihúzni őket. Remélem nem sikerül.
Nézd, sehogysem hiszem, hogy jót akartak annak a gyereknek. Elborulhat egy ember elméje, de abban a házban négy felnőtt ember élt, és mellettük éhenhalt egy kisgyerek. Ez tény. És őszintén nem hiszem, hogy ezt bármivel ki lehet magyarázni.
Vagy legalábbis remélem, hogy nem lehet.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tejet adhatok a babámnak, mindjárt egyéves lesz?
- Mit tegyek ha az egyéves kislányom fején koszmófoltok jelentek meg? Minden nap hajat mosunk csecsemő kora óta, mitől alakult ki mégis?
- Tudja valaki hol található Agárdon a Kunos emlékmű?
- Kenyeret és cirkuszt - avagy hogyan etessünk meg egy egyévest?
- Miért halhatott meg a törpenyuszim?
- Szerintetek hogyan halhatott meg az a lány, aki szellemként azt az M betűs bútorboltot reklámozza?