Femibion vagy az Elevit a jobb a terheség előtt és alatt? (tudásbázis)
Én femibiont szedtem, a 12. hét után váltani akartam gravidára, első nap amint bevettem 5-10 percen belül kihánytam, következő nap ugyanúgy.
Így maradtam a femibionnál, semmi bajom nem volt, hízás, szorulás...stb.
Később kellett külön vasat és magnéziumot is ennem.
Én csak annyit mondnék, hogy a Femibionban van jód az Elevitben nincs és ha valakinek a pajzsmirigyével nincs minden rendben akkor Elevit. De természetesen meg kell beszélni endokrinológussal.
Ezt csak azért írom, hogy mivel én pajzsmirigyre szedek gyógyszert, nekem csak az Elevit jöhetett szóba az összes terhesvitamin közül.
Én az első fiamnál és most is Elevitet szedtem/szedek. Se szorulásom se étvágyam nincs nagyobb és még hízni se híztam. 32 hetes vagyok és 5 kg-nál tartok.
Én is híztam az Elevittől, ráadásul büdi is-nagy is, az amúgy is háborgó gyomrom mindig bucskázott egy nagyot, amikor bevettem.
6.000 Ft ide-oda, én bizony bevágtam a fiókba és először Pregnavitot aztán meg a Femibiont szedtem-ezekkel már nem volt gondom.
Kizárólag FEMIBION!! Nem csinál étvágyat, nincs tőle szorulás sem :))) Ellenben az elevit mindkettőt okozott! 6 hete szültem, tapasztalat :)
Még mindig szedem, heti 2X-3X... most szoptatok, úgy érzem csak előnye van :))
A gravida!
Az elevit elképesztő étvágyat csinál és sokat híztam miatta,akik a gravidát szedték ők nem,a védőnő is ezt javasolja mindenkinek.
ha a 2 közül kell választani akkor talán a femibionra szavazok
femibiont nem szedtem, viszont az elevittel nem voltam elégedett
természetesen ezt embere is válogatja
További ajánlott fórumok:
- Ki milyen krémet használt a terheségi csíkok eltüntetésére? Vagy ez adottság kérdése, hogy kinél alakul ki? Lehet ellene tenni?
- Mik a tapasztalatok a Femibion magzatvédőről?
- Az orvos már látni, tapintani tudja az 5 hetes terheséget?
- Mi a véleményetek a Femibion 800-ról?
- Szedett valaki közületek Femibion-t?
- Valaki szedett terheség alatt nyugtatót?