Féltem magam (beszélgetés)
van..Hasonló esetben én mindent elmondtam neki,hogy mennyire fontos nekem,és mitől boldogabb az életem,hogy ismerem őt -azt akartam,hogy rajtam ne múljon a kapcsolat kibontakozási lehetősége-
Ha pedig ő nem így érez,akkor tegye el az "emlékkönyvébe",hogy volt valaki,akinek ő ennyit jelentett,és örüljön neki..én pedig nem fogom ezzel zaklatni többet.
igen,van ilyen...
de nem mondanék le róla azt hiszem,harcolnék a boldogságért,tedd te is ezt,vagy nyersz vagy veszítesz,de megpróbáltad:D
Pontosan, ahogy írod.
Már felébredtél, ha így le tudod írni.
... vizsgáld meg a kapcsolatod... a másik szemétől, érzelmeitől, bánásmódjától leszünk szebbek, jobbak, többek egy kapcsolatban... talán ott hibádzik valami.
Ez nem egyenlő azzal, hogy a másiktól várjuk a boldogságot... mert aki boldog alapból, ő is szeretné sugározni még azt a pluszt, amit a másik szerelmétől kap... és ha ez nincs meg... vagy nem úgy van meg... akkor bibis a dolog.... szerintem. :)
... Igen... ebben vagyok... éppen...
És már tudom, hogy amelyik kapcsolat nem többé, jobbá tesz, hanem egyre vacakabb vagy a saját szemedben, az nem OK... azt nem Neked találták ki. :)
Mással is előfordult, hogy szerelmes volt, de a boldogság sok bizonytalansággal, nehézséggel járt és inkább lemondott róla, mielőtt "tönkrement" bele?
Van olyan kapcsolat, szerelem ami nem felemel, hanem inkább egy keserű pirulához hasonlít?
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- Mit csináljak? Annyira féltem. Nem akarom, hogy baja legyen.
- Leszoktam az energiaitalról, mert féltem az egészségemet.
- Régebben féltem a sötét szobákban. Mára már elmúlt ez a félelem.
- Nyári munka külföldön - féltem a gyerekem
- Büszke vagyok a fiaimra, jó lelkű gyerekek! Ezért féltem is...