Féloldalt felnyírt, félhosszú haj, 40-es nőnek? (beszélgetés)
Talán azért, mert jobban áll neki?
Nekem életem nagy részén rövid hajam volt/van, és nem igen szoktak fiúnak nézni, mert van cicim, formás vagyok és ráadásul, ahogy mondani szokták, elég szabályos az arcom ahhoz, hogy ne kelljen a hajammal takargatnom:D
Egyébként mennyivel szebb egy hosszú hínárhaj? Ettől a borzalomtól "nőbb" lesz valaki? Főleg, ha 2 naponta meg kell mosni, mert csöpög belőle a zsír, el van vékonyodva a vége, rálapul a fejére, stb....
Szep fiatal holgy. Sugarzik belole a kedvesseg, a joszandek, a szeretet.
Ez a lany belulrol is szep.
...mármint Neked fiatalokon se tetszik. ... vagy valahogy így. :)
... nekem tetszik. :)
ha nem látszik a korod, fiatalos vagy, akkor oké, engem is mindig baszogat emberem, hogy nyírassam fel, mert olyan szép a fülem:))))))) és akkor jobban látszana. de én már öregnek érzem magam ehhez.
különben van akinek kifejezetten jól áll.
Nem ismersz úgyhogy bátor kijelentéseid vannak!
Megpróbálok illedelmesen elköszönni tőled (hamár magyarul bunkó vagyok) további szép napot kívánok neked ;) ;) :-D 😆 😆
Azt írtam, hogy nekem nem kell megmagyaráznod, és nem azt, hogy nem kell magyarázkodnod.
A véleményed engem egyáltalán nem érdekel, csak az, hogy tapintatlan volt amit írtál. De olyan ostoba vagy, hogy nem érted miért. Nulla empátia szorult beléd.
Addig lesz ez a velemenyed, amig a kemoterapiatol (hormonzavartol) ki nem hullik a hajad.
Az egyeb okokat meg sem emlitem.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni félhosszú hajjal, hogy reggelente normálisan álljon?
- Szerintetek akinek félhosszú haja van és kevés vékonyszálú sajnos annak jól állhatna a tépett vagy lépcsőzetes vágású haj?
- Hosszú vagy félhosszú?
- Konty félhosszú hajból - adjatok ötletet!!
- Ez rövid vagy félhosszú haj?
- Mennyibe kerül egy félhosszú haj vágása Székesfehérváron a Fanni Szalonban, illetve az O'haj Szalonban?