Felvételi ponthatárok 2008-ban (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is sorstársatok vagyok, én is most érettségizem. Nem tudom, hogy hogy fognak alakulni a ponthatárok idén, de nem vagyok túl bizakodó. 410 pont körül számolok, kereskedelem és marketing szakra szeretnék menni, szinte mindenhol bejelöltem. Szerintem még maradok egy évet itthon. Írjatok minnél többen, hogy mégis legyen egy kis összehasonlítási alapunk!
Sziasztok!
Én is idén érettségiztem....
Tényleg nagyon nehéz volt:( És a számitásaim szerint 370 pontom lesz,de igy is sajnos a legjobb esetben és a szóbelitől függ....
Én andragóiát jelöltem meg rengeteg helyen:D Az ország különböző pontjain.... de igy is van olyan érzésem, hogy nem fognak felvenni:S Sztem több lesz ott a ponthatár:S
Ha a 400 a kevés,akkor a 370?:D
Lehet muszáj lesz egy évet kihagynom:S
szia!!
én is idén felvételiztem a semmelweis egyetem fogorvostudományi szakára, valamint meg van még jelölve a gyógytornász és dietetikus szak is, valamint a szent istván egyetemen az állatorvosi szak. Sztem az idén nagyon húzósak lesznek a pontok, mivel az éretségik is húzódsak voltak szerintem.Nehéz lesz a bejutás egy komolyabb egyetemre.Te hova jelentkeztél?
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Az ELTE-ÁJK levelező költségtérítéses szakán mennyi az átlagos felvételi ponthatár? 2011-ben mennyi volt?
- Véleményetek szerint hogyan fogják befolyásolni az idei érettségik a felvételi ponthatárokat?
- Tudja valaki, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár 2010-ben a gyöngyösi Vak Bottyán Szakközépben informatika ill. elektrotechnikai szakra?
- Mikor lehet megtudni a 2010-es felvételi ponthatárokat?
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?