Felvételi ponthatárok 2008-ban (beszélgetés)
énis andragógiás vagyok, sokadik helyen jelöltem meg Debrecenben, és nekem oda 397 pontom lesz, de várj! itt a jó hír, bemásolom:
Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2008. július 10-ig benyújtott dokumentumok feldolgozása folyamatosan történik a ponthatárok megállapításáig! Ennek megfelelően tehát a pontszámok változhatnak!
vagyis van esély arra hogy felvesznek:) ez jó hííír:P remélem nekdis sikerül!
de amúgy nem hiszem el hogy olyan nagy lenne a ponthatár. Úgy értem hogy most sokkal többet lehet bukni, még egy kitűnő bizonyítvánnyal, és kb. 80%os ötös érettségi eredményekkel. Én úgy gondolom hogy sehol nem lesz 480, mert ember nincs aki ezt a plafont teljesítse. A régi rendzserben voltak max. pontosak, de ott nem a %ra mentek. Remélem van remény! addig meg rághatjuk a körmünket!:S
Nekem nem tudom, hogy elszámolta-e vagy sem....de remélem igen:P:D
Van felsőfokú nyelvvizsgám...Amit emelt szintűvel tettem le..... A nyelvvizsgáért megkaptam az 50 pontot....de az emelt szintért,amit nyelvből tettem le -a felvi szerint -nem kapok pontot,mert már a nyelvvizsga által megkaptam.... nem tudom érthetően fogalmaztam-e vagy sem,de remélem téved a felvi,mert andragógiára sztem kevés lesz a 360...
Kinga! Neked sikerülni fog az óvodapedagógus....
De nekem nem bizti,hogy megelsz az andragógiára a a pontszám:S Tavalyhoz képest többen jelentkeztek:( Már eléggé türelmetlen vagyok.... és félek is kicsit:$
Mi lesz,ha nem vesznek fel sehova? Olyanról hallottam, hogy ilyenkor felajánlják az egyetemek, hogy fizetősre felvesznek,persze több diákból választanak:$ Van ilyen,vagy csak pletyka?:D
sziasztok! Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy felvesznek óvodapedagógus szakra 347 ponttal?
amit bejelöltem az az ELTE, SZTE, és a KF..
aki ugyanezt a szakot jelölte: hány pontod lett?
előre is köszi mindenkinek, aki válaszol!!
Sziasztok.
Nekem 400 pontom van, Sopron Kereskedelem és marketing re jelentkeztem. Szerintem elég lesz, mivel 100 emberrel kevesebben is jelentkeztek, másrészt amúgy sem kértek tavaly sem túl magas pontszámot (127). Azt a 3,33 as szorzót meg nemtudom ki találta ki, de elég nagy hülyeség, még csak hozzávetőlegesen sincs köze a pontok alakulásához.
Szia!
Amit ebszúrtál oldal,az mennyire hivatalos? Mármint nekem a felvin és itt teljesen más pontszám jött ki....
Amúgy meg már csomó helyről hallottam,tavalyi ismerősöktől, hogy a felvi.hu elszámolta náluk a pontokat,tehát kevesebbet számolt.
Nálam is most kevesebbet számolt a felvi:S
itt ki lehet számolni hogy a tavalyi határok idén mennyit érnek. Nekem 121 volt tavaly, ami idén 403nak felel meg, és nekem 401 pontom van, szóval necces lesz:S de idén kevesebben jelölték meg a germanisztikát úgyhogy reménykedem:)
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Az ELTE-ÁJK levelező költségtérítéses szakán mennyi az átlagos felvételi ponthatár? 2011-ben mennyi volt?
- Véleményetek szerint hogyan fogják befolyásolni az idei érettségik a felvételi ponthatárokat?
- Tudja valaki, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár 2010-ben a gyöngyösi Vak Bottyán Szakközépben informatika ill. elektrotechnikai szakra?
- Mikor lehet megtudni a 2010-es felvételi ponthatárokat?
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?